Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım benim insan normal muyanede bile kendini nasıl kasıyor mesela ben öyleyim, o zaman kimse normal doğum yapmasınmı hem canını sıkma yapamazsanda sezaryan olursun

doktor bayağı bi abarttı sanırım ya
kadının kolunu çokmu acıttım nedir hırslandı banaparasıyla değilmi kolunuda sıkarım burnunuda
kasmayan yoktur dimi haklısın

canımm çok teşekkür ederimmm ama dumancım bunca zmandır kendimi normal doğuma o kadar hazırladımki
son anda böyle bi şey yaşamak çok zoruma gitti
bende senin gibi düşünüyorum normal doğum yapanların hepsi çokmu cesur
Başakcım biraz korkutmuş dktor seni salak dktr
Tabiiki kasılır o hakdeyken ben şimdiye kadar çok rahatım diyen birini dıymadım cnmm
Hiçç sıkma cnını bebem herşey olucağına warır

çok sağol cnm Allah razı olsun vallahi desteğiniz iyi geldi

ikircikli doktor
çatal da kendini kasmayan yok

haha kız satır satır yazdım destan bu kaaaaaaa mı cvp

haha kız satır satır yazdım destan bu kaaaaaaa mı cvp

ayy bende sana şimdi msj yazıyodum
mesajımı buraya kopyalayım hayatım:

canım benm çok sağol valahi içimi rahattlattın
gittiğim hastane özel cnm
haklısın vajinal muayenede kendini kasmayan yok,i ilaki kSILIYOR İNSAN
benm doktor fazla barttı gibime geliyor
bide ilkkez çatı muayenesi oldum naıl birşey olduğunu bilmiyordum
hiç beklemediğim bişey olduğu içinde bu şekilde tepki vermiş olabilirim.
doktor bana bi şans daha verdi bakalım ikinci muayenede de aynı şeyi yaparsam normal doğurtmıycakmş beni

işte ondan sonra naparım onu bilmiyorum

büyük ihtimallle doktor değiştiririm diyorum

Son düzenleme:

haha cnm benım ya
bence senın dr un senı bellı etmış söyleyıım gözunu korkutup senı sezeryana yönlendırcek

haha nasıl dr muş o öle ya bı kere daha yaparsan sana ceza normal doğum yasak he sankı herkez gulup oynuyo catı muaynede
bak kızdım sımdık cok he
kuzum en kötu dr deıştırısın bızde ona son bı sans veryoz hıhhhhhhh

Kızlar nassınız kaş bıyıkımı aldırttım ellerimi yaptırtım

Başakk ablam Annemede Son ana kadar sezeryan demişlar ama Annem Bir an sakinleşip bir doğurmaya başlamış

fırtt diye 2 tane doğuru vermiş

Oyüzden kasma kendini herkezde çatal sorunu olurmuş Ama oda stresten. Hayırlısı neyse o olsun tabi ama bence normal yaparsın sen Parasıyla değilmi

kuzum sana bı tavsıyem olabılır ama bende kasıorm hatta bacaklarımı kapıyorumm :) ama fark ettım kı kastıkca daha cok acıyo sımdı acıorumm al ne sokuyosan sok gıbı :) acınca yemın ederm acımıyo ac kuzum ıyıce ac kı normal yapabıl.. egemız ıcın ne hayırlı ıse oyle dogsun.. kuzumm bana nolur dua et tutsun asılamam bu gece 1 bucuk da catlatma ıgnemı yapcaz.. persembe 1 bucuktda asılamam var bana umutsuz tutmucak gıbı gelıyo sanırım umutlanmamak ıcın oyleyım.. nolur dua et bana

inşallah aşılaman hayırlısıyla tutar canım.bende aşılama yaptırmak istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum.neyse hayırlısıyla sen yaptırda sen haberleri alırım cesaretlenir giderim.canım kaç yumurtan vardı?klomenlemi iğneylemi yumurtalarını büyüttüler.kaçıncı gün olgunlaştı?aşağı yukarı ne kadara mal oldu?çok soru sordum ama malum bende bu ay doktordan aşılama isticem merak ediyom.şimdiden teşekkürler.

tesekkur ederm allah razı olsun.. yumurtam coktu ıgneyle buyudu olgulasma konusu bunyeden bunyeye ve aldıgıın doza baglı.. ucretse hastaneden hastaneye degısıyr canım medıcana ınternatıonal a gıdıyorm benım hastanem malesef cok pahallı ıkı kutu ıgne kullandıgım ıcın1.500 e yakın tuttu.. ıgneler 250 tl. bıde hastaneler 500 yada 750 asılama ucretı alıyo hastanesıne baglı.. bıde yumurtan ılacla buyurse ıalc 10 tl.. benım ılacla buyuyo.. bıde senın sorunun ne oda var bende pko var

Test yaptinmi canim??
Ne durumdasin?
Mujdeli haberlerini bekliyoruzzz :))
ne testi kızzzzzzz daha kaç gün var tövbe tövbeee
sen yaptın zaaarrr
Anlasildi bugun bende sacmalama potansiyeli yuksek :)))

Neyse bende kahvalti hazirliiimmm

GorusuruZ kizlarrrrr

Kizlarrrrr bu arada cuma gunu is gorusmesine gidiyorum dua edinde alsinlar
Tabi hayirlisiyla.....
inşallah canım hayırlısı ve kısmettt
Sogan suyu ic :))

Sewinc soylemeden Ben soylimm dedim:)))

500felan kaldı sevinçççiiiiiimmmmmmmm
---------------------
okuruz merak etme sennnn ben okuyom sayı veririm
o doktorun telini ver salak adammı kadınmı bilemedim kesin kadındır
doğum anı ile vajinal muayene aynı şeymiiii
bende yaptıramıyomm ne varrrr
oğlumda çatı muayenesinde profesörün kolunu çimdiklemiştim
zorda kalmadıkça sezeryan yasak bilmiyor sanırım
tembel doktor

benım ılacla buyumuyo yanlıs yazmısım ılacla buyuse 10 tl al ıc.. benım ıgneyle buyuyoo

rapor vereyim
sabak kahvaltıya komşum geldi
tam kaave keyfi yapıyorduk kaynoş aradı
dr gidecekmiş benlen gelirmisin
tmm dedim hazırlandım çıktım
çıkışta yemek yedik
çarşıda dolandık eve geldim
dünden yimeklerim var

hayırlısı canım inşallah tutunurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…