Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kuzum bende kayra istiyodum anlamıda güzeldi ama maalesef başka anlamıda eski türklerdetanrı demekmiş oyüzden konmaması gereken sakıncalı isimler arasındaymış ühü yaa

bana kız erkek fark etmez hayırlı saglıklı olsun ısım bıle buldum :) kız olursa berıl ece.. erkek olursa burak ege :) begumle erkana uyuyo ıkısıde :)

hmm güzel isimler annemde burak koyabilirsiniz güzel isim diyodu ama ben denizhan ismine taktım bu aralar denizlerin hakimi demek sizce nasıl? :26: kocişte bi ara oğuzhanı beğeniyodu

kıslaar akşama ne yemek yapsam karar veremedim yaa :26: sebze yemeği yapem diyom bi elimde pattis havuç karnıbahar brokoli ıspanak mantar falan var buzlukta et mantı sarma,fasülye falanda var ay napsam bilemedim :26: daha geçem haşladım yoğurtlu salatasını yaptım karnıbahar havuç brokoliyi falanda tabi kociş sevmiyo o yimedi ondan ıspanağında yemeğini yapsam yemez herhalde börekini seviyo :26: oyüzden kafam biraz karışık :26:

kuzum benım boyum 1.68 mınıgım onun yannda bıraz :) nasılsn ıyımısn bıtanem

canım nıhat hatıpoğlu denız toprak ates gıbı ısımlerı koymak gunah dedı ne kadar dogru bılemem ama.. kuranda gecen bırsey koy bence.. ersel ısmıde cok guzel onuda koyarım ben belkı fıl suresındede gecıyo..

ooo gecmıs olsun kuzucumm sımdı ıyısın ama dımı ahh ahh keske benımde sobam olsa cok sewerım kızarms ekmek.. ekmek kızartma makınesınde yapıom ama sobadaı bı ayrı guzel ya benım yerımede ye.. hastaneye gelınce cok pahallı ama mecbur gıdıom doktorm orda cnm..

cnm yine sana sogan kürü yolu göründü üzülmesene bengide pkoluydu bak hamile
azimle yapacaksınız soğanı her ay yap noluyorkii pko iste polikistikover sendromu hepsi aynı şey
minik minik dolu kistin olur
kızlar sonucum cıkmıs bıde pazartesı dıyolar ya off negaztıff

01 yazıyo ozman kırmızlarım nıye gelmıyooo yaaaaaaaaaaaa

pko dandır cnm soğana başla kırmızılar gelir gelmez
Kız yazdım yaaaaa okumuyonmuu

okudum aldınmı bari

beydaglım
canım çıkmak zorunda kaldım kapı çaldı işlere daldım pc kapadım anca geldim eşim beni boşladı pazara gidicektik geç kaldı bundan sonra gitmem zatiben eşimle zaman geçirmeyi çok özledim yahep iş hep iş beni çok ihmal ediyor bu aralar üzülüyorum bende sizler ne alemdesiniz bakem

adam kaçmıştır dır dırından bu arada face deki resimlerin süperrrr
kızzz düğün resminizide görmüştüm sizin adamı çökertmişsin
sende daha bir güzelleşmişsin annem
bırakında adamlar rahat rahat çalışsınlar

ben 18 haftalık bebeğimi kaybettim normal yolla doğum yaptırıp aldılar ardındanda kürtaj oldum eylül 10 unda daka sonra ekim 3ta kanamam oldu doktor adetmi kanamamı ayırt edemedi ama çok aşırı oldu ogünden buyana adet falan olmadım acaba sizler düşükten yada kürtajdan sonra nekadarlık zamanda adet gördünüz nolur bi cevap verin 10 gündür olacak gibi sancı çekiyorum kırmızılar gelmediiiitest yaptım hamilede değilim sizler nezaman adet gördünüzz ya kafayı yicemmmmm

canım bir dr gitsene yaaaa ne bekliyon gerçi 40 güne kadar müsade var ama sen blsin..

kız teşekür ederim güzel dileklerin içinde beni sormuysun kız kilo verdim saçlarım döküldü beyazladı ah bacım bu erkelerden nedir çektigimiz11 sene oldu daha baba yapamadım ben kocamı dün çok agladım yeminle resmine baka baka benim ne zaman bebem olucek sevinç karısı

ilk oglumda 37 gün
2 oglumda 2 hafta
3 kızımda 2 ay gördüm sebebi neydi canım dogumunun rahim agzına baktırdınmı açıklıgacanım normal kanama korkma

pazara gittim ,markete gittim,eve geldim mercimek çorbası ve pırasa yaptım..dünden kaLMa makarmanda var...soğan suymu içtim,yemeğimi yedim..şimdide kahve yaptım içiyorum : )
yarında arkadaşım geliyo daha doğrusu eşimin çocukluk arkadaşının eşi..aslında pek hoşlanmıyodum kendisinden ama malesefki boşanma arifesindeler..daha yeni evli 3 sene oldu onunda..bnde gel dedim üzülüyorum kıza..desteğe ihtiyacı var..
yarın kısır ,kek ve peynirli milföy yapıcamm tabi becerebilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…