Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sen napıyon nasılsın kız 8 günmü kaldıı:18::18::18:

ben napıyım ablam haftaya cuma ıste.. progestan jel gogsu yapıomus ablam kara ve agrılı gebelıkten degıl.. cevremdekı herkes gebesın dıyo ben de ınanmk degıl ucundan gecmıyorum valahı gecsın su gunler olmazsa yenıden baslıyım tedavıye be ablam.. beklmek salak gıbı oturuyorm sureklı

yaaa niye böyle olumsuz düşünüyonkiiiiiiii
kız böyle diye diye testin negatif çıkarsa eğer gelipte buralarda ağlama
saçını başını yolarım haaaaaaa

yaaa niye böyle olumsuz düşünüyonkiiiiiiii
kız böyle diye diye testin negatif çıkarsa eğer gelipte buralarda ağlama
saçını başını yolarım haaaaaaa

temkınlıyım ben gecen sefr yasadıgım cok koydu bana wallaha hatıceyle atnı seyı yasamsız tam 15 gun bekledım 15.gun testı aldım eve geldım adet oldum saka gıbı:)) ama o zaman gogsum acımıyodu bıde jel kullanmıodum ablam.. abla ya sut kanalı ne zamn cıkmıstı hatlırlııonmu :)

kız ben evlendiğim ay gebe kalmışım hiç bişeden haberim yok çalışacağım için adetimi bekliyom korunmaya başlayacam
evlendiğim ay korunmadım ilk aydan gebe kalınmaz sandımdı
böyle adet belirtilerinin hepsini yaşadım karnım belim bir ağrıyor geldi gelecek diyorum
öğrendimki doğum kontrol hapı adetliyken başlanıyor benimde daha günüm bile geçmemişti
eşime dedim hap alalım eczaneden oda gitmiş gebelik testi almış nasıl kullanacağımı bile bilmiyom
neyse şakalaştık felan banyoda yaptım daha ilk çizgiyle birden ikincisi koyulaşmasınmı şaka gibi
kullanma klavuzunu 5 defa okudum herşey doğruu hamileyim hemen eşime seslendim
dedim böyle böyle oda kırmızı bir suratla yok daha neler dedi
3 tane daha test yaptım gerçekten hamileydim ve gögüslerim o ay çok şişmişti
damarları belirgindi sonradan anladım tabii yumurtlama günü nedir onumu biliyordukki

sonradan araştıra araştıra neler öğrendik neler ama gerçekten bilmeden oldumu ne güzel
acaba kese görünecekmi kalp atışı varmı bunların hiç birini bilmediğim için sorun etmedim
doktora her ay gidiyordum herşey yolunda diyordu bende eve geliyordum ohh
bildikçe adamın kafası bulanıyor şimdi herşeyden korkar oldum
dr ultrasonu karnıma koydumu anlıyom ne var ne yok

aa ne guzelmıss abla masal gıbı olmus senınkı arkadasımm dıyo sut kanalın acık anlamadım :)

aa ne guzelmıss abla masal gıbı olmus senınkı arkadasımm dıyo sut kanalın acık anlamadım :)

inşallah cnm yaaa ama sen çok stres yapıyorsun tabi çokta haklısın ama pozitif olmaya çalışsana biraz bu arada bişeyi çok merak ettim sen aşılamayı niye yaptırmıştınkii
sorun neydi:26::26:

inşallah cnm yaaa ama sen çok stres yapıyorsun tabi çokta haklısın ama pozitif olmaya çalışsana biraz bu arada bişeyi çok merak ettim sen aşılamayı niye yaptırmıştınkii
sorun neydi:26::26:

cook yapıyorumm ablamm.. ablamm pko var bı kez yumurlama takıbı yptrdımm olmadı sonrada rahım fılmı cektrdım acık cıktı sukur.. sonra 6 ay ızın verdım kendıme gezdım tozdum asıllama yapmama ızın vermedı yasın cok ufak gerek yok dedı zorladım kabul ettı yaptık ablam erkanda bısey yok allahtan..

anladım canım evet acele eetmişsin haktan hayırlısı soğan kürü yaptınmı hiç :26:

canım sizden sonra eşim meyve istedi yedik arkadaşla emesende konuştum sonra uyumuş kalmışım yattıgım yerde işşallah ocakta vesile olucez bakalım

anladım canım evet acele eetmişsin haktan hayırlısı soğan kürü yaptınmı hiç :26:

yaptım abla hatrlıon sen bnle ılgılı herseyı.. 6 aylık arada ıbrahım saraogluna gttım ya sogan kuru ve ıncır kuru verdı.. soganla ılk ay adet oldum sonra hıc adet olmadım nur topu gıbı 7 kıstım oldu

he kız hatırladımmmmm hayırlısı bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…