Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayy kıyamam yaaa canım benim nasıl zor geçiyodur günleri, aklıma geldikçe dua ediyorum... bebeği ne karnında ne yanında suan( Allah beterinden saklasın inşallah en kısa zmaanda kavuşur oğluan..

kızlar ben çıkıyorum iyigeceler hepinize hem gözüm hem popom ağrıdı walla,öpüyorum hepinizi

hayırlı olsun cnmmm işinn...Rabbim dualarını kabul etsin bende adetim bitince okumaya başlıcam senin içinde okurum tabi...4444 tanemi peki?

canım hayırlı olsun işemi başladın...
duanıda Allah kabul etsin, ben sayı veremem su kadar okurum diye ama duamı ederim senin için olurmuu

hayırlı olsun cnmmm işinn...Rabbim dualarını kabul etsin bende adetim bitince okumaya başlıcam senin içinde okurum tabi...4444 tanemi peki?
Sagol bitanem evet 4444 tane.

canım hayırlı olsun işemi başladın...
duanıda Allah kabul etsin, ben sayı veremem su kadar okurum diye ama duamı ederim senin için olurmuu

Sagol bitanem ptesi:)
tamam canim nasil yapabiliyosan duani.. Allah razi olsun canim

bende çıkayım kızlarrr uyku akıo gözümden...hepinize ii geceler tatlı rüyalar...güzel bir güne uyanmak ümidiyle....Allah a emanet olun

dumanım benımde fsh4.2 ıyımıdır

benim fsh 11.7 mi neydi

yaaa bende yine kaşıntı başladı..gecenlerdede olmuştu..nasıl kaşınıyo ve yanıyo bi bilseniz...çarpışamıyoz bile acıyo yanıyo..mantarmı oldumda tekrarladıki ...

benimde çok olurdu bende bi fitil bi krem başka türlü geçmiyordu çok şükür bayadır olmuyor

en ufak kokudan görüntüden de midem kalkar nasıl değiştireceksem moku

öyle bi değiştirecen koku bile duymayacan zaten emzirirken kokmıyacak ozaman alışırsın

kesin gelmişlerdir ama mecburen gelecekler yaaa,gelmezlersede olmaz,kızın anası olmazsa nasıl yapacak hayatında bebe mi baktıki mesala ben hayatta yeni doğan bebeği yıkayamam:18:

bende nasıl yıkayacam diye düşünüyorum ama başa gelince alışılır:44:

nabersiniz kızlaar bugün tüm gün misafirim vardı gündüz çocuklar hariç 6 kişiydik akşamda 2si kaldı yanımda kocişlerimiz nöbetçiydi çünkü sonracığıma akşam akşam çöp çattım arkadaşın kardeşi çok hoşuma gidiyodu kardeşim gibi sevdiğim bi akrabamız vardı msnye çağırdım seni biriyle tanıştırcam gel dedim oda işten çıkınca geldi tabi önce ben aracı oldum msnde sohbet ettik sonra ikisini konuşturdum beğendiler ikiside birbirlerini yarında bidaa msnen görüşcekler hattaa ay hadi hayırlısı inşallah bize gelin gelir kızımız çok isterim şahsen kardeşede didim kaçırma bu kızı diye ay olur inşallahda mutlu olurlar bu arada bugün pastalarımı çok beğendiler bayıldılar hattaa turşularımıda tabii öle yaani yedik içtik oturduk kocişede yolladım akşam mamalardan kuzucumda yesin neyse ben çıkayım artık daha ortalığı toparlıycam yatcam sonrada hadi iyi geceleer

kuzum kafa kalmadıki özür dilerim yaa allah sabır versin canım ne deyim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…