Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

karı sensin bir
adamı çökertmişsin dırdırınla 2
bebeğin olacak inşallah sen anne olacan
herifinde baba olacak inşallah buda 3
korunurken nasıl gebe kalmayı düşünüyon buda 4

becerirsin kız niye beceremeyecen
offf ya sevinç inşallah bişeyim yoktur adet gecikmesi değilde şu kasıklarımdaki ağrı kafamı kurcalıyor niye ağrırki bu ya seninde olmuşmuydu yaaaa:18::18::18::18::18::18:

:18: evet olmazmıı hemide nasılll:18::18:
şu alpaslandan randevu alsana adam çok yoğun ancak sıra gelir zaten:26:

kız bu başak karısından heç ses çıkmıyorrr
telide kapalı doğurdumu yoksa karııı

ev yakın olsaydı ben seve seve yapar getiridim canım arkadaşınada üzüldüm düşman başına vermesin rabbim :18::18:
kız sen negüzel kilo vermişsin maşallah diyim : ) güzelliğin çıkmış ortaya anacım..
bugün becerebilirsem daha güzel resimlerim var onarı koyucem bakalım teveccügün gülün azmin zaferi geçnşelçmişim degilmi resimlerde
karı sensin bir
adamı çökertmişsin dırdırınla 2
bebeğin olacak inşallah sen anne olacan
herifinde baba olacak inşallah buda 3
korunurken nasıl gebe kalmayı düşünüyon buda 4

bende diyorum nerde hata yapıyorum neden bebek olmuyo ocakta düşünüyoruz ebegi canım eşimle öle karar aldık biliyosun hem maddi hem manevi destege ihtiyacım var serklajı 9 milyar 400 yapıyolarmış sevinççççççççç

ilk oglumda 37 gün
2 oglumda 2 hafta
3 kızımda 2 ay gördüm sebebi neydi canım dogumunun rahim agzına baktırdınmı açıklıgacanım normal kanama korkma

ya sebebi bilinmiyor paşacım ya kontrolume bi gitti 2gün önce kalbi durmuş dedi şimdi bebeğim otopside 6ay sonra çıkacak 2 hafta oldu kan pıhtılaşma testim yapılalı onunda 10 gün sonra çıkacak sonuçları bi bilsem niye gitti kuzucum bende rahatlicam

abbaawwwwwwwwwww 10 bin yaniiiiiiii niye o kadar yaww ssk karşılamıyormu sgk nızmı yok :44::44:
kız kasımdayık zatii sen korunmayı bırak sanki ilk aydan gebe kalacan
bu arada gülümserken ağzın açık olunca daha güzel görünüyon dişlerin görününce

sevinçççççç ozaman normal bu ağrıların adet olmadan erken başlaması korkmim demi adet görmezsem neden olabilir o konu hakkında bilgin varmı yaaaaaalparslana gidecem gidecem kafanı yorma bide bu adam kadın doğumcumu riskli gebelik uzmanımı

aha o gülüşü bn çok iyi beceriyom sevinç ağzı açık 32 diş meydanda

uffff murat bozun konseri var pazar günü sinemayada gitmek istiyorum..

21 kasım evlilik yıldönümümüz 3 yıl oldu lan : D

Op.Dr. M. Alpaslan ÖZDARENDELİ
Bölüm :
Kadın Doğum
Tecrübe Alanı :
Kadın Doğum Uzmanı, Kadın Hastalıkları ve Doğum, İnfertilite, Yüksek riskli gebelikler, Tüp Bebek
aha o gülüşü bn çok iyi beceriyom sevinç ağzı açık 32 diş meydanda

uffff murat bozun konseri var pazar günü sinemayada gitmek istiyorum..

21 kasım evlilik yıldönümümüz 3 yıl oldu lan : D
maaşallahh canımmm benide muratın konserine götüüüürrrrrrr
egemiz doymuş geliyomuş kızxlar dogurdum anacım ya dogurduysa amanın sevinç senden izin alsın öle dogursun olmaz

evet izin alacak hamilelik koçuyum ben onun

Son düzenleme:
ufff inşallah şu soğan kürü işe yarar...doktora gitmek istemiyorum alttan muayene olmak istemiyorum ilaç içmek istemyorum :/:/:/

canım benimkilerin kalbi durmadı erken dogum ettim rahim agzı açıklıgı var kızımda dikildi gene durmadı pko var kanda pırtılaşma var ne aglamıştım sonuçlarım çıkınca allah yardımcımız olsun otopsi deyince onada pişmanım eşim otopsi kagıdını elime verdi erkek bebek diyor kafadan bele beldem topuga boyuna kadar çok pişmanım ne agladım yavrumu kestiler biçtiler canı acımışmıdır inan geri gelmiş olsa zaman vermezdim yavrularımın canını yakmışlarmıdır ah içim yanıyor içim eşim canı acıamamıştır onlar cennete gittiler desede ana yüregi işte ne yapıcen dayanmıyor
canım tüp bebek parasını geçicek sıpam saglıklı dursunda gerisi boş gene erkenden gidipte yüregimi daglamasın

:123::123::123:yıldönümüz kutlu olsun bebem bol çatışmalar şöyle insan bir yemek hazırla o yemekler olmuşmu

kız bugün değil 21 kasımda ne yemek hazırlıyomuşum işine götürsün yemeğe..biz evlilik yıldönümümüzü hiç kutlamadık desem...
ben ona evde tatlı yedircem o bana yemek yedirsin : D

geçmiş olsun
bizde vurunduk okulda aşılar
üzülme bu kadar acısı geçince sevinci kalıyo:124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…