canım benim insan normal muyanede bile kendini nasıl kasıyor mesela ben öyleyim, o zaman kimse normal doğum yapmasınmı hem canını sıkma yapamazsanda sezaryan olursun
of cnm benım ya bugun guzel bı gın degılmış sanırım
aa başakkkk catı muayne olmuşun kascan tabı kendını takılmas sakın böle seylere ben bıkere vajınal muayne oldum valla asıstanın kolunu tırmıkladım dr umda dedı evet farkındayım cok sevımsız durum dıye kı gebe de degıldım
bence dr un senı normal doğumda vazgecırmek ıstıyo cnm ssakın kararını degıştırme cnm korkma zaten acılman sancın olunca o doğum zaamnı anlamıcan bıle muayneyı
ama dr unada kızdım acıkcası böle son zmanlarda sana karşı daha sevkatlı olmalı sana destek olmalı
ınşalla catır catır doğurcan cnm
canım kıyamam sana, nasıl bi muayene tahmin edebiliyorum,kasılman çok normal ama bakma sen dr a normal istiyosan normal olur çatıda müsaitmiş..ne yani doğum yapan herkes çokmu cesurnormal olmaz sezeryan olur hem niye ağlıyosun, deli yaaa bebeğin doğsun daha ne istersin.... ağlamaa
Başakcım biraz korkutmuş dktor seni salak dktr
Tabiiki kasılır o hakdeyken ben şimdiye kadar çok rahatım diyen birini dıymadım cnmm
Hiçç sıkma cnını bebem herşey olucağına warır
canımm çok teşekkür ederimmm
ama dumancım bunca zmandır kendimi normal doğuma o kadar hazırladımki
son anda böyle bi şey yaşamak çok zoruma gitti
bende senin gibi düşünüyorum normal doğum yapanların hepsi çokmu cesur
çok sağol cnm Allah razı olsun vallahi desteğiniz iyi geldi
ikircikli doktor
çatal da kendini kasmayan yok
haha kız satır satır yazdım destan bu kaaaaaaa mı cvp
ayy bende sana şimdi msj yazıyodum
mesajımı buraya kopyalayım hayatım:
canım benm çok sağol valahi içimi rahattlattın
gittiğim hastane özel cnm
haklısın vajinal muayenede kendini kasmayan yok,i ilaki kSILIYOR İNSAN
benm doktor fazla barttı gibime geliyor
bide ilkkez çatı muayenesi oldum naıl birşey olduğunu bilmiyordum
hiç beklemediğim bişey olduğu içinde bu şekilde tepki vermiş olabilirim.
doktor bana bi şans daha verdi bakalım ikinci muayenede de aynı şeyi yaparsam normal doğurtmıycakmş beni
işte ondan sonra naparım onu bilmiyorum
büyük ihtimallle doktor değiştiririm diyorum
kuzum sana bı tavsıyem olabılır ama bende kasıorm hatta bacaklarımı kapıyorumm :) ama fark ettım kı kastıkca daha cok acıyo sımdı acıorumm al ne sokuyosan sok gıbı :) acınca yemın ederm acımıyo ac kuzum ıyıce ac kı normal yapabıl.. egemız ıcın ne hayırlı ıse oyle dogsun.. kuzumm bana nolur dua et tutsun asılamam bu gece 1 bucuk da catlatma ıgnemı yapcaz.. persembe 1 bucuktda asılamam var bana umutsuz tutmucak gıbı gelıyo sanırım umutlanmamak ıcın oyleyım.. nolur dua et banacnm geçmşteki msjını okudum ama yanıt veremedim biliyorum aşılamn iptal olmadı çok sevndm hayırlı olsun inşallah seninde güzel haberini alırız bu kez
inşallah Ege yi görmeye bekliyorums eni zaten
bende senin gibi vajinal muayene de hep kasılmışımdır bunu herkes yaşar diye düşünüyorum
kim rahat rahat yatıyor o çatalda
eşin içinmi rapor canım ALLAH kolaylık versin
kuzum sana bı tavsıyem olabılır ama bende kasıorm hatta bacaklarımı kapıyorumm :) ama fark ettım kı kastıkca daha cok acıyo sımdı acıorumm al ne sokuyosan sok gıbı :) acınca yemın ederm acımıyo ac kuzum ıyıce ac kı normal yapabıl.. egemız ıcın ne hayırlı ıse oyle dogsun.. kuzumm bana nolur dua et tutsun asılamam bu gece 1 bucuk da catlatma ıgnemı yapcaz.. persembe 1 bucuktda asılamam var bana umutsuz tutmucak gıbı gelıyo sanırım umutlanmamak ıcın oyleyım.. nolur dua et bana
inşallah aşılaman hayırlısıyla tutar canım.bende aşılama yaptırmak istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum.neyse hayırlısıyla sen yaptırda sen haberleri alırım cesaretlenir giderim.canım kaç yumurtan vardı?klomenlemi iğneylemi yumurtalarını büyüttüler.kaçıncı gün olgunlaştı?aşağı yukarı ne kadara mal oldu?çok soru sordum ama malum bende bu ay doktordan aşılama isticem merak ediyom.şimdiden teşekkürler.
Test yaptinmi canim??
Ne durumdasin?
Mujdeli haberlerini bekliyoruzzz :))
Anlasildi bugun bende sacmalama potansiyeli yuksek :)))
Neyse bende kahvalti hazirliiimmm
GorusuruZ kizlarrrrr
inşallah canım hayırlısı ve kısmetttKizlarrrrr bu arada cuma gunu is gorusmesine gidiyorum dua edinde alsinlar
Tabi hayirlisiyla.....
Sogan suyu ic :))
Sewinc soylemeden Ben soylimm dedim:)))
okuruz merak etme sennnn ben okuyom sayı veririm500felan kaldı sevinçççiiiiiimmmmmmmm
---------------------
ayy bende sana şimdi msj yazıyodum
mesajımı buraya kopyalayım hayatım:
canım benm çok sağol valahi içimi rahattlattın
gittiğim hastane özel cnm
haklısın vajinal muayenede kendini kasmayan yok,i ilaki kSILIYOR İNSAN
benm doktor fazla barttı gibime geliyor
bide ilkkez çatı muayenesi oldum naıl birşey olduğunu bilmiyordum
hiç beklemediğim bişey olduğu içinde bu şekilde tepki vermiş olabilirim.
doktor bana bi şans daha verdi bakalım ikinci muayenede de aynı şeyi yaparsam normal doğurtmıycakmş beni
işte ondan sonra naparım onu bilmiyorum
büyük ihtimallle doktor değiştiririm diyorum
tesekkur ederm allah razı olsun.. yumurtam coktu ıgneyle buyudu olgulasma konusu bunyeden bunyeye ve aldıgıın doza baglı.. ucretse hastaneden hastaneye degısıyr canım medıcana ınternatıonal a gıdıyorm benım hastanem malesef cok pahallı ıkı kutu ıgne kullandıgım ıcın1.500 e yakın tuttu.. ıgneler 250 tl. bıde hastaneler 500 yada 750 asılama ucretı alıyo hastanesıne baglı.. bıde yumurtan ılacla buyurse ıalc 10 tl.. benım ılacla buyuyo.. bıde senın sorunun ne oda var bende pko var
rapor vereyim
sabak kahvaltıya komşum geldi
tam kaave keyfi yapıyorduk kaynoş aradı
dr gidecekmiş benlen gelirmisin
tmm dedimhazırlandım çıktım
çıkışta yemek yedik
çarşıda dolandık eve geldim
dünden yimeklerim var
özledım coook senı
bende özledim
napıyon
bende heç belirti yok
sanırım bu ayda tutturamadık
nerden bılıon belkı gızlıden gelıo kızın :)
ben dusunemıom hıc ama sen olumlu dusun bıtanecık ablacımm.. benım cok agrıo goguslerm nıyeyse..heç sanmıyom kızz gögüslerimde bile tık yok annem
ben dusunemıom hıc ama sen olumlu dusun bıtanecık ablacımm.. benım cok agrıo goguslerm nıyeyse..
benıde gergınlık sardı tutmucak tutmucak dıye ıgneler mı boyle yaptı ne :) gece 1 buucukta catlatmamı yapcaz ):
hayırlısı canım inşallah tutunurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?