biokadın sıyahh degılde koyu kahve ablam 4 ay kullandım ıltıhabıda kurutuyooo
evet canım o ney kız öyle hafifte yandıı böyle batikon gibi geri gelen akıntı korktum valla:18::18:
Insallah canimmmcanım sizden sonra eşim meyve istedi yedik arkadaşla emesende konuştum sonra uyumuş kalmışım yattıgım yerde işşallah ocakta vesile olucez bakalım
Heee walla dogru ol diyince olmuyo buisler, bak biz nasil ugrasiyoruz dimi sewincimmnapıyon kadınnnnnnn
sen korun korun hemen çocuk olacak zannediyon dimi
Kizzz benim icin bisey hissetmiyonmu??valla canım seni yanıltmak istemem ama olumlu gibiyim:26::26:
Masallahhhh insallah bizde o guzel haberleri veririz bigunnndumannnnnnapıyon
kız pıhtılı topikinde doğuran doğurana
Cok sagol Allah razi olsun canim250 tane tefriciye ekle canım kaç tana kaldı
umudum naber kuzummm
Iyilik bitanem asil sen nasilsin?
Ne zaman test yapican canim? Bat ne zaman?
ıyıyım kuzum napım oturuorm butun gun :) haftaya persembe 14.gun oluyo bıtanem belkı ogun yaparım gecen yumurtlma takıbınde 15.gun adet oldum ya belkı bu sefer 14 te yaparmm :)
Canim kan testinde dahada erken ogrenebilirsin yani persembeden once :)
yok cnm yapmıcam persembede kanda baktrcm kı cnm o aptal testlerden nefret edıyorum hep negatıf :)
Iste bende kan testini diyorumm canim
Bizim burda yapsalar hemen gider yaptirirdim walla
korkuyorm cnm ya
sen nerde oturuyosun kı kuzumm
Ingilterede yasiyorum canim
Turkiyede de istanbulda anadolu yakasinda
kızlar merhaba beni soracak olursanız ben pek iyi diilim açıkçası dün tetenoz aşımı oldum kolum çok fenaa ağrıyor :18:halsizlik ateş falanda var dün baya yorduydum kendimi aşılı halimle gecede ceremesini çektim ağrıdan doğru düzgün uyuyamadım bile ay daha 1 ay sonra gene vurulcam yaa off.. yandık valla her seferinde böyle olursa :18: bugün yattım kaldım öyle 2-3 gündürde bilgisayar arkadaşlardaydı format falan atıldı öyle yaani giremedim ondanda bebiş iyiydi dün en son kalp atışlarını dinledik sağlık ocağında hastalıktan onlada ilgilenemedim pek iyi beslenemedim bugün vitamin ilacımı içtim artık güçten düşmeyim diye :26: öle yaani benden haberler böyle siz nasılsınız kızlar? :26:
plesentada kanama oldugundan beri yürüyüş yapmıyorum cnm bundan sonrada zor gibi, ama yavaş yavaşdaolsa yapsam çok iyi olur aslında,kim bilir belki normal doğururum...:26:canım yürüyüş yapıyonmu hala mesafeleri kısalt istersen ağırlaştın artık bende öyleydim bebek çok aşağıdaydı mutfağa zor giderdim izne daha varmıkiii:26::26:
seni beklemek istemiyorum elini çabuk tut o zaman
kızlar merhaba beni soracak olursanız ben pek iyi diilim açıkçası dün tetenoz aşımı oldum kolum çok fenaa ağrıyor :18:halsizlik ateş falanda var dün baya yorduydum kendimi aşılı halimle gecede ceremesini çektim ağrıdan doğru düzgün uyuyamadım bile ay daha 1 ay sonra gene vurulcam yaa off.. yandık valla her seferinde böyle olursa :18: bugün yattım kaldım öyle 2-3 gündürde bilgisayar arkadaşlardaydı format falan atıldı öyle yaani giremedim ondanda bebiş iyiydi dün en son kalp atışlarını dinledik sağlık ocağında hastalıktan onlada ilgilenemedim pek iyi beslenemedim bugün vitamin ilacımı içtim artık güçten düşmeyim diye :26: öle yaani benden haberler böyle siz nasılsınız kızlar? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?