polly sen adet söktürücü kullanmıştın dimi ne diyorsun içimmi bir iki gün daha bekleyeyimmi:26::26:
bekle .. bi iki gün daha..zaten gecikmiş..dengesi şaşmış..baktın olmuyosun içersin..
bnde sanırım mantar oldum tekrar ama geçti..şimide sağ göğsümde bir sızı oluyoki sormayın..gece yatamadım sızıdan..ağrımıyo ince ince sızlıyo..yarın soğanı son kez içiyorum..15gün bitti: D
maaşallah canım aferin sanaaaaşifa olsun inşallah tmm beklerim bir iki gün daha bu arada evlilik yıldönümünüz şimdiden kutlu olsun hayat böyle bir şey işte
ne hayaller kurarsın ama olmaz!!!! Allah beterinden esirgesin.
benim moralim bozuk..aslında bozmamam gerek..çözümü var yinede zoruma gidiyo...malumunuz üzre yarın bizim evlilik yıldönümümüz..ama haftasonu kutlamayı düşünüyoruz..görümceminde evlilik yıldöünü 26sında.onlarda haftasonu kutlicaklar..kaynoş onlarada gidemez bilmiyorum belki gider pazar günü döner..yaa şu işe bakın bi plan bile yapamıyorum..yarın akşam eşim geç gelse bile kutlardık..nebilim masa hazırlardım..özel şeyler yapardım..bi şekilde iyi vkit geçirirdik..haftasonuda yine takılır tadını çıkarırdık..ama yok !! bn kimse benim yüzümden rahatsız olmasın diye haftasonu plan yaptık dedim..börülcem yarın bize gelcek bi işi var butarafta..akşam bizde kalcak..ama ben söyledim kutlamıcamızı..çok üzülüyorum çok..bizim ilk yıldönümü kutlamamız olcak bu..çok kötüyüm yaa hiç mutlu değilim..
Sevincim stresdende gecikmis olabilir
Gecmis olsun
Ama senin pek gecikmezdi dimi
Evlilik yildonumunuz kutlu olsun simdiden canim
Rabbim bebislerinizle birlikde daha nice yildonumlerine insallah
Seni anliyorum cok sinir bozucu bi durum
Bende yumurtlama gunlerimde yatili misafiri HIc sevmem
Buarada bende tarlusal sokturucu kullanmistim sewinc
Kullandikdan 4-5 gun sonra geldi kirmizilar
Kesin gebelik ihtimali yoksa kullan derim
evet canım yaaaaaa
bu ay stres yaptım niyeyse
gerçekten takınca olmuyor bak..
ama yeni döngü başlasın hiç bişe yapmicam
ateş ölçme yöntemi strese soktu beni
ateşim düşünce bu ay olmadı nasılsa diye üzüldüm kaç gün önceden
yaa begümün göğüs uçları koyulaşmış ,çatlamış ve acıyomuş..kıza yanlış bişey demekte istemedim..doktoru ilaçlardan demiş..ama daha öncede kullandım böyle bişey olmadı diyo ki bende kullandım öyle bişey olmuyo..bukadar çabuk bi belirti olabilir miki..
Aynennnn :))çok tşkler tatımm : )
ya bide o var...yumurtlama dönemi.
banada onu verdi canım şimdi kullanırsam korunmuyomya önümüzdeki ayı etkilermi acaba
bu arada kanda baktırdıkya kesin yokkk
inşallah yaaa bence belirti ama bişede demek istemiyorum kendini kaptırmasın diye
yaa begümün göğüs uçları koyulaşmış ,çatlamış ve acıyomuş..kıza yanlış bişey demekte istemedim..doktoru ilaçlardan demiş..ama daha öncede kullandım böyle bişey olmadı diyo ki bende kullandım öyle bişey olmuyo..bukadar çabuk bi belirti olabilir miki..
Aaa bende ates olcme yontemini deniycekdim sen denedin diye :)
canım aslında güzel bir yöntem iki ay denedim tıkır tıkır işliyor zart adet olmadan iki gün önce ateşin düşüyor
bazısında aynı gün ama stres oluyorsun ister istemez her sabah ölç acaba şöyle mi böylemi
bu ay serbest bırakacam heç bişe denemeyecemkafaya da takmayacam
bak gebe değilim kırmızılardanda oldum şimdi gelsin diye dua ediyom
Aynennnn :))
Yok etkilemez demisti bana doktor taa kullandigim zamannn
Hatta birisi yazmisti bunu kullanmis ama megersem hamileymis!!! Iste Allahin hikmeti, verince veriyooo! Kadin dusurmemis saglikli dogurmus dusun!
al bndende okadar..inşallah tutmuştur nasıl mutlu olur ya...
belinay nerelerde sevinç abla niye gelmiyo hiç bi bilgin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?