oy oyy oyyyyyyyyyyy kuzum maaşallahhhhh Allahım nazarlardan esirgesin analı babalı büyütsün amin.
aynı ben bana benziyiii buuu
ooo çok zor cnm ya son zmaanlar valla artık insan diyoki bir an önce doğsada rahatlasam
artık yüz üstü yatmanın keyfini çıakrıyorum çok özlemişimmmmmmm
he kız sorma
ama doğuma gittiğinmde de yalvalvardım ebeye sezeryana alın normal yapmıcam diye
ama kadın dinlemedi beni
açılmam 6cmdi hastanye gittiğimizde
biraz suni sancı ile 8e çıktı
ben yalvarıyoerum sezeryan diye
off ç.ok zordu
valla ebe kolumdan çektiği gibi masaya aldı
zaten masaya yatınca ıkınma hissi kendiğilinden geliyor
ALLAH yardım ediyo gerçekten
ıkınmak en kolayıyduı
sonra mosmor bebeki alıp bana göstermeleri paha biçilemez
şimdi daha yakışıklı tabii
ok canım çık çok bile kaldındumancım ben çıkıyom aşkım artık bana bu kadar yeter
kocam doğum iznine ayrıldıpcyi istiyor
bu arada kaynnanm ve annnem anlaşmazlıkları bunalıma sokuyo beni
tartışma değil ama kaynanam fazlasıyla bilgi satmaya çalışıyo annemen annem bunalıyo
aynı zmanada bende kafayıo yemezsem iyidir
sakin bi günüm geçmiyo
neyse hayırlıs
bi ara doğum hikayemi yazıyım
gerçis evinç yazmş benm yerime ama
10cm de doğum başlıyo heralde cnm ben en zon 8i hatırlıyorum gerisini hatırlmıyorum bilincim gitmişti sancıdançok fenasın demek yüzüstü yatıyosun:26: bende çok özledim...
kaç cm de çıkıyo bebek 8 yeterlimi? olsun bak iyi oldu o an çektin sadece şimdi dikiş filan uğraşmıycaksın...göbüş gittimi peki?
kızzz şimi çıkmam gerek ama yazıcm bi arakız basakkk nasılsın. annelik nasıl gidiyo. nasıl doğurdun detayları bekliyorummm. sen iyimisinnn
Anaaa yapmışsın bile maşallah canım tebrik ederim
nazar değmesin bebeğine sana ikinizde iyisinizdir inşallah darısı biizm başımıza inşallah
nasıl bir duygu annelik
canım bu aralar bir yoğunluktur gidiyor bide telim arızalandı ordan giremiyorum pc ye fırsat buldukça oturuyorum iyiyim şükürKuzum sewinc bi kac gundur pek girmiyiiiii? Bi derdimi var acep?? Sewinco neoluyu kuzum sana??
Yakisiyomii sana Boyle bizi yanliz birakmak?? :)))
Yok canim sende epeyce marifetlisin :)
Seni Alan yasadiiiii diyom inanmiyiiin :)
sanamı benziyiiiiii
aminnnnnnnnnnnnnn
dumancım ben çıkıyom aşkım artık bana bu kadar yeter
kocam doğum iznine ayrıldıpcyi istiyor
bu arada kaynnanm ve annnem anlaşmazlıkları bunalıma sokuyo beni
tartışma değil ama kaynanam fazlasıyla bilgi satmaya çalışıyo anneme
annem bunalıyo
aynı zmanada bende kafayıo yemezsem iyidir
sakin bi günüm geçmiyo
neyse hayırlıs
bi ara doğum hikayemi yazıyım
gerçis evinç yazmş benm yerime ama
10cm de doğum başlıyo heralde cnm ben en zon 8i hatırlıyorum gerisini hatırlmıyorum bilincim gitmişti sancıdan
göbiş gitti kızzzzzz çok az kaldı çok çabuk geçti bu kadar çabk gideceğini bilmiyodum biras toto kaldı tabii
tabiiki sonra o ebeye çok teşekkür ettim
bana acımadı gerçekten normal doğum gibisi yok
kızzz şimi çıkmam gerek ama yazıcm bi ara
iyiyim çok şükür bebek biraz erken geldi alışıyoruız birbirimizee sende iyisin inşallah kızımız büyümüştür
hee kız 37+3te doğurdum darısı sana inşallah normal yap hee
kızlar çıkmam gerek öpüyorum sizleri msjlarınıza cvp vericem sonra
alışın bakalım birbirinize.bizde kızımla kavga ediyoz :) gece ağlamalarımız geçti biraz. büyüdü sıpammm. boyu uzadı kilosu arttı. tombiş tombiş yanakları olduu. tam yemelik
he bu arada annem ve kayınvalidem dönüşümlü bende kalıyolar. çok zor onlarla beraber olmak. kızımın altını alıyom tepemdeler. mama veriyom tepemdeler. uyutmaya çalışıyom tepemdeler. allah razı olsun yardım ediyolar ama bazen sakin bi ortam istiyorum. kızımın altını açtığımda çok keyifli oluyo. gülücükler atmaya başladı artık. ama ben bunun tadını çıkaramıyorum. ben alt değiştirirken annemler rahat vermiyolar :) hayatım düzene girsin istiyorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?