Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kizlarrrrr bu arada cuma gunu is gorusmesine gidiyorum dua edinde alsinlar
Tabi hayirlisiyla.....

kızlarrrr bana akıl verın 3 aydan berı eşimle korunmuyoruz bebek için.. doktora gıttıgımde kıst gördü 10 cm ın altında oldugu için müdale edemıyecegını ve 9 ay daha gebe kallmassam kistten...

kızlarrrr bana akıl verın 3 aydan berı eşimle korunmuyoruz bebek için.. doktora gıttıgımde kıst gördü 10 cm ın altında oldugu için müdale edemıyecegını ve 9 ay daha gebe kallmassam kistten...

Sogan suyu ic :))

Sewinc soylemeden Ben soylimm dedim:)))

Başakcım biraz korkutmuş dktor seni salak dktr
Tabiiki kasılır o hakdeyken ben şimdiye kadar çok rahatım diyen birini dıymadım cnmm
Hiçç sıkma cnını bebem herşey olucağına warır

Umudumm nbr durumlar nasıll

Tünaydın kızlarrrr

Ne ediyon kari HIc pas vermiyon??
Yoksa beni begenmiyonmu??? :)))

yok canım ya sırtım tutuldu agrıyor egilip dogrulamıyorum daha yeni uyandım kahvaltı yapmadım yemek yok ev işi var dantel yapıcem bu halimle nasıl yapıceksem:2::2:yürüşede gidemedim sırtım yüüznden bugün dün yapamadıgım işleri yapıcem şöyle
menüde yapackalarım
bol parça etli bezelya
pirinç pilavı
kabak lı havuç çorbası yavuk sulu etli
tatlı tavuk gögsü yapıcem işşllah
mutfagı toplucem
evim temiz namaz kılıcem 650 adet fatiha çekicem söz verdim
ablama bile gitmedim sırtımın agrısından
oglumu çok özledim dün yegenim resimlerini koymuş sıpam çok büyümüş kokusu burnumda tütüyorşubatta ablamın kızı evleniyor ocagın son haftası bende allah nasip ederse gidicem tabi bebegim olmazsanasip bakalım ben kalkayım işlerimi halledeyim namazıkılıyım ilkindiye kadar fatihalarımı çekeyim vakit bulursam gene girerim ama önce karnımı doyurmam lazım

ben geldim kızlar nasılsınızzzzzzz çok yoruldum Has gittimm rapor için koşturmaktan ayaklarım şişti ve tabiki bitiremedim işleri bıraktım geldimmmmm :44::44::44::44:şu saat oldu kahvaltı bile yapmadım daha çay koydum şimdiii bu arada size bir slm atayım dedimm

merhabalarrrrrrrrrr nasılsınız kızlar?HERKESE SEVGİLER SAYGILARRRRRRRRRRRRRRR

aynen bende yeni evlenenleri gördükçe daha doğrusu çeyizlerini falan keşke bu zamanda evlenmek varmış diyorum
ama önemli olan huzur tabi herşeyin olmuş huzur olmadıktan sonrada hepsi boş

tatlım evlilik yıldönümünüzmüş dün biraz geçde olsa tebrik ederim

eşinle beraber nice mulu senelere inşallah bebeksiz son yıldönümünüz olur

inşallah canım hepimizin bebeksiz son yıldönümü olur

amiiinnn

saol hayatımmmmm

nazooooooo dua bitmişşşş hayırlı olsun Allah kabul etsin canım evlilik yüldönümünüzde kutlu olsun çoluk çombalak daha nice 15 lere inşallahhhh

amiiiinnnn canım sayenizde bitti
inşallah

çok sağolun kızlar inşallah nasip olsur bizede çoluklu çocuklu ömür sürmek

çok geçmiş olsun canım inşallah kendi yaşamını sürderecek kadar da olsa iyileşme gösterir
amiiiiinnn RABBİM kimseyi bir başkasına muhtaç etmesin

ablamada ebe neler söylemiş kendini kastığı için ama çatır çatır 3 tane normal doğurdu

benimde babam felç geçirdi ve 15 gün yaşadı şimdi siz öyle diyince korktum bende de varmı diye:26:

canım en sonda yazdığını okuyunca ben bile duygulandım sanki o anı ben yaşamışım gibiALLAH ta onlara kolaylıklar versin

ben normal muayenede bile nasıl kasarım kendimi ve her gittiğim doktorada söylerim ona göre davransınlar diye
ve aşılamadan çok korkuyordum canım yanacak diye
doktorda kızımız çok korkuyor aşılamadan dedi hemşiresine
ve banada kendini kasmazsan daha rahat olur dedi
gerçektende hiçte düşündüğüm gibi olmadı ben anlamadım bile acı falan duymadım sende rahat ol

Dualarin bitmis Allah Kabul etsin insallah canim

amiiinnn canım sayenizde

Hemen Rapor veriiimmmm

Bugun hicbisey yapmiycam :))

çok güzelmiş

Kizlarrrrr bu arada cuma gunu is gorusmesine gidiyorum dua edinde alsinlar
Tabi hayirlisiyla.....

hayırlısı olsun

benimde çok tutulur hemen bir tane sprey ilacım (doline) var ondan sürüyorum iyi geliyor

eşin içinmi rapor canım ALLAH kolaylık versin

merhabalarrrrrrrrrr nasılsınız kızlar?HERKESE SEVGİLER SAYGILARRRRRRRRRRRRRRR

acımadı dıyosun yanı blacım.. yapcak bısey yok artık dayanca acısada :)

Soyledim kac kaldiiii

Abbowwww cok zordur o zikkim muayeneee Allah bilir bebek gelecek oldumu kimse tutamazz
Korkma uzulme tamammi olmazsa sezeryan olursun ne agliyonnn

500felan kaldı sevinçççiiiiiimmmmmmmm
---------------------

başağım sen doktora bakma Allah bebeğine yol verdimi çatırçatır doğurursun bi avazda kurtarsın Allah seni canım menim

aminn ablacım çok sağol
desteğiniz çok iyi geliyor, inşalah dualarınızla kolay olcak

cnm geçmşteki msjını okudum ama yanıt veremedim biliyorum aşılamn iptal olmadı çok sevndm hayırlı olsun inşallah seninde güzel haberini alırız bu kez
inşallah Ege yi görmeye bekliyorums eni zaten

bende senin gibi vajinal muayene de hep kasılmışımdır bunu herkes yaşar diye düşünüyorum

kim rahat rahat yatıyor o çatalda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…