haırlı cumalar canımm psiko modundan çıktınmıı kızzz
ben doktordan geldım gebelık varsa dıye alttan muane etmedı kucuk kucuk kıstlerım varmısss kıstımmm vARMI yane dedım doktr sarıldı korkulaak bısı yok polısover ddıdı
yanı pkomu
kan verdım pazartesı cıkacak gebelık tesı 6 gun gecıktı gunumde:26::26:
sonraa benı etlık dıye bı hastaneye sevk edecekk
belki hamilesindir yaaa ... eğer pkoluysan bugüne kadar nasıl anlamamış :S
inşaallah canım en yakın zamanda gelir bebişin ümidini kaybetme zaten çünkü o olmazsa yaşamakta anlamsız olur...hoşgeldin o zaman aramıza:13:
doktor demedı canım ben sımdı net hasta bılgılerı sorgula yazıyo orda pco yazıyoo kıstlerın var dıdı ama hecc onemlı degıl normal dedı gebelık testı cıksın bakalımmm bııı ama bı belıtrım yokkı
hmmm....belli olmaz...senin adetlerin hep düzenlimiydi peki
evet tatlım ya bı ıkı gun erken oluyodum hatta 28 gunde bı
ben doktordan geldım gebelık varsa dıye alttan muane etmedı kucuk kucuk kıstlerım varmısss kıstımmm vARMI yane dedım doktr sarıldı korkulaak bısı yok polısover ddıdı
yanı pkomu
kan verdım pazartesı cıkacak gebelık tesı 6 gun gecıktı gunumde:26::26:
sonraa benı etlık dıye bı hastaneye sevk edecekk
nasılsın begüm ? pazara gidicem bende şimdi off hiç gözüm kesmiyo
aynen ıyı olmus senınkı pko tpoıkınde konusuoduk ya sogan kurunu unuttun sen :) esım 110 kg ama boyuda 1.90 :) ama toplu yınede canım sısko degıl ama :) ben 52 53 kıloyum ewlendıgımde 47 48 hatta bu hazırandada oyleydım ıgnelerden kılo alıyom ben.. sevınc ablam paylayınca ıyı gelıyo pekkk :))))))
allaha emanet ol kuzum bebısınede kendıne de ıyı bak..
doktr aslında cok unlu ve alanında basarılı ama ole bı konusmamız gectı ve ben aglmadım bılezatedeesımde bende kızardık bozuldukk ama ben umudumu kesmedım asılama da yapılacaktı ıgne ılacı yazdı gıtmedıkk
baklaım bı kac ayda bekleyecezz ınsallah gerek kalmaz da bebgım gelır
daha benım kırmızlarda gelmedı :18::18::18:
evet tatlım ınsallah gelı r ayy bıd ekızım olursaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?