ne kadar mütevazisinwaaaaaaaaoooooooowwwwwwwww
göynümü aldın haklısın hayatım söylemenize ihtiyaç yok
sultan olmakta kolay değil:89::89::89::89:
valla baskın gene inanırım ben oğlum benim gibi esmer babası beyazdır sadece ten rengi bana benziyorrrr
akrabaları hakanın küçüklüğü fotokopi gibi diyorlar
amin canım..nereye yok oldun sen
sultan görmesek inanırıkkkkkkk
neyseki kocan senden yakışıklıayy sorma ya ilk .çocuk anne tarafına benzer derler ama benm gördüğüm hep ilk çocuk eğer erkekse aynı baabsının kafası konulmş gibi oluyor
baba da gururlanıyo tabiii
ama insanın kıcası yakışıklıysa bence benzemesinde sorun yok
evet şaka gibiiiiiine kadar mütevazisin
hadi yaaa seninkinin adıda aynıydı değilmii
zahmet etme kadın kalkar onuda yaparannem dün kapıları camları sildi kadın ceğizbu sabakta erkenden kalkıp kalan işleri yapmş yorulmş şimödi yatıyor
bende yemek yapıyım didim
ne kadar mütevazisin
hadi yaaa seninkinin adıda aynıydı değilmii
tabiki benzemesinde sorun yok ama,anada o kadar taşıyo oda gururlansın ecuk banada benzemiş deyi...hem ben kıcamdan güzelimayy sorma ya ilk .çocuk anne tarafına benzer derler ama benm gördüğüm hep ilk çocuk eğer erkekse aynı baabsının kafası konulmş gibi oluyor
baba da gururlanıyo tabiii
ama insanın kıcası yakışıklıysa bence benzemesinde sorun yok
başak 38 haftalık olmuşsun gıııı
doğuruyon az kldııııı
başak 38 haftalık olmuşsun gıııı
doğuruyon az kldııııı
kıskanç tembel ikircikli koca totoşlu yapuklu maymuş
heee iyiy yaptın o zaman ellerine sağlık...çokta yorma kadınceğizi,uyusun dinlensin bari..annem dün kapıları camları sildi kadın ceğizbu sabakta erkenden kalkıp kalan işleri yapmş yorulmş şimödi yatıyor
bende yemek yapıyım didim
aşkım şimdik ben tkb olduğum için bu gibi iltifatları bu şekilde kabul etmeliyim
tkb olmanın getirisi bunlar
neyseki kocan senden yakışıklı
zahmet etme kadın kalkar onuda yapar
ne yimek yapıyonnn
bende erişte çorbası
karnıyarık
pirinç pilavı
salata turşu var
annem tırtıklayıp duruyo beni kestirek diyeewet bizim burdada öyle söylerler,ama ben inanmıyorum,hurafe..dediğin gibi söylüyorum bende hep tövbe tövbe RABBİM ömrünü benim saçımı kestirmeme görmi ayarlayacak...
ama büyüklerin çok kızıyosa sende doğumdan hemen sonra kestir...
ayy neler var nelerbaşakkk birde ne diyolar biliyomusun eğer yüzünde hamilelik lekesi varsa normal doğum yaparken o terli halinle yüzünü saçınla silersen lekeler gidermişkadının işi yok o acıda aklına o mu gelecek dicem ama benim tanıdığım biri yapmış walla
:131::131::131:ne var ne yok bebeler ben geldim anca ev işi yemegim bittiakşama menüde neler var bende terbiyeli kereviz biber dolması var bardak çorbası var salata temem yogurt sizlerde ne var tatlı yapmadım valahi eşim isterse dudak tatlısı veririm yer
heee az kaldı bugün yarın doğurunhasbinallahhhhhhhhhhvenimelvekiiiiiiiiiiillllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll...................
unutmştum ben onu. kocatepe de diyo ki :kimse beklenen doğum tarihinde doğurmaz, diyo
Alllahhhhhhhhhhhh hayırlısı Yarabbimmmmmmmmmmmm
kocam benden yakışıklımı
ay ne çok turşu yiyonus yahuu her yemekte turşu oluyo sizin dimi
kesinm market turşusudur
bende mutfakı tıoparladım daha yemek düşünüyodum
annem tırtıklayıp duruyo beni kestirek diye
artık hava soğudu
iki gün önce yundum saçım kurumak bilmedi dondum gece boyu
fön makinemde yok
kadın s ende fazla fön makinesi varsa
ayy neler var neler
stres oldum bosuna basak yarım saattr burdaym he bendee ok :)
annem tırtıklayıp duruyo beni kestirek diye
artık hava soğudu
iki gün önce yundum saçım kurumak bilmedi dondum gece boyu
fön makinemde yok
kadın s ende fazla fön makinesi varsa
ayy neler var neler
hoşgeldin datlum...sohbet ediyos,ellerine sağlık sen yimeğini bulmuşsun...tatlında pek güelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?