Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben nescafe yapmaya gıdıyom ıcen varmı

pollyy sen kaynannla ıc emı
ohhh ne güzel ben de yapıcam eve gidince kocişle konuştum 11-12 yi bulur gelmem dedi
yani iyi haber ; yemek yapmaya bol bol vaktim olacak hatta temizlik bile yapabilrim..
kötü haber ; markete falan uğrayamayacam mecbur kendim paşa paşa eve gidicem.. ve yanlız olucam
teselli bonus haberi ; laptopu da götürücem temizlik yemek işi bitince buraya takılabilirim

hayatım o zaman sabahları ıse gıtmeden buzlukda et turunu cıkar dolaba koy kı aksama sana hazır olsn benım koca yemek tutu aramaz aparatıf sever cok sanslıyım oyuzden
canım normalde hep öyle yaparım zaten ama bugün akşam dönerken kocişle birlikte döneriz, pazara markete uğrarız diye plan yapmıştık..
en kötü ihtimalle yanımda para olurdu ben alırdım ama bir arkadaşın acil ödemesi varmış ona borç verdim kendim parasız kaldım

kocamm bugun bırsuru cıkolata getırmıs :125::125::125::125::125::125::125::125: bıtmıstı cıkolatalarım ne guzel bırakmıstım yemeyı gene basladım ya
çok pis bağımlılık yapıyor belinay dikkat et çikolata... benim de öyleydi zor bıraktım..
2 senedir sadece adet zamanı 1 tane yiyyordum (büyük boy) son birkaç aydır yine kudurdum hergün yiyiorum bırakmam lazım yine benim de

sende evdekılerden bırsey yapcanım sıcak suya kay hemen acılsınn

leptopu herzaman eve almıyonmu :26::26::26: kendınle gotur getır kız

ayy kocamda buyuk boy almıs bugun sahab dan berı cıkolat:26: yıy:26rum bı ara bıraktım gene basladım nasıl bırakacam bılmıyorum

evet artık eti çözme derdi kalmadı uydururum bişeyler ondan
laptopu eşim kullanıyor benim evde bilgisayarım vardı tükkana götürdüm.. eşim de akşamları bazen baskı makinasına bu laptoptan iş gönderiyor mecbur orda bırakıyoruz..
valla anlamazsın belinay bi bakmışsın 100 kilosun çok dikkat et..

100 muuuuuu ayy allah korusun ama bırakamıyomda evdeyım canım sıkılıyo kendımı cıkolataya verıyorum

kızlar ben çıkıyorum gideyim yimeklerimi temizliklerimi yapayım kociş gelmeden hepsi biterse girerim öptüm sizi

sevınc

pasa

beydaglı

cakmapolly

duman

mood

nazo ( servıs dısı bı surelıgıne)

aksamcılar nerdesınız yaaa gelın artık cok sıkıldımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…