Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ilk adet olmaya başladığından beri düzensizmi adetlerin..benim öyleydi..yani geçn kızlığımdan bri düzensiz..tedavi olduğum şu son 6 aydır düzenliydi ekimde bozuldu düzenim..ilaçla adet oldum kasım ayında

yok benım duzenlıydı 19 dan sonra sapıttı hıc gelmemeye basladı doktor doktor gezdıkk.. dun doktorum dedıkı sendekı yumurtlar 4 kadında yok pkolular 4 kadına bedel :)bıde 35 den sonra bebk hemen oluyo cunku adetler duzene gırıo dedı

off be offf

yavrum benim yaaa mutluluk yumağıdır o şimdi :)

heya beloş yok

kesin gelmişlerdir ama mecburen gelecekler yaaa,gelmezlersede olmaz,kızın anası olmazsa nasıl yapacak hayatında bebe mi baktıki mesala ben hayatta yeni doğan bebeği yıkayamam:18:

kesin gelmişlerdir ama mecburen gelecekler yaaa,gelmezlersede olmaz,kızın anası olmazsa nasıl yapacak hayatında bebe mi baktıki mesala ben hayatta yeni doğan bebeği yıkayamam:18:

yaniiii kız benim anam kırkı çıkmadan gitti sen bakabilin becerirsin dedi 12-13 günlüktük kadın gitttii
15 günlüktü oğlum aldım kucağıma dizime havlu serdim yıkadım önce sacını sonra vücudunu
bide yaz bebeğiydi ya hergün yıkadık

evet yumurtalarımızın öyle bişeyi var ben ilk klomen kullandığımda günde 2 tane 5 gün içtim ilacı..sonra yumurta takibinde gittim doktor şoka girdi..çok tepki vermiş yumurtaların dedi..bisürü yumurtam olmuştu ama boşa oldular tabi çok oldukları için çatlatma iğnesi olamadım çok fazla gebelik riski olduğu için..sonra nur topu gibi kistim oldu ama ne kist canımdan can aldı..resmide var elimde görenler bebiş sanıyodu ultrason resmini =))=)) bnm hep düzensizdi..

kızlar bana müüsade çok yorulduk yatacam biraz öpüyorum Allaha emanet olun
mübarek günlerdeyiz rabbim ne muradınız varsa versin haa bu arada aşurede yapacam haaa
çok güzel yaparımmm beklerim sizideee

walla helal olsun ne diyeyim ben o kadar cesur değilim ki...bu arada senin kaynoş ne yapıyordu o zamanlar

bende hiç fazladan öyle kanama falan olmadı..sadece çok kahverengimsi kan geldi okadar..yumurta takibi alttan yapılıyo

herzamankinden fazla oldum ama bitmesi lazımdı bitmedi daha...bekliom hala...bende cok pıhtı düsürdüm yaaa oda cok sancı yaptı bugün...

heralde alttan bakacakkk ,hadi bakalım hayırlısı ..mutlaka 2 ay olmamanın etkisi vardır canım..

baksın bakalımm napalım...alıştık...

hıhı alttan bakıyo sayıyo yumileri
ege nin altını filan değiştiriyodur

pko dan kurtulursan hemen hamile kalabilirsin o zaman inşallahh

saysın bakalım....ama içimden hiç yumoş olmucakmış gibi gelio buarada bal polen çörek otu ve tarçına başladım adetin 12 .gününe kadar yicem akşamları 1 yemek kaşığı

kızlar bana müüsade çok yorulduk yatacam biraz öpüyorum Allaha emanet olun
mübarek günlerdeyiz rabbim ne muradınız varsa versin haa bu arada aşurede yapacam haaa
çok güzel yaparımmm beklerim sizideee

ne zaman yapıyon kız söylede ona göre gelek istersen tabiiiaşureyi pek severimde çok katı yapma bariii her şeyi kıvamında olsun cevizide bol olsun
hadi git dinlen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…