rabbım bızede bunu vermıs be canım napalım ınsallah bızımde yuzumuz guler bıgun bnde cok agladım neden bende bu var baska bısey olsa dedım bı suru gunaha gırdım bı haftaya kalmadan bel fıtıgı oldum sen kımsın de allaha baska ver dıyosun ıyı oldu bana.. sonra tovbe ettım hep gunlerce agladm kocam 30 yasında onunda bebegı olsun dıye hatta aylarca agladım rahım fılmım temız cıkınca bıle sevınemedım dusun rabbım ol deese hemen olur bız elımızden gelenı yapalım rabbıme bırakalım artık canm napalım.. benımde zoruma gıdıyo cok kuzenlerım arkadaslarm hatta annemn 40 yasında arkaadsı onuda gec 48 yasında doktrm hamıle ama ıste nasıp kıme ne zaman gelır bellı olmazevet yumurtalarımızın öyle bişeyi varben ilk klomen kullandığımda günde 2 tane 5 gün içtim ilacı..sonra yumurta takibinde gittim doktor şoka girdi..çok tepki vermiş yumurtaların dedi..bisürü yumurtam olmuştu ama boşa oldular tabi çok oldukları için çatlatma iğnesi olamadım çok fazla gebelik riski olduğu için..sonra nur topu gibi kistim oldu ama ne kist canımdan can aldı..resmide var elimde görenler bebiş sanıyodu ultrason resmini =))=)) bnm hep düzensizdi..
herzamankinden fazla oldum ama bitmesi lazımdı bitmedi daha...bekliom hala...bende cok pıhtı düsürdüm yaaa oda cok sancı yaptı bugün...
baksın bakalımm napalım...alıştık...
saysın bakalım....ama içimden hiç yumoş olmucakmış gibi geliobuarada bal polen çörek otu ve tarçına başladım adetin 12 .gününe kadar yicem akşamları 1 yemek kaşığı
rabbım bızede bunu vermıs be canım napalım ınsallah bızımde yuzumuz guler bıgun bnde cok agladım neden bende bu var baska bısey olsa dedım bı suru gunaha gırdım bı haftaya kalmadan bel fıtıgı oldum sen kımsın de allaha baska ver dıyosun ıyı oldu bana.. sonra tovbe ettım hep gunlerce agladm kocam 30 yasında onunda bebegı olsun dıye hatta aylarca agladım rahım fılmım temız cıkınca bıle sevınemedım dusun rabbım ol deese hemen olur bız elımızden gelenı yapalım rabbıme bırakalım artık canm napalım.. benımde zoruma gıdıyo cok kuzenlerım arkadaslarm hatta annemn 40 yasında arkaadsı onuda gec 48 yasında doktrm hamıle ama ıste nasıp kıme ne zaman gelır bellı olmaz
kız bu beloş karısı nerdeeee:26::26:
he yaaaa nerde bu karı hasta olmamıştı demi en son öle biliom yanlışım varsa düzeltin kızlar...
nefret ediyorum o çatal denen zıkkıma çıkmaktann he walla alıştıkk
kızlarr hayırlı geceler bn cıkıorm allaha emanet olun opuyorum cokk heppınızııııı..
öylemi dersinewet yaa bende merak ettim kaç gündür gözükmedi face de yokmu:26:
benimdeeeeeeeeeeeama insan alışıyodur zamanlaaa o koku parfüm kokusu gibi gelir heraldee:44:
hıı bilmiyodumki nerden bileyimakıllım yenidoğan bebek anne sütü alırken kakası kokmazkiiiiiiii
ek gıdaya geçince kokuyooorrrr
herzamankinden fazla oldum ama bitmesi lazımdı bitmedi daha...bekliom hala...bende cok pıhtı düsürdüm yaaa oda cok sancı yaptı bugün...
baksın bakalımm napalım...alıştık...
saysın bakalım....ama içimden hiç yumoş olmucakmış gibi geliobuarada bal polen çörek otu ve tarçına başladım adetin 12 .gününe kadar yicem akşamları 1 yemek kaşığı
rabbım bızede bunu vermıs be canım napalım ınsallah bızımde yuzumuz guler bıgun bnde cok agladım neden bende bu var baska bısey olsa dedım bı suru gunaha gırdım bı haftaya kalmadan bel fıtıgı oldum sen kımsın de allaha baska ver dıyosun ıyı oldu bana.. sonra tovbe ettım hep gunlerce agladm kocam 30 yasında onunda bebegı olsun dıye hatta aylarca agladım rahım fılmım temız cıkınca bıle sevınemedım dusun rabbım ol deese hemen olur bız elımızden gelenı yapalım rabbıme bırakalım artık canm napalım.. benımde zoruma gıdıyo cok kuzenlerım arkadaslarm hatta annemn 40 yasında arkaadsı onuda gec 48 yasında doktrm hamıle ama ıste nasıp kıme ne zaman gelır bellı olmaz
kızlarr yaaa lütfen olumsuz olmayın en yakın zamanda gelecek bebişleriniz inşaalahhh,begüm sakın strese girme canım ,policim sende ümitsiz olma sakınaynen dediğin gibiii..aman boşver şu hatunlar bi doğursun sonra biz doğururuz : D
he yaaaa nerde bu karı hasta olmamıştı demi en son öle biliom yanlışım varsa düzeltin kızlar...
kızlarr hayırlı geceler bn cıkıorm allaha emanet olun opuyorum cokk heppınızııııı..
evet olmamıştı...kız yoksa himlemi..numarasıda yokki anacım ...
kızlarr yaaa lütfen olumsuz olmayın en yakın zamanda gelecek bebişleriniz inşaalahhh,begüm sakın strese girme canım ,policim sende ümitsiz olma sakın
ya evet doktora gitmişti ilaç alacaktı sonrada aşılamaya kara vermişler diye yazmıştı ama bilmiyorum sonra gelmedi..
sanada hayırlı geceler canımmkızlarr hayırlı geceler bn cıkıorm allaha emanet olun opuyorum cokk heppınızııııı..
öylemi dersinkız bildiğin pok işte ne parfümü
hıı bilmiyodumki nerden bileyimiyi sevindim,en azından kokuyu duyana kadar görüntüye alışırım yerin onun dötünü yaaa minnacıkk
olur olur birsürü olur inş... şifa olsun o yediklerin sana..
kızlar pıhı topiğinden meltem naptı? çıktımı oğlu eve?
ben olumsuzlukları attım çöpe : D herşey çok güzel olcakkkk
öylemi dersinkız bildiğin pok işte ne parfümü
hıı bilmiyodumki nerden bileyimiyi sevindim,en azından kokuyu duyana kadar görüntüye alışırım yerin onun dötünü yaaa minnacıkk
olur olur birsürü olur inş... şifa olsun o yediklerin sana..
kızlar pıhı topiğinden meltem naptı? çıktımı oğlu eve?
ben olumsuzlukları attım çöpe : D herşey çok güzel olcakkkk
sanada hayırlı geceler canımm
pok parfümüüü
meltemin çocuğu hala küvezdeymiş ama 15 gündür 2 inci kez almış kucağına ve emzirmiş akciğerinde iltihap olduğu içinde antibiyotık tedavisine başlamışlar ama çok şükür ki ilk tehlikeyi atlatmış..
Kizlarrrr pazartesiden itibaren giremiycem cok sadece aksamlari bakabilme imkanim olacak buraya malum is basi :)) yogun olabilirim
Buarada salat-I tefriciyeye basladim kendim icin, yardimci olmak isteyen varsa simdiden Allah razi olsun..
Ben kendim hepsini okurumda muminin mumine duasi Daha kiymetli olurmus Rabbimin katinda. Yani belkide sizlerden birinin agzindan cikan bir dua Kabul olacak benim icin.
Nickimle dua edebilirsiniz, yani "umudumun gonlundeki muradi olsun diye" muradimda tahmin etmekde zorlanmiycaginiz uzere bebek icin :))
Okuyanlardanda okumayanlardanda Allah simdiden razi olsun...
Hepinizi seviyorummmm...
Bu mubarek gunlerde okuyayim bitireyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?