Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çok fenasın demek yüzüstü yatıyosun:26: bende çok özledim...
kaç cm de çıkıyo bebek 8 yeterlimi? olsun bak iyi oldu o an çektin sadece şimdi dikiş filan uğraşmıycaksın...göbüş gittimi peki?

kız basakkk nasılsın. annelik nasıl gidiyo. nasıl doğurdun detayları bekliyorummm. sen iyimisinnn

Anaaa yapmışsın bile maşallah canım tebrik ederim
nazar değmesin bebeğine sana ikinizde iyisinizdir inşallah darısı biizm başımıza inşallah
nasıl bir duygu annelik

dumancım ben çıkıyom aşkım artık bana bu kadar yeter
kocam doğum iznine ayrıldı pcyi istiyor

bu arada kaynnanm ve annnem anlaşmazlıkları bunalıma sokuyo beni
tartışma değil ama kaynanam fazlasıyla bilgi satmaya çalışıyo anneme
annem bunalıyo
aynı zmanada bende kafayıo yemezsem iyidir
sakin bi günüm geçmiyo

neyse hayırlıs

bi ara doğum hikayemi yazıyım
gerçis evinç yazmş benm yerime ama

Son düzenleme:
Bengisu nerelerde epeydir yok galiba iyidir inşallah bi sıkıntı yoktur

ok canım çık çok bile kaldın biz burda keyif çatarız, nette sörf yaparız ,senin yerinede çene çalarız merak etme sen... sevinç baya anlattı ama sen yinede ayrıntılı yazarsın bekliyoruz anneyle kaynoşuda boşver geçici bi dönem, 40 ın çıksın herkes normal hayatına döner olişle başbaşa kalırsın...öptümmm

10cm de doğum başlıyo heralde cnm ben en zon 8i hatırlıyorum gerisini hatırlmıyorum bilincim gitmişti sancıdan
göbiş gitti kızzzzzz çok az kaldı çok çabuk geçti bu kadar çabk gideceğini bilmiyodum biras toto kaldı tabii
tabiiki sonra o ebeye çok teşekkür ettim
bana acımadı gerçekten normal doğum gibisi yok
kız basakkk nasılsın. annelik nasıl gidiyo. nasıl doğurdun detayları bekliyorummm. sen iyimisinnn
kızzz şimi çıkmam gerek ama yazıcm bi ara
iyiyim çok şükür bebek biraz erken geldi alışıyoruız birbirimizee sende iyisin inşallah kızımız büyümüştür
Anaaa yapmışsın bile maşallah canım tebrik ederim
nazar değmesin bebeğine sana ikinizde iyisinizdir inşallah darısı biizm başımıza inşallah
nasıl bir duygu annelik

hee kız 37+3te doğurdum darısı sana inşallah normal yap hee

kızlar çıkmam gerek öpüyorum sizleri msjlarınıza cvp vericem sonra

kızlar cookkk gogus agrım var kac saatte berı aglıorm ya yanıo gogsum bıde bıseler cıkms arkadasm gelmstı dıo sut kanalları ben anlamam dedım ucu bı tuhaf bıde kırmızı sıyahh acıdan oluorm doktorda ıgneden dıyo manyakmıdır nedır daha oncede aynısını kullandım dalgamı gecıosn dedmmm napım agrıdan oluom

çıkıyomusun ... canımmm hissediliyo yokluğun sen şuan dünyanın en mükemmel şeyiyle uğraşıyosun boşver bizi biz yuvarlanıyoz topikte : ) kendine dikkat et kaynoşla anneni biraz idaRe etmeye çalış..yalnız kalınca bebişinle acısını çıkarırısın..malesefki şuan onlara ihtiyacın var..çok öpüyorum seni..o çirkin şeyide kokla benim için olur mu..

Kuzum sewinc bi kac gundur pek girmiyiiiii? Bi derdimi var acep?? Sewinco neoluyu kuzum sana??
Yakisiyomii sana Boyle bizi yanliz birakmak?? :)))
Yok canim sende epeyce marifetlisin :)
Seni Alan yasadiiiii diyom inanmiyiiin :)
canım bu aralar bir yoğunluktur gidiyor bide telim arızalandı ordan giremiyorum pc ye fırsat buldukça oturuyorum iyiyim şükür
sanamı benziyiiiiii
aminnnnnnnnnnnnnn
evet aynı bennnn

kız ben sana demiştim bu yaşayacaklarını heç bişe bilmez bide ahkam keser anan evine kaçmaya kalkar valla benimkisi 10 gün dayanmıştı

alışın bakalım birbirinize.bizde kızımla kavga ediyoz :) gece ağlamalarımız geçti biraz. büyüdü sıpammm. boyu uzadı kilosu arttı. tombiş tombiş yanakları olduu. tam yemelik

alışın bakalım birbirinize.bizde kızımla kavga ediyoz :) gece ağlamalarımız geçti biraz. büyüdü sıpammm. boyu uzadı kilosu arttı. tombiş tombiş yanakları olduu. tam yemelik

maaşallah canım kokla yanaklarını bizim yerimizedee

kırmızılar gelmedi hayla evde test yaptım bişe çıkmadı
bugün doktora gittim kan testi yaptırdı sonuç negatif
adet söktürücü verdi ama içmedim daha 5 gün geçti bir iki gün daha bekleyeyim diyorum
muayene etti enfeksiyon varmış onun içinde fitil verdi 1 hafta sonra yine gel dedi
enfeksiyon gebe kalmayıda engellermiş bende durumlar böyle

polly sen adet söktürücü kullanmıştın dimi ne diyorsun içimmi bir iki gün daha bekleyeyimmi:26::26:

he bu arada annem ve kayınvalidem dönüşümlü bende kalıyolar. çok zor onlarla beraber olmak. kızımın altını alıyom tepemdeler. mama veriyom tepemdeler. uyutmaya çalışıyom tepemdeler. allah razı olsun yardım ediyolar ama bazen sakin bi ortam istiyorum. kızımın altını açtığımda çok keyifli oluyo. gülücükler atmaya başladı artık. ama ben bunun tadını çıkaramıyorum. ben alt değiştirirken annemler rahat vermiyolar :) hayatım düzene girsin istiyorumm.

of offffffffffff kaç katını yaşadım annem dayanamadı kaçtı bende o gittikten sonra diğerlerini yanıma koymadım
çok zor günler geçirdim her iş bana baktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…