çok güzel bi gelişme inşallah en kısa zamanda tamamen iyileşir, ne kadar zor bi durumdur allah bilir
bunu yazmış cnm..
merhaba kızlar,
sizi merakta bıraktım farkındayım. oğlum hala küvezdeçok şükür entübeden çıktı kendi solunumunda pazartesiden beri hatta bir ara solunumu da düzeldi. 2 kere emzirmeme izin verdiler. yani oğlumu 2 kere kucağıma alabildim 15 günde ... ama oğluşumun solunumu yine hızlandı bugün akciğer filmi çektiler. sağ akciğerinde iltihaplanma varmış. sanırım entübeden kaynaklı... antibiyotik tedavisine başladılar... ne zaman iyileşecek, ne zaman çıkacak bilmiyorum. tek duam sağ salim çıkartabileyim ben oğlumu oradan ...
sizleirnde dualarını bekliyorum . ne olur oğluma dua edin allahım büyük allahım oğlumu bana bağışlasın...
Kizlarrrr pazartesiden itibaren giremiycem cok sadece aksamlari bakabilme imkanim olacak buraya malum is basi :)) yogun olabilirim
Buarada salat-I tefriciyeye basladim kendim icin, yardimci olmak isteyen varsa simdiden Allah razi olsun..
Ben kendim hepsini okurumda muminin mumine duasi Daha kiymetli olurmus Rabbimin katinda. Yani belkide sizlerden birinin agzindan cikan bir dua Kabul olacak benim icin.
Nickimle dua edebilirsiniz, yani "umudumun gonlundeki muradi olsun diye" muradimda tahmin etmekde zorlanmiycaginiz uzere bebek icin :))
Okuyanlardanda okumayanlardanda Allah simdiden razi olsun...
Hepinizi seviyorummmm...
Bu mubarek gunlerde okuyayim bitireyim dedim
Kizlarrrr pazartesiden itibaren giremiycem cok sadece aksamlari bakabilme imkanim olacak buraya malum is basi :)) yogun olabilirim
Buarada salat-I tefriciyeye basladim kendim icin, yardimci olmak isteyen varsa simdiden Allah razi olsun..
Ben kendim hepsini okurumda muminin mumine duasi Daha kiymetli olurmus Rabbimin katinda. Yani belkide sizlerden birinin agzindan cikan bir dua Kabul olacak benim icin.
Nickimle dua edebilirsiniz, yani "umudumun gonlundeki muradi olsun diye" muradimda tahmin etmekde zorlanmiycaginiz uzere bebek icin :))
Okuyanlardanda okumayanlardanda Allah simdiden razi olsun...
Hepinizi seviyorummmm...
Bu mubarek gunlerde okuyayim bitireyim dedim
kızlar ben çıkıyorum iyigeceler hepinize hem gözüm hem popom ağrıdı walla,öpüyorum hepinizi
kızlar ben çıkıyorum iyigeceler hepinize hem gözüm hem popom ağrıdı walla,öpüyorum hepinizi
4444 tane toplam okuycam.
Bugun basladim aksam uzeri..
Sagol bitanem.
iyi geceleeeerrr
bnde çıkayım kızlar görüşürüz öpüyorum hepinizi
Sagol bitanem evet 4444 tane.hayırlı olsun cnmmm işinn...Rabbim dualarını kabul etsin bende adetim bitince okumaya başlıcam senin içinde okurum tabi...4444 tanemi peki?
canım hayırlı olsun işemi başladın...
duanıda Allah kabul etsin, ben sayı veremem su kadar okurum diye ama duamı ederim senin için olurmuu
ALLAH kabul etsin kuzum,okudukça yazarım sanaa..hadi ben kaçtımm
bende çıkayım kızlarrr uyku akıo gözümden...hepinize ii geceler tatlı rüyalar...güzel bir güne uyanmak ümidiyle....Allah a emanet olun
dumanım benımde fsh4.2 ıyımıdır
yaaa bende yine kaşıntı başladı..gecenlerdede olmuştu..nasıl kaşınıyo ve yanıyo bi bilseniz...çarpışamıyoz bile acıyo yanıyo..mantarmı oldumda tekrarladıki ...
en ufak kokudan görüntüden de midem kalkar nasıl değiştireceksem moku
kesin gelmişlerdir ama mecburen gelecekler yaaa,gelmezlersede olmaz,kızın anası olmazsa nasıl yapacak hayatında bebe mi baktıki mesala ben hayatta yeni doğan bebeği yıkayamam:18:
yaşlı değilim tabi zaten yaşımıda hiç göstermiyorumama ne bileyim dumanım yaa ilk çocuğum yaşasaydı 8 yaşında olacaktı kuzum..
kız ben sana daha öncede yazmıştım demek unutmuşsun evet canım 6 kürtaj 1 taneside evde düştü..iyi dileklerin için sağol canım inşaallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?