hıhı alttan bakıyo sayıyo yumileri
ege nin altını filan değiştiriyodur
pko dan kurtulursan hemen hamile kalabilirsin o zaman inşallahh
olene kadar canım yada dıyokı dogumdan sonra duzelır.. bn ınanıorm olcak olcakk ınsallahhh :)
ilk adet olmaya başladığından beri düzensizmi adetlerin..benim öyleydi..yani geçn kızlığımdan bri düzensiz..tedavi olduğum şu son 6 aydır düzenliydi ekimde bozuldu düzenim..ilaçla adet oldum kasım ayında
doğru işemesiyle .okuyla uğraşıyodur şimdi pek yakında darısı senin başına
ay rezil bişedir ooooben aile hekimine gidiyom öyle olunca valla fitil veriyii heç bişe kalmıyiiiii bide hap veriyor 2 tane eşimle beraber içiyok missss
egeyi emziriyordur kaynoşu ve görümcesi gelmiştir
başakın anasını kaçırma planları yapıyorlar zaaarr
en ufak kokudan görüntüden de midem kalkar nasıl değiştireceksem moku
ay rezil bişedir ooooben aile hekimine gidiyom öyle olunca valla fitil veriyii heç bişe kalmıyiiiii bide hap veriyor 2 tane eşimle beraber içiyok missss
egeyi emziriyordur kaynoşu ve görümcesi gelmiştir
başakın anasını kaçırma planları yapıyorlar zaaarr
kesin gelmişlerdir ama mecburen gelecekler yaaa,gelmezlersede olmaz,kızın anası olmazsa nasıl yapacak hayatında bebe mi baktıki mesala ben hayatta yeni doğan bebeği yıkayamam:18:
abboowwwwww öyle bir değiştirirsinki onun pok olduğunu bile farketmezsin zaten emerken kokmazkiiiii
ewet yaa bende merak ettim kaç gündür gözükmedi face de yokmu:26:kız bu beloş karısı nerdeeee:26::26:
en ufak kokudan görüntüden de midem kalkar nasıl değiştireceksem moku
yok benım duzenlıydı 19 dan sonra sapıttı hıc gelmemeye basladı doktor doktor gezdıkk.. dun doktorum dedıkı sendekı yumurtlar 4 kadında yok pkolular 4 kadına bedel :)bıde 35 den sonra bebk hemen oluyo cunku adetler duzene gırıo dedı
emerken niye korkmaz kız:)) anlamadım orayı
yaniiii kız benim anam kırkı çıkmadan gitti sen bakabilin becerirsin dedi 12-13 günlüktük kadın gitttii
15 günlüktü oğlum aldım kucağıma dizime havlu serdim yıkadımönce sacını sonra vücudunu
bide yaz bebeğiydi ya hergün yıkadık
kızlar bana müüsade çok yorulduk yatacam biraz öpüyorum Allaha emanet olun
mübarek günlerdeyiz rabbim ne muradınız varsa versin haa bu arada aşurede yapacam haaa
çok güzel yaparımmm beklerim sizideee
bende hiç fazladan öyle kanama falan olmadı..sadece çok kahverengimsi kan geldi okadar..yumurta takibi alttan yapılıyo
heralde alttan bakacakkk,hadi bakalım hayırlısı ..mutlaka 2 ay olmamanın etkisi vardır canım..
kızlar bana müüsade çok yorulduk yatacam biraz öpüyorum Allaha emanet olun
mübarek günlerdeyiz rabbim ne muradınız varsa versin haa bu arada aşurede yapacam haaa
çok güzel yaparımmm beklerim sizideee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?