geçmiş olsun canım geç kalmamışsın yımırtlamaya daha varya kız ateş ölçme topikine baksanıza dijital ateş ölçer alacan 5-10 tl bişe her sabah aynı saatte dil altından ölçecen kalmkadan
ve yazacan
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi.html
tüm detaylar burda tablo oluşturursan yımırtladığın günü bilem biliyor ateşinden
kız biliyorum sarıolak o bilmemmi kuzum çok lezzetli,bende ondan alıyorum
pko bı suru kıstın oluyo canım bu kıster yumurtanın buyumesını engellıyo adet olamıosn duzensız oluyosn ben bılıom 6 ay adet olmadıgımı wallaha
bundan sonra tikkat ederik ni warrr
hee ölçmasem bile araştırmacı gazeteciyim ben araştırmış olurum mıtlaka :126::103::103:
offff offffff artıkın bişi yapasım gelmiyi...bugün bi tanıdığın hamile olduğunu öğrendim...onun adına sevindim ama bi yanımda cok üzüldü be bizden sonra evlendiler...insan bi garip oluo yaaa
alayım bari unutmazsam p.tesi...tabloyu yapabilirmiim acaba yaaa önceden bakmıştımda bişi anlamamıştım...bi hemşire tanıdık var oda bu yöntemi söledi geçende...
olsada yisekkkkkkkkk
iyyi git de bari yaptıklarını yebende gitmicen sandımdıııı
kuzum çokmu kan kaybettin ondanmı oldu acaba:26:
fsh 5.4 se yine çok iyi canım..pko ne bilmiyorum geç adet olmak filanmı??? bende yok, yumurta rezervimin düşük oldugunu da sürekli düşük yaptıgım için dr düşünmüştü, yumoşlarım kalitesizmiş meger,birde pıhtılaşma olunza zor tutunuyomuş...
iltihap filanmı olduki canım yaaa:26:ateş ölçeri sevince sor o ölçüyo
hıhıııı sen tam bir annesin herşeyi biliyosun maşallahhhbundan sonra tikkat ederik ni warrr
hee ölçmasem bile araştırmacı gazeteciyim ben araştırmış olurum mıtlaka :126::103::103:
poli=çok sayıda ; kistik= kist içeren ; over=yumurtalık dokusu
polikistik over: "çok sayıda kist içeren yumurtalık dokusu"
her adet döngüsünde gelişerek çatlaması gereken folikül (yumurta hücresini içeren sıvı keseciği), gelişmesinin yarıda kalması nedeniyle yumurtalık dokusu içinde 3-10 milimetre çapında bir kiste dönüşür.
Yumurtalık dokusu, bu kistler sayıca arttığında "polikistik" yani çok sayıda kistik oluşum içeren bir yapıya dönüşür.
googleye pko yaz görsellerde resimler çıkıyo orda bisürü yumurtalı resimler çıkıyo işte şuan bnm yumurtalıklartımda öyle...yumurtalarım çatlamıyo çatlamayınca spermler nasıl döllencek .. böyle berbat bi illet işte.
ben içinde lekeli falan olanları küçük bir bidonda hemen tatlandırır yerdimm
yok cnm o zaman bende pko..hiç kistim olmadı bilmiyorum:26:
hiçbir fikrim yok çok fazlada kan kaybetmedim ama yaklaşık 2 aydır olmuodum ya ondanmı acep...bakalım persembe günü dr a gidicem...sölücem ne dicek çok merak ediom ...ilk defa yumurta takibi yaptırcam...alttanmı bakar acaba :26::26::26:
hıhı alttan bakıyo sayıyo yumilerihiçbir fikrim yok çok fazlada kan kaybetmedim ama yaklaşık 2 aydır olmuodum ya ondanmı acep...bakalım persembe günü dr a gidicem...sölücem ne dicek çok merak ediom ...ilk defa yumurta takibi yaptırcam...alttanmı bakar acaba :26::26::26:
ege nin altını filan değiştiriyodureyyiiiiiiii
başak ne yapıyor acaba şimdiii
pko dan kurtulursan hemen hamile kalabilirsin o zaman inşallahhaman olmasın canım yumurta gelısmıo ve catlamıo bu yuzden dollenme olmuyo berbat bıse fshın ıyı olması pek onmlı deıl aslında
takıldığın yerde ben yardımcı olurum kız çok kolay bak iki aydır gebe kalmadiğimi test yapmadan öğreniyom
hooop ateşim düşüyorbende biliyom bu ay dersimize eyi çalıştıydık ama kısmet değilmiş zaten ben korunmayı bırakınca
3-4 ay sonra felan oluyor bu ay 3. aydı bakalım kürtajlardan dolayı iyice gecikiyor
ama oğlumu tek atışta tutturduydum
ivet bende ayırdım onları ayrı koydum kız ne kadar benziyok biz
adanalıyık ya ondanmıdır nedir
ay rezil bişedir ooooyaaa bende yine kaşıntı başladı..gecenlerdede olmuştu..nasıl kaşınıyo ve yanıyo bi bilseniz...çarpışamıyoz bile acıyo yanıyo..mantarmı oldumda tekrarladıki ...
eyyiiiiiiii
başak ne yapıyor acaba şimdiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?