Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kizlarrrrr dun gece ruyamda ari gordum... Evimin icinde bisuru ari vardi. Ne demek acaba bi fikri olan varmi??

insallah hayatim bende okudum onlarin hepsini simdi en dogru zamani beklemeye sira geldi
Tefriciyeye bende yardim ederim cnm okur sana sayi veririm Allahim kabul etsin..

günaydınn tatlı böcüjklerrrrr

sevinçte burdaymşş

kızlar geçmişi okudum ege cik hakkındaki yorumlarınızdan haberdaerımtk tek yanıt vermezsem uykularım kaçar
sonra gelip yanıt vericem fakat şu an hemen çıkıcam
ege y yalnız bırakamıyoprum. uyuyor oplsa bile annem seviyim diye uyandırıyo, uyanınca emzirmek gerekiyo
benmde memişler çoka cıyo. emzirirken ağlıyorum.
o yüzden annemi kollamam lazım
gelicem inşallah yine

Son düzenleme:

Basakkk askimmmm
Annen hakli kadin torun sewiyi ama uyandirmasa eyi bu arada
Karbonatli su yap pamukla memeciklerin ucunu sil hem hijyenik oluyor hemdd
Yara varsa iyi geliyor laf dinlee . Oglanin besiki grldimi ismini sadece egemi koydunuz
Babaannesigil sewiyomu babasi napiyiiii raport verrr

Egenin topuk kani alindimi hepatit asisi vuruldumu gobusu ne alemde gece uyiyimi halasi geliyimi

evet aşkım
karbonatlı su ile siliyorum kremler sürüyorum henüz yara olmadı ama çoka cıyo
vermekten korkuyoprum vallahi. bi ara sağmaya çalştım ama olmadı
emzirmeyide öyle çok istiyorumki ne zmana geçecek bilşmem. inşallah yara olmadan atlatırım
beşikimiz yarın geliyi aldık so0nunda asansörlü 4 çekmeceli beşik
adısı mustafa ege oldu
babsının moral,i bozuk. dokunmaya kıyamıyo ege ye seyrediyo sadece
ama gelen m,isafirler elden ele gezdiriyo kocam sinir küpü oluyo garibim morali bozuk oturuyo
bişi olcak ege ye diye
çok har,ika bi duygu Rabbim herkese nasib etsn
babayıda çok değiştiriyo gerçekten
yanına yatıp onu saatlerce seyredebiliriz
burdaki arkadaşlarımza dua ettim tez vakitte nasib etsn

kızzz sorularına sonra yanıt versem şimdi içeri geçmem lazım daha kahvaltı etmedm
ege uyuyo annem ortalıkta geziyi:18::18:
gelince çığırırım seni

Sewsinler mustafa egeyi neyse oglumuzun besiki gelsin icinde resmini ceker gosterirsin zaaar
Bilirim o durumlari misafire bisede diyemezsin kriz gecirdiginle kalirsin
Sen bol bol emzir emzirmeden once ucunu az SIK gelen sutle etrafini siliyor gibi yap yumusar cok acimaz
Hic bir pompa bebegin emmesi gibi olmaz o damarlarda ceker emerken kuzuuuum
Rabbim dualarimizi kabul etsin seninde ogluna hayirli uzun omurler versin amin.

ablam 37. cıktı atesım.. bıde gogsumun ıcı acıyo ya hemsıre ıgnelerden dedı ama yumurtlama takıbınde de aynı ıgneler vardı o zaman acımamıstı.. senınde yukselmıs ohh super :))

ablam 37. cıktı atesım.. bıde gogsumun ıcı acıyo ya hemsıre ıgnelerden dedı ama yumurtlama takıbınde de aynı ıgneler vardı o zaman acımamıstı.. senınde yukselmıs ohh super :))

Sen cok dinleme kendini atesini olc yaz aferinnn benim ates geri dustu test negatif kirmizilar gelsede rahatlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…