kız teşekür ederim güzel dileklerin içinde beni sormuysun kız kilo verdim saçlarım döküldü beyazladı ah bacım bu erkelerden nedir çektigimiz 11 sene oldu daha baba yapamadım ben kocamı dün çok agladım yeminle resmine baka baka benim ne zaman bebem olucek sevinç karısı
canım bir dr gitsene yaaaa ne bekliyon gerçi 40 güne kadar müsade var ama sen blsin..
becerirsin kız niye beceremeyecenpazara gittim ,markete gittim,eve geldim mercimek çorbası ve pırasa yaptım..dünden kaLMa makarmanda var...soğan suymu içtim,yemeğimi yedim..şimdide kahve yaptım içiyorum : )
yarında arkadaşım geliyo daha doğrusu eşimin çocukluk arkadaşının eşi..aslında pek hoşlanmıyodum kendisinden ama malesefki boşanma arifesindeler..daha yeni evli 3 sene oldu onunda..bnde gel dedim üzülüyorum kıza..desteğe ihtiyacı var..
yarın kısır ,kek ve peynirli milföy yapıcamm tabi becerebilirsem
offf ya sevinç inşallah bişeyim yoktur adet gecikmesi değilde şu kasıklarımdaki ağrı kafamı kurcalıyor niye ağrırki bu ya seninde olmuşmuydu yaaaa:18::18::18::18::18::18:
ev yakın olsaydı ben seve seve yapar getiridim canım arkadaşınada üzüldümpazara gittim ,markete gittim,eve geldim mercimek çorbası ve pırasa yaptım..dünden kaLMa makarmanda var...soğan suymu içtim,yemeğimi yedim..şimdide kahve yaptım içiyorum : )
yarında arkadaşım geliyo daha doğrusu eşimin çocukluk arkadaşının eşi..aslında pek hoşlanmıyodum kendisinden ama malesefki boşanma arifesindeler..daha yeni evli 3 sene oldu onunda..bnde gel dedim üzülüyorum kıza..desteğe ihtiyacı var..
yarın kısır ,kek ve peynirli milföy yapıcamm tabi becerebilirsem
kız sen negüzel kilo vermişsin maşallah diyim : ) güzelliğin çıkmış ortaya anacım..
karı sensin bir
adamı çökertmişsin dırdırınla 2
bebeğin olacak inşallah sen anne olacan
herifinde baba olacak inşallah buda 3
korunurken nasıl gebe kalmayı düşünüyon buda 4
ilk oglumda 37 gün
2 oglumda 2 hafta
3 kızımda 2 ay gördüm sebebi neydi canım dogumunun rahim agzına baktırdınmı açıklıgacanım normal kanama korkma
ev yakın olsaydı ben seve seve yapar getiridim canım arkadaşınada üzüldümdüşman başına vermesin rabbim :18::18:
bugün becerebilirsem daha güzel resimlerim var onarı koyucem bakalım teveccügün gülün azmin zaferi geçnşelçmişim degilmi resimlerde
bende diyorum nerde hata yapıyorumneden bebek olmuyo ocakta düşünüyoruz ebegi canım eşimle öle karar aldık biliyosun hem maddi hem manevi destege ihtiyacım var serklajı 9 milyar 400 yapıyolarmış sevinççççççççç
kız bu başak karısından heç ses çıkmıyorrr
telide kapalı doğurdumu yoksa karııı
Op.Dr. M. Alpaslan ÖZDARENDELİsevinçççççç ozaman normal bu ağrıların adet olmadan erken başlaması korkmim demiadet görmezsem neden olabilir o konu hakkında bilgin varmı yaaaaa alparslana gidecem gidecem kafanı yorma bide bu adam kadın doğumcumu riskli gebelik uzmanımı
aha o gülüşü bn çok iyi beceriyom sevinç ağzı açık 32 diş meydanda
uffff murat bozun konseri var pazar günü sinemayada gitmek istiyorum..
21 kasım evlilik yıldönümümüz 3 yıl oldu lan : D
egemiz doymuş geliyomuş kızxlar dogurdum anacım ya dogurduysa amanın sevinç senden izin alsın öle dogursun olmaz
canlarım yarın sabah 9 da doktora gıdıcem yumurtlar kac mm olmus dıye cok korkuyorum bana dua edınnn
canım benimkilerin kalbi durmadı erken dogum ettim rahim agzı açıklıgı var kızımda dikildi gene durmadı pko var kanda pırtılaşma var ne aglamıştım sonuçlarım çıkıncaya sebebi bilinmiyor paşacım ya kontrolume bi gitti 2gün önce kalbi durmuş dedi şimdi bebeğim otopside 6ay sonra çıkacak 2 hafta oldu kan pıhtılaşma testim yapılalı onunda 10 gün sonra çıkacak sonuçları bi bilsem niye gitti kuzucum bende rahatlicam
canım tüp bebek parasını geçicek sıpam saglıklı dursunda gerisi boşabbaawwwwwwwwwww10 bin yaniiiiiiii niye o kadar yaww ssk karşılamıyormu sgk nızmı yok :44::44:
kız kasımdayık zatii sen korunmayı bırak sanki ilk aydan gebe kalacan
bu arada gülümserken ağzın açık olunca daha güzel görünüyon dişlerin görününce
aha o gülüşü bn çok iyi beceriyom sevinç ağzı açık 32 diş meydanda
uffff murat bozun konseri var pazar günü sinemayada gitmek istiyorum..
21 kasım evlilik yıldönümümüz 3 yıl oldu lan : D
canım benimkilerin kalbi durmadı erken dogum ettim rahim agzı açıklıgı var kızımda dikildi gene durmadı pko var kanda pırtılaşma var ne aglamıştım sonuçlarım çıkıncaallah yardımcımız olsun otopsi deyince onada pişmanım eşim otopsi kagıdını elime verdi erkek bebek diyor kafadan bele beldem topuga boyuna kadar çok pişmanım ne agladım yavrumu kestiler biçtiler canı acımışmıdır inan geri gelmiş olsa zaman vermezdim yavrularımın canını yakmışlarmıdır ah içim yanıyor içim eşim canı acıamamıştır onlar cennete gittiler desede ana yüregi işte ne yapıcen dayanmıyor
canım tüp bebek parasını geçicek sıpam saglıklı dursunda gerisi boşgene erkenden gidipte yüregimi daglamasın
:123::123::123:yıldönümüz kutlu olsun bebem bol çatışmalar şöyle insan bir yemek hazırla o yemekler olmuşmu
ufff inşallah şu soğan kürü işe yarar...doktora gitmek istemiyorum alttan muayene olmak istemiyorum ilaç içmek istemyorum :/:/:/
kız bugün değil 21 kasımdane yemek hazırlıyomuşum işine götürsün yemeğe..biz evlilik yıldönümümüzü hiç kutlamadık desem...
ben ona evde tatlı yedircem o bana yemek yedirsin : D
kızlar dün ne oldu bir telefon okulda çocuklara aşı vurulacakmış
benim oğlan iğneden çok korkarmı :18::18:
hazırlanıp okula uçmam 10 dk bile sürmedi
oyyy gittimki kuzucuklar derste sağlık ekipleri geldimi
sınıf annesi olarak çocukların kolunu bana tutturdularmı
oyyyyyy yavrum ciğerim çocuklarr tir tir titriyormuuu
bir ağıt figan kıyamet ağlayanda ağlamayanda elimin altında zıngır zıngır titredi
yavrucuklarrrraklıma geldikçe dünden beri ağlıyom
iğneler bir giriyor kırt kırt hissediyom ben de iğneden korkarım :18:
oğlumunda sağ kolu şişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?