rus salatası (ben yaptım)
peynirli börek (ben )
fıstıklı kurabiye (ben)
cevizli nişastalı un kurabiyesi (ben)
kedi dili yaş pasta (ben)
fırın mücver ( ben )
içli köfte ( kaynoş ve onun kaynoşu )
kuru dolma ve yaprak sarma ( kaymoş ve kaynoşu )
kıvırım tatlısı (kaynoş)
bül bül yuvası (kaynoş )
duyanda ordu geliyor sanar topu topu 10 kişiler
Bugün kaynoşun günü var oraya gidecem merak edersiniz diye şeyettiydim
BU ARADA KIRMIZILAR GELMEDİ ATEŞİMDE YÜKSELMİŞ SANIRIM BANA OYUN OYNUYOR
TESTTE NEGATİF ZATEN
amin canım..merak etme ben özeline yazarım okudukça o zaman kaçırmazsın..Sagol bitanem.. Ben gecmise bakarim aksamlari artik:)
Iyi geceler canim.
Allahim seninde ne muradin varsaversin
inşaallah nazocum başımıza gelsinde anlayalımbenim fsh 11.7 mi neydi
benimde çok olurdu bende bi fitil bi krem başka türlü geçmiyordu çok şükür bayadır olmuyor
öyle bi değiştirecen koku bile duymayacan zaten emzirirken kokmıyacak ozaman alışırsın
bende nasıl yıkayacam diye düşünüyorum ama başa gelince alışılır:44:
kuzum kafa kalmadıki özür dilerim yaaallah sabır versin canım ne deyim:26:
10 un altında olması iyidir canım ama senin o kadar da kötü diil sınırdasın kabul et, ama işte önemli olan doğru yumoşu bulmakbenim fsh 11.7 mi neydi
öyle bi değiştirecen koku bile duymayacan zaten emzirirken kokmıyacak ozaman alışırsın
:
ooo hadi hayırlısı güzel bi olaya vesile olmuşsun devamı gelir inş.nabersiniz kızlaar bugün tüm gün misafirim vardı gündüz çocuklar hariç 6 kişiydik akşamda 2si kaldı yanımda kocişlerimiz nöbetçiydi çünkü sonracığıma akşam akşam çöp çattımarkadaşın kardeşi çok hoşuma gidiyodu kardeşim gibi sevdiğim bi akrabamız vardı msnye çağırdım seni biriyle tanıştırcam gel dedim oda işten çıkınca geldi tabi önce ben aracı oldum msnde sohbet ettik sonra ikisini konuşturdum beğendiler ikiside birbirlerini yarında bidaa msnen görüşcekler hattaa ay hadi hayırlısı inşallah bize gelin gelir kızımız çok isterim şahsen kardeşede didim kaçırma bu kızı diye ay olur inşallahda mutlu olurlar bu arada bugün pastalarımı çok beğendiler bayıldılar hattaa turşularımıda tabii öle yaani yedik içtik oturduk kocişede yolladım akşam mamalardan kuzucumda yesin neyse ben çıkayım artık daha ortalığı toparlıycam yatcam sonrada hadi iyi geceleer
yaa geç döllenme olmasın bu..sevinç yaaa kan testi yaptırsana iğneye başlaman lazım sonuçta bebek varsaBugün kaynoşun günü var oraya gidecem merak edersiniz diye şeyettiydim
TESTTE NEGATİF ZATEN
ok canım iyi bak kendine, teyzen de iyiye gidiyo demekkigünaydın kızlar ben bugün zabahın köründen beri ayaktayım,kocişim şehi dışındaydı geldi sonra kahvaltı falan yaptık o şimdi uyuyor bende birazdan uyurum belki,bugün ayrıca teyzemi yoğun bakımdan çıkaracaklar,hastanede olacam bende...
diyimde çıkim dedim
günaydın kızlar ben bugün zabahın köründen beri ayaktayım,kocişim şehi dışındaydı geldi sonra kahvaltı falan yaptık o şimdi uyuyor bende birazdan uyurum belki,bugün ayrıca teyzemi yoğun bakımdan çıkaracaklar,hastanede olacam bende...
diyimde çıkim dedim
amin canım..merak etme ben özeline yazarım okudukça o zaman kaçırmazsın..
inşaallah nazocum başımıza gelsinde anlayalım
sağol canım..önemli değil insan unutup karıştırabiliyor
Bugün kaynoşun günü var oraya gidecem merak edersiniz diye şeyettiydim
TESTTE NEGATİF ZATEN
amin canım..merak etme ben özeline yazarım okudukça o zaman kaçırmazsın..
inşaallah nazocum başımıza gelsinde anlayalım
sağol canım..önemli değil insan unutup karıştırabiliyor
10 un altında olması iyidir canım ama senin o kadar da kötü diil sınırdasın kabul et, ama işte önemli olan doğru yumoşu bulmakbide pko varmış ben onu bilmiyodum...
ooo hadi hayırlısı güzel bi olaya vesile olmuşsun devamı gelir inş.
yaa geç döllenme olmasın bu..sevinç yaaa kan testi yaptırsana iğneye başlaman lazım sonuçta bebek varsa
ok canım iyi bak kendine, teyzen de iyiye gidiyo demekki
günaydın kızlar ben bugün zabahın köründen beri ayaktayım,kocişim şehi dışındaydı geldi sonra kahvaltı falan yaptık o şimdi uyuyor bende birazdan uyurum belki,bugün ayrıca teyzemi yoğun bakımdan çıkaracaklar,hastanede olacam bende...
diyimde çıkim dedim
hadi gözün aydın teyzen yoğun bakımdan çıkıyormuş inşallah giderek iyileşir kendine bakacak duruma gelir
biz bugün kardeşimle cam kapı siliyoruz
mutfakta buzdolabı,fırını falan çekilip altları silinecek
sonra pazara markete gidicez yarında işlerim var
pazartesi annemle ablam gelecekler memleketten ben bir süre pek giremem söyliyimde çıkıyım dedim
Canim Teyzen yogun bakimdan cikiyormus, insallah Rabbim tez zamanda sifasinida verir
Cok sagol canim
Ozel mesajlarimida kontrol ederimm
Gozunaydin kocisin gelmis:))
sana dedim dimi kanda baktır kadın eğer bebek varsa hemen iğnelere başlarsın,ama nerdeeeee sen güne git hadi yorulda gell
Gunden geldimBeydaglim dogru soyluyo git bi kanda baktir. Senin kirmizilar grlseydi suana Kadar gelirdi.. Igne kullanacagin icin erken ogrenmekde fayda var birak su kaynosunun gununu pastasunu, boregini:)
kımselerr yokmuuu yok sanırmm kızlar nerelerdesınızz.. sevınc abla nolduuuu yukselmıs atesınnn ohh ohh ıyıı super.. kac atesın benım hala 36.9 yanı sabah 7 de olctugum
kızlar çok sağolun ama maalesef teyzemi çıkarmadılar yoğun bakımdan ertelendi(
Canim Allahim acil sifalar versin. Insallah en yakin zamanda cikar yogun bakimdan.kızlar çok sağolun ama maalesef teyzemi çıkarmadılar yoğun bakımdan ertelendi(
Iyi hosgeldinnnn:))yoruldum fallaaaa kirmizilardan ses yok
Gunden geldim
Aferin kizzzzzz benimde sabak yukselmis 36.2 den 36.6 olmyssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?