kızlarrrr bana akıl verın 3 aydan berı eşimle korunmuyoruz bebek için.. doktora gıttıgımde kıst gördü 10 cm ın altında oldugu için müdale edemıyecegını ve 9 ay daha gebe kallmassam kistten...
Ne ediyon kari HIc pas vermiyon??
Yoksa beni begenmiyonmu??? :)))
ben geldim çok hareketli bir hafta sonu geçirdim çeviz dizmeye gittim allahım ne çeyizdi be biz ölmüşüz yaşamıyoz kızlar 7 takın tencere takımı demliklerin sayısını unuttum sayamadım 3 takın yemek takımı 3 takım çatal bıçak seti karacadan hepsi yatak odasını hiç saymıyorum anacım dünyanın havlusu danteli vs allahım huzur versin işşallah ama görseniz apişip kalırdınız çok fazlaydı çok göz yoruyordu
bugün yapacaklarıma geleyim önce
evi silicem
toz alıcem
süpürücem
yemek yapıcem
tatlı yapıcem
ütü yapıcem
nevresimleri yıkıcem
mutfagı toplucem
wc yıkıcem
duşa kabini temizlicem
abdeslenicem
agda yapıcem
daha sayamadıgım bir sürü iş
rapor vereyimde çıkayım dedim
herkeze güzel bir hafta diliyorum olurda işim biterse dönerim sizlere
menüde yapacaklarım
bezelye yemegi
pirinç pilavı
çöorbada kapaklı havuçlu çorba yapıcem
tatlı ya sütlaç yada tavuk gögsü yapıcem işşallahşerbetli parmak tatlısıda olabilir
sizler nerdesiniz yaw
ha bu arada demeyi unuttum adamın yeniden evlenesi geliyo yeni eşyaları vs görünce
tatlım evlilik yıldönümünüzmüş dün biraz geçde olsa tebrik ederim
eşinle beraber nice mulu senelere inşallah bebeksiz son yıldönümünüz olur
Gunaydin millet!!!
Burnum tikali
Simdi kahvalti hazirliycm
Herkese hayirli bi hafta diliyorum
Nazom.. Nice yildonumlerine insallah bebeklerinizle birlikde
Duman.. Masallah insallah sagsalim yavrunu kucagina alirsin. Insallah sira bize de gelir hayirlisi tabiiii
Sevinc.. Belirti varmi kuzum?
Beydagli.. Tatlim nasilsin? Yeni avatar in cok sirin.. :))
Begum.. Insallah tutacak asilaman
Cikiyorum kizlar gorusuruZ opuyorum hepinizi benimde pasam gibi cok isim var Allaha emanet olun
saol hayatımmmmm
nazooooooo dua bitmişşşş hayırlı olsun Allah kabul etsin canım evlilik yüldönümünüzde kutlu olsun çoluk çombalak daha nice 15 lere inşallahhhh
Begümcümmm çok sewindim adına geçmiştede yazmıştım ama okumadın sanırımm hayırlı uğurlu geçer inşallah şu perşembe günün
Nazocummmm boll çocuklu yaşlanmanız dileğiyle cnmmm
Sewinçcmmm nasılsınn facede sana yazmıştım ama görmedin sanırımm cnm
Slmm kıslarr nasılsınızzz
cumartesi teysemler geldi yatıya dün akşam gittiler bende kalabalık güzel bi hafta sonu geçirdim onlarla
Bugünde pazar war öğleden snra giderim
kızlar nasılsınız?? ben pek iyi değilim bugün benim bir tane teyzem var ve onunda bugün felçlik geçirdiğini öğrendim yeni geldim hastaneden yoğun bakımda olduğu içinde göremedim..
biliyorsunuz annemde aynı rahatsızlığı yaşıyor inşaallah annem kadar ağır geçirmemiştir,insanın hayatı birgünde hatta saniyede nasıl değişebiliyor,hayatta en önemli şey sağlık RABBİM kimseye dermansız dert,hastalık vermesin ve elden ayaktan düşürüpte hiç kimseye muhtaç etmesin amin..
ancak yaşayıp görenler bilir...yinede sonsuz şükürler ve hamdlar olsun RABBİM e..
olsun kız ebnm canım çekmez
o zaman bugünki menüyü unutma ben doğurduktan sonra söölersein
doğum sıkıntısı diyelim hayatım
sorma annem
bugün çatı muayenesi oldum da çok zordu
bu şekilde normal doğuramıycağımı söyledi doktor bayağı moralimi bozdu
ağladım zırladım felankorktum çok
aslında çatım falan normale uygunmş bebekte normal doğuma uygun
ama ben uygun değilmişim
tamam
kasıyorum ya kendimi doğum sırasında açılma olup olmadığına bakıyolar ya, devamlı bu muayene yapılacak
ben rahat olmazsam çok zor olurmuş
bebeğe zarar veririmiş falan fistan
bende kendimi çok kastım ama
napiyim çok canım yandı
ben şimdik gidiyimde çimiyim sıcak suyla çimmek iyi geliraşkım ben sonra yine konuşuruz olurmu
sende üzülme Allah teyzenin yardımcısı olsun ona şifa versin inşalah
öpüyorum kızlar sizi
canıum çok geçmiş olsun,allah acil şifalar versin annene de teyzenede... bişey sorucam annenle teyzenin zamanında düşüğü olmuşmu? sen acaba pıhtılaşma genini anne tarafındanmı alıyosun? biliyosun pıhtılaşma olanlarda felç oluyo...Allah beterinden saklasın ama çok zor yaa en kısa zamanda iyileşirler inşallah...
canım kıyamam sana, nasıl bi muayene tahmin edebiliyorum,kasılman çok normal ama bakma sen dr a normal istiyosan normal olur çatıda müsaitmiş..ne yani doğum yapan herkes çokmu cesurnormal olmaz sezeryan olur hem niye ağlıyosun, deli yaaa bebeğin doğsun daha ne istersin.... ağlamaa
kızlarr nasılsınız? eve geldim yarın için yemek yapıyorum, baya iş vardı haftasonu evde olmadığım için onlarla uğraşıyorum... bugün çok duygusal anlar yaşadımyaşlı bi müşterimiz benim için bebek hırkası getirdi karısı örmüş, karısının gözleri görmüyor hemde aldığım en güzel hediye oldu,çook anlamlı...
basagım bıtanem korkma uzulmede hersey olacagına varır dogurursun bı avazda ınsallah bak ben hergun o zıkkım catala yatıom sokuo spekulum denen seyı oluorm acıdanpersembe spekulumu skcak bıde serum hortumunu yerlestırıp spermlerı sırıngayla o hortumdan akıtcak ınan korkmuorm yapcak bıseyım yok.. hc korkma bnm dularım hep senınle bıtanem egemızı dunyaya getır gormeyede gelcem sozz :)
Dualarin bitmis Allah Kabul etsin insallah canim
Hemen Rapor veriiimmmm
Bugun hicbisey yapmiycam :))
Kizlarrrrr bu arada cuma gunu is gorusmesine gidiyorum dua edinde alsinlar
Tabi hayirlisiyla.....
yok canım ya sırtım tutuldu agrıyor egilip dogrulamıyorum daha yeni uyandım kahvaltı yapmadım yemek yok ev işi var dantel yapıcem bu halimle nasıl yapıceksem:2::2:yürüşede gidemedim sırtım yüüznden bugün dün yapamadıgım işleri yapıcem şöyle
menüde yapackalarım
bol parça etli bezelya
pirinç pilavı
kabak lı havuç çorbası yavuk sulu etli
tatlı tavuk gögsü yapıcem işşllah
mutfagı toplucem
evim temiz namaz kılıcem 650 adet fatiha çekicem söz verdim
ablama bile gitmedim sırtımın agrısından
oglumu çok özledim dün yegenim resimlerini koymuş sıpam çok büyümüş kokusu burnumda tütüyorşubatta ablamın kızı evleniyor ocagın son haftası bende allah nasip ederse gidicem tabi bebegim olmazsa nasip bakalım ben kalkayım işlerimi halledeyim namazıkılıyım ilkindiye kadar fatihalarımı çekeyim vakit bulursam gene girerim ama önce karnımı doyurmam lazım
ben geldim kızlarnasılsınızzzzzzz çok yoruldum Has gittimm rapor için koşturmaktan ayaklarım şişti ve tabiki bitiremedim işleri bıraktım geldimmmmm :44::44::44::44:şu saat oldu kahvaltı bile yapmadım daha çay koydum şimdiii bu arada size bir slm atayım dedimm
merhabalarrrrrrrrrr nasılsınız kızlar?HERKESE SEVGİLER SAYGILARRRRRRRRRRRRRRR
ablamada ebe neler söylemiş kendini kastığı için ama çatır çatır 3 tane normal doğurdu
benimde babam felç geçirdi ve 15 gün yaşadı şimdi siz öyle diyince korktum bende de varmı diye:26:
canım en sonda yazdığını okuyunca ben bile duygulandım sanki o anı ben yaşamışım gibiALLAH ta onlara kolaylıklar versin
ben normal muayenede bile nasıl kasarım kendimi ve her gittiğim doktorada söylerim ona göre davransınlar diye
ve aşılamadan çok korkuyordum canım yanacak diye
doktorda kızımız çok korkuyor aşılamadan dedi hemşiresine
ve banada kendini kasmazsan daha rahat olur dedi
gerçektende hiçte düşündüğüm gibi olmadı ben anlamadım bile acı falan duymadım sende rahat ol
amiiinnn canım sayenizde
çok güzelmiş
hayırlısı olsun
benimde çok tutulur hemen bir tane sprey ilacım (doline) var ondan sürüyorum iyi geliyor
Soyledim kac kaldiiii
Abbowwwwcok zordur o zikkim muayeneee Allah bilir bebek gelecek oldumu kimse tutamazz
Korkma uzulme tamammiolmazsa sezeryan olursun ne agliyonnn
başağım sen doktora bakma Allah bebeğine yol verdimi çatırçatır doğurursun bi avazda kurtarsın Allah seni canım menim
basagım bıtanem korkma uzulmede hersey olacagına varır dogurursun bı avazda ınsallah bak ben hergun o zıkkım catala yatıom sokuo spekulum denen seyı oluorm acıdanpersembe spekulumu skcak bıde serum hortumunu yerlestırıp spermlerı sırıngayla o hortumdan akıtcak ınan korkmuorm yapcak bıseyım yok.. hc korkma bnm dularım hep senınle bıtanem egemızı dunyaya getır gormeyede gelcem sozz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?