valla canım seni yanıltmak istemem ama olumlu gibiyim:26::26:
napıyon kadınnnnnnn
sen korun korun hemen çocuk olacak zannediyon dimi
aaa ınsallahh ablammm yaa allah mı soylettı :)
canım korunmayı bende istemiyorum ama mecbrurum hemö maddi hem maneviönceden bebegim olmuyor diye aglıyodum şimdi oluyor ölüyor diye aglıyorum şimdi ise parasızlıktan yapamıyorum diye aglıyorum farkeden ney
yemekelri yaptım frında besemelli makarna
havuç kabaklu tavuk çorbası
karnıbahar yemegi
turşu yogurt roka yedik bebem
beyazlıkarı astım koca bir sepet ütüm vargözüm almıyor kim ütü yapıcek ya bu aralar elimde kalkmıyor canım sıkkın nedenini bende bilmiyom
paşam nasılsın:)
kızlar bu arada dün doktora gittim ya şimdi oğlanı doğurduktan sonra kaç tane doktor değiştirdim benim doktorum profesördü
çok yoğun olduğu için ona hiç gitmemiştim dün doğumdan sonra (dikiş aldırdıktan sonra ) ilk defa gittim 5,5 sene olmuş
tabi benim kayıtlar pc de kayıtlı hemşiresi diyorki en son 37 haftalık gelmiş 2007 yılında evet dedim o hafta doğum yaptım zaten dedim.
ee şimdi neye geldim diyor oğluma kardeş yapacam dedim doktor kaşınıyon anlaşıldı diyor
inşallah şifa olur ne diyeyim:26::26:
al bendende o kadar paşam yaa bugün bütün evde öyle dolandım hiç bişe yapasım gelmedi elim hiç bir işe gitmiyor sanki
sebebinide bilmiyomellerine sağlık
bende tarhana çorbası
havuçlu patatesli kıymalı karnıbahar
bulgur pilavı
ayran turşu var canım
dumannnnnnapıyon
kız pıhtılı topikinde doğuran doğurana
dumannnnnnapıyon
kız pıhtılı topikinde doğuran doğurana
adam haklı vallahi kimi arkadaşlarımın çocukalrı yoktu şimdi oldu aman uyutmuyor iş yapamıyorum vs sinir olasın geliyor öle konuşanlara çocuk bu kardeşim uyutmazda durmazda degilmi
canım bende karnıbahara havuç kattım allah var çok güzel olmuştu tatlı yapmadım sevincim ya elimi yaktım pazaresti millete yemek hazırlarken amanınabdesti bile alınca bilegim acıyor
sevinç karısı sen beni bekliyon bakta gör birlikte aynı ay hamile kalıcez sen ocaga kadar hazırlıkları yap
dumanımhoş geldim canım sıpam kaç haftalık oldu kız namazı kılıyım ben badestim varken birazdan gelirim gitmeyin bir yere he
canım yürüyüş yapıyonmu hala mesafeleri kısalt istersen ağırlaştın artık bende öyleydim bebek çok aşağıdaydı mutfağa zor giderdim izne daha varmıkiii:26::26:canım çıkmaya hazırlanıyorum..ayy doğursunlar valla onları gördükçe kendim doğurmuş gibi mutlu oluyorum, ne güzel örnekler bizim için.. çok fenayım ben sevinç yaaakasıklarımın ağrısından yürümek bile zor geliyo normalmi bunlar bacağımın üzerine basamıyorum nerdeyse..
begüm canım bana soru sormuşsun yeni gördüm, ben dikkat etmedim açıkçası süt damarlarına, ama göğüs uçlarım 3-4 aylıkken koyulaşmaya başladı,, ama ilk günden koyulaşanları da duydum:) seninkide öyledir canım inşallah hiç olumsuz bişey düşünmüyorum nedense senin için...
sevinç karısı sen beni bekliyon bakta gör birlikte aynı ay hamile kalıcez sen ocaga kadar hazırlıkları yap
dumanımhoş geldim canım sıpam kaç haftalık oldu kız namazı kılıyım ben badestim varken birazdan gelirim gitmeyin bir yere he
canım nasıl oluyum panikliye ataklıya yaşıyorum atvyi bekliyorum bitsin namaza durucem sonra ütü yapıcem
kızlar bu arada dün enfeksiyon var diye fitil verdi ya doktor fitil siyah renk
doğal olarak çözündükten sonra böyle batikon gibi geri geliyor böyle bir fitil kullanan oldumu:26:
ben kullandım ya hıc seevmedım kasınıyodum dıye vermıstı
biokadin ismi simsiyah ne o öyle yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?