banada farkn etmez ama kız cocukların kıyafetlerını cok heveslıyımm bend ekız olursa belınayy ısıtyorum erkek olursa kayra olabılır sureklı degıstıryorummm
tabı bıde kayın babamın ısmın varr
bana kız erkek fark etmez hayırlı saglıklı olsun ısım bıle buldum :) kız olursa berıl ece.. erkek olursa burak ege :) begumle erkana uyuyo ıkısıde :)
Eki Görüntüle 548328
buyrunnnnn bakalım anasıyla kuzusu :)
yok canım ne şişkosu öle olmadığı belli zaten kalıplı dedim ya sadeceneeyani kaslı falan boksör gibim duruyo resimde 1:90 ha maaşallah sen minnak kalıyon yanında ama galiba dimi boy kaçki senin? aman iyi olmuş kız aldığın heç sevmem öle çırpı gibi oldummu accık dolgun olcan hani derler ya ele avuca gelcen böle daha iyi olmuşsundur eminim biraz kilo alınca
kuzum bende kayra istiyodum anlamıda güzeldi ama maalesef başka anlamıda eski türklerdetanrı demekmiş oyüzden konmaması gereken sakıncalı isimler arasındaymışühü yaa
hmm güzel isimler annemde burak koyabilirsiniz güzel isim diyodu ama ben denizhan ismine taktım bu aralar denizlerin hakimi demek sizce nasıl? :26: kocişte bi ara oğuzhanı beğeniyodu
sağol canım benim dün akşam pek iyi bakamadım kötüydüm bayaa kustum rahatladı miğdem biraz ekmek kızarttım sobada ondan sonrada sobada pattis közledimde yedim öle yaani :26: iltihap ilacımı anca öle içebildim :26: neyse bugün iyi bakarım yavruma dengelerimbaşımada dün bi akşam bide yatarken hacıdan gelen şu viksler vatrya ağrıyı alan annem verdiydi ondan sürdürüp masaj yaptırdım kocişe iyi geldi o rahatlattı ama bi zararı olmaz sanırım dimi kızlar? :18::18:
ben doktordan geldım gebelık varsa dıye alttan muane etmedı kucuk kucuk kıstlerım varmısss kıstımmm vARMI yane dedım doktr sarıldı korkulaak bısı yok polısover ddıdı
yanı pkomu
kan verdım pazartesı cıkacak gebelık tesı 6 gun gecıktı gunumde:26::26:
sonraa benı etlık dıye bı hastaneye sevk edecekk
pko dandır cnm soğana başla kırmızılar gelir gelmezkızlar sonucum cıkmıs bıde pazartesı dıyolar ya offnegaztıff
01 yazıyoozman kırmızlarım nıye gelmıyooo yaaaaaaaaaaaa
Kız yazdım yaaaaa okumuyonmuu
beydaglım
canım çıkmak zorunda kaldım kapı çaldı işlere daldım pc kapadım anca geldimeşim beni boşladı pazara gidicektik geç kaldı bundan sonra gitmem zati ben eşimle zaman geçirmeyi çok özledim ya hep iş hep iş beni çok ihmal ediyor bu aralar üzülüyorum bende sizler ne alemdesiniz bakem
duruuuuuuuuuuuvarmı bir gelişmeeeeee
ben 18 haftalık bebeğimi kaybettim normal yolla doğum yaptırıp aldılar ardındanda kürtaj oldum eylül 10 unda daka sonra ekim 3ta kanamam oldu doktor adetmi kanamamı ayırt edemedi ama çok aşırı oldu ogünden buyana adet falan olmadım acaba sizler düşükten yada kürtajdan sonra nekadarlık zamanda adet gördünüz nolur bi cevap verin 10 gündür olacak gibi sancı çekiyorum kırmızılar gelmediiiitest yaptım hamilede değilim sizler nezaman adet gördünüzz ya kafayı yicemmmmm
adam kaçmıştır dır dırından bu arada face deki resimlerin süperrrr
kızzz düğün resminizide görmüştüm sizin adamı çökertmişsin
sende daha bir güzelleşmişsin annem
bırakında adamlar rahat rahat çalışsınlar
ben 18 haftalık bebeğimi kaybettim normal yolla doğum yaptırıp aldılar ardındanda kürtaj oldum eylül 10 unda daka sonra ekim 3ta kanamam oldu doktor adetmi kanamamı ayırt edemedi ama çok aşırı oldu ogünden buyana adet falan olmadım acaba sizler düşükten yada kürtajdan sonra nekadarlık zamanda adet gördünüz nolur bi cevap verin 10 gündür olacak gibi sancı çekiyorum kırmızılar gelmediiiitest yaptım hamilede değilim sizler nezaman adet gördünüzz ya kafayı yicemmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?