Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

offff offffff artıkın bişi yapasım gelmiyi...bugün bi tanıdığın hamile olduğunu öğrendim...onun adına sevindim ama bi yanımda cok üzüldü be bizden sonra evlendiler...insan bi garip oluo yaaa

alayım bari unutmazsam p.tesi...tabloyu yapabilirmiim acaba yaaa önceden bakmıştımda bişi anlamamıştım...bi hemşire tanıdık var oda bu yöntemi söledi geçende...

poli=çok sayıda ; kistik= kist içeren ; over=yumurtalık dokusu
polikistik over: "çok sayıda kist içeren yumurtalık dokusu"

her adet döngüsünde gelişerek çatlaması gereken folikül (yumurta hücresini içeren sıvı keseciği), gelişmesinin yarıda kalması nedeniyle yumurtalık dokusu içinde 3-10 milimetre çapında bir kiste dönüşür.
Yumurtalık dokusu, bu kistler sayıca arttığında "polikistik" yani çok sayıda kistik oluşum içeren bir yapıya dönüşür.

googleye pko yaz görsellerde resimler çıkıyo orda bisürü yumurtalı resimler çıkıyo işte şuan bnm yumurtalıklartımda öyle...yumurtalarım çatlamıyo çatlamayınca spermler nasıl döllencek .. böyle berbat bi illet işte.

takıldığın yerde ben yardımcı olurum kız çok kolay bak iki aydır gebe kalmadiğimi test yapmadan öğreniyom
hooop ateşim düşüyor bende biliyom bu ay dersimize eyi çalıştıydık ama kısmet değilmiş zaten ben korunmayı bırakınca
3-4 ay sonra felan oluyor bu ay 3. aydı bakalım kürtajlardan dolayı iyice gecikiyor
ama oğlumu tek atışta tutturduydum

yaaa bende yine kaşıntı başladı..gecenlerdede olmuştu..nasıl kaşınıyo ve yanıyo bi bilseniz...çarpışamıyoz bile acıyo yanıyo..mantarmı oldumda tekrarladıki ...

iyyi git de bari yaptıklarını ye bende gitmicen sandımdıııı

kuzum çokmu kan kaybettin ondanmı oldu acaba:26:

hiçbir fikrim yok çok fazlada kan kaybetmedim ama yaklaşık 2 aydır olmuodum ya ondanmı acep...bakalım persembe günü dr a gidicem...sölücem ne dicek çok merak ediom ...ilk defa yumurta takibi yaptırcam...alttanmı bakar acaba :26::26::26:

bundan sonra tikkat ederik ni warrr

hee ölçmasem bile araştırmacı gazeteciyim ben araştırmış olurum mıtlaka :126::103::103:
hıhıııı sen tam bir annesin herşeyi biliyosun maşallahhh

bu daha farklı bi durum, offf neler var böyle yaaaa

bende hiç fazladan öyle kanama falan olmadı..sadece çok kahverengimsi kan geldi okadar..yumurta takibi alttan yapılıyo

heralde alttan bakacakkk ,hadi bakalım hayırlısı ..mutlaka 2 ay olmamanın etkisi vardır canım..

hıhı alttan bakıyo sayıyo yumileri
eyyiiiiiiii
başak ne yapıyor acaba şimdiii
ege nin altını filan değiştiriyodur

aman olmasın canım yumurta gelısmıo ve catlamıo bu yuzden dollenme olmuyo berbat bıse fshın ıyı olması pek onmlı deıl aslında
pko dan kurtulursan hemen hamile kalabilirsin o zaman inşallahh

çok saol cnm ama şimdi tablo yapmam adet sikluslarımı bilmiom bilion gecikti bayağ...hadi bakalım dediğin gibi olur inşallah kavuşursun kuzucuğuna...biz dersde çalışamıoz o nedenle hiççççç umudum yok... gökten inecek bizim bebiş...

yaaa bende yine kaşıntı başladı..gecenlerdede olmuştu..nasıl kaşınıyo ve yanıyo bi bilseniz...çarpışamıyoz bile acıyo yanıyo..mantarmı oldumda tekrarladıki ...
ay rezil bişedir oooo ben aile hekimine gidiyom öyle olunca valla fitil veriyii heç bişe kalmıyiiiii bide hap veriyor 2 tane eşimle beraber içiyok missss
eyyiiiiiiii
başak ne yapıyor acaba şimdiii

egeyi emziriyordur kaynoşu ve görümcesi gelmiştir
başakın anasını kaçırma planları yapıyorlar zaaarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…