kızlarr gunaydınnn nasılsnz .. dun gece agrıdan oldum desem gogsum cok agrdı krem falan surdum yanıyo bıdebıde ustunde boyle nokta nokta 4 5 tane sıvılce gıbı bısey cıktı dun aksam arkadsm gelmstı dedıkı ben hamıleyken bu bende vardı bunlar sut kanalı dedı sonra actı gogsunu onun bebegı var bendekılern daha buyuklerı var ben bısey anlamadm ılaclardanmı boyle oldu daha 9 gun var bısy cozemedım ben dıym ben 15.gun adet olurum kesın bnlar da neyın nesı cozemedım ama agrıdan cıldrcm doktoru gece bıle aradım kadın kufur etmıstır :)) krem sur hormonlardandır dıyo anlamadm walla bende durumlar boyle sızlerı ozledım dun bn varken kımse grmedı aksamda mısafr vardı
kız çok elleme sen elledikçe ağrır başka şeylerle kafayı dağıtmaya çalış sıcak duş felanda alma sakıın
dus alıyom hergun nıye alma dıyon kı ablaa
sıcak duş alma dedim sıcak çok iyi olmaz canım
tmm ablam oyle dıyosan dogrudur.. bıde topıkte okudum kadınında gogsu benım gbıyms kararmıs bıle adet olms :) bnde 2. ornek olcam :) bu arada meryemı okuyorum 14.gunum du bugun ablam
Allah kabul etsin canım inşallah kötü örnekleri okuma bile
amın ablacımm evı supurmek ıstıyorum artık erkan guzel supuremıyoo :)
bırak pohhh götürsünnnnn
ayy kalbım sıkısır pıs olursa ev :)
sen bu halde temizlikmi yapıyosun bakim heeeesakın sakın yorma kendini boşver bişey olmaz bi netleşsin sonuç,hamişsen zaten bi süre yapmazsın iyice yerleşsin diye...
Selamun Aleykumm kizlarrr
ama zaten soğan söktürücüdür son 5 günle bi ilgisi varmıki?benimde bayağ gecikti biliosun yapmıom bidaha soğan kürü...sen orda bi dr a mı gittin?banadamı klomen başlasa napsa yaaa artık olsun Allah ın izniyle...
sevincim 10 dk bekleyemedim işyerindeyim çıkıcam birazdan ondan burdan yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?