Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben düşünmemek için elimden geleni yapıyorum ama insan ister istemez düşünüyo yapcak bişey yok..: )
kafayı başka yerlere yormak lazım ben öyle yapacanmmmmm
Bende gecen yil incir kurunu denemistim 45 gun surmustu adet dongum :) bende o zaman aynen senin dedigin gibi dedim. Bebek gelsin derken grlmedi ustune kirmizilarda grlmedi stres olmustum heptennn!

doktoruma gidecem yımırta takibimi yapacam o kadar bıraktım oluruna

Aynen Rabbim ol desin oluyorrr

Bazen dusunuyorum Ben bosuna ugrasiyorum, olacagi varsa olur ama elde degil iste

Bitaneside karni burnunda merdivenlerden dusuyo HIc Bise olmuyo..

bnde yazmıştım burdayım yazmıştı bidahada görmedim..dedim acaba hamilemi kaldı diyede düşündüm..özledim yani
bende özledim beloşumu
Aynen Rabbim ol desin oluyorrr

Bazen dusunuyorum Ben bosuna ugrasiyorum, olacagi varsa olur ama elde degil iste

Bitaneside karni burnunda merdivenlerden dusuyo HIc Bise olmuyo..

benim komşu zehirlendi gebeyken midesi felann yıkandı bebeğine bişe olmadı
arkadaşımında apandisi patladı hamileyken ameliyat oldu sağlıklı doğurdu

kafayı başka yerlere yormak lazım ben öyle yapacanmmmmm

doktoruma gidecem yımırta takibimi yapacam o kadar bıraktım oluruna

Kizzz bizim burda yapsalar yumurta takibi kosa kosa giderimm :))) kan testine bile gondermiyolar

2 ay once 10 gun gecikmisti gittim kan tahlili yapmiyoruz demislerdi Idrar tahlili yapiyoruz o da senin evde yaptigindan bi farki yok demisti uyuz :)

oofofffofoffooffofofofoooofffffffffffff
bayan bunalımcığım örgü başla çok güzel kafa dağıtıyor şal örüyorum ben
Kizzz bizim burda yapsalar yumurta takibi kosa kosa giderimm :))) kan testine bile gondermiyolar

2 ay once 10 gun gecikmisti gittim kan tahlili yapmiyoruz demislerdi Idrar tahlili yapiyoruz o da senin evde yaptigindan bi farki yok demisti uyuz :)

ben gidecem kısmetse

bayan bunalımcığım örgü başla çok güzel kafa dağıtıyor şal örüyorum ben

ben gidecem kısmetse

hiçbişey yapmak istemiyorum..içimden hiçbişey gelmiyo..onuda denemeyi düşünüyorum çarşıya çıkınca alayım iple şiş bide onu deneyeyim..ama benim içimde bişey var..söküp atamıyorum..boğuluyorum resmen..

oofofffofoffooffofofofoooofffffffffffff
Bi offffff ceksem karsiki daglar yikilir derler yaaa aynen oyle
bende özledim beloşumu

benim komşu zehirlendi gebeyken midesi felann yıkandı bebeğine bişe olmadı
arkadaşımında apandisi patladı hamileyken ameliyat oldu sağlıklı doğurdu

Iste Rabbimin buyuklugu

Buarada sewinc hamama falan yada buhara saunaya gidersen cok cabuk gelir kirmizilarin gecikmisse. Ben ne zaman yaptiysam iyi geldi ! Sicak beni gevsetiyorrr :))

yaaa kız bizim mahallede hamam varrr gideyim bariiiiiiii

ben çıkıyorum iyi geceler arkadaşlar gidimde fitilimi koyayım

Gebelik denemesek rahatlatici bitkisel seyler denerizzz
Sen yinede disari at kendini biraz ama bu saatte degil gunduz vakti cik dolas:))

Son düzenleme:
ben ümitsiz vakayım..inan kendimden soğudum..offf neyse gerçektende depresifliğin dibindeyim : )

Emin ol cogumuz ayni seyleri yasiyoruzzz
Bebek olayi kafamizi o Kadar yoruyokiiii biraz rahat olmayi basarabilseydik keske

Bende cikayim tefriciyelerim beni bekliyoooo

Allaha emanet olun

Guzel seyler disunmeye calisalimmm

Iyi geceler

Pasam iyi geceler sanada, anlasilannn bebek yolda gecen pek uzun surduuu :)))

iyi geceler canım..sende Allah'a emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…