Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım sizden sonra eşim meyve istedi yedik arkadaşla emesende konuştum sonra uyumuş kalmışım yattıgım yerde işşallah ocakta vesile olucez bakalım
Insallah canimmm
napıyon kadınnnnnnn
sen korun korun hemen çocuk olacak zannediyon dimi
Heee walla dogru ol diyince olmuyo buisler, bak biz nasil ugrasiyoruz dimi sewincimm
valla canım seni yanıltmak istemem ama olumlu gibiyim:26::26:
Kizzz benim icin bisey hissetmiyonmu??

dumannnnn napıyon
kız pıhtılı topikinde doğuran doğurana
Masallahhhh insallah bizde o guzel haberleri veririz bigunnn
250 tane tefriciye ekle canım kaç tana kaldı
Cok sagol Allah razi olsun canim
1100 okudum canim Ben tek
Ama
Pihti topiginden fmfm 500 okuycam dediydi

ıyıyım kuzum napım oturuorm butun gun :) haftaya persembe 14.gun oluyo bıtanem belkı ogun yaparım gecen yumurtlma takıbınde 15.gun adet oldum ya belkı bu sefer 14 te yaparmm :)

ıyıyım kuzum napım oturuorm butun gun :) haftaya persembe 14.gun oluyo bıtanem belkı ogun yaparım gecen yumurtlma takıbınde 15.gun adet oldum ya belkı bu sefer 14 te yaparmm :)

Canim kan testinde dahada erken ogrenebilirsin yani persembeden once :)

kızlar merhaba beni soracak olursanız ben pek iyi diilim açıkçası dün tetenoz aşımı oldum kolum çok fenaa ağrıyor :18: halsizlik ateş falanda var dün baya yorduydum kendimi aşılı halimle gecede ceremesini çektim ağrıdan doğru düzgün uyuyamadım bile ay daha 1 ay sonra gene vurulcam yaa off.. yandık valla her seferinde böyle olursa :18: bugün yattım kaldım öyle 2-3 gündürde bilgisayar arkadaşlardaydı format falan atıldı öyle yaani giremedim ondanda bebiş iyiydi dün en son kalp atışlarını dinledik sağlık ocağında hastalıktan onlada ilgilenemedim pek iyi beslenemedim bugün vitamin ilacımı içtim artık güçten düşmeyim diye :26: öle yaani benden haberler böyle siz nasılsınız kızlar? :26:

çooook geçmiş olsunn kuzumm benımm allah şifa versin...

plesentada kanama oldugundan beri yürüyüş yapmıyorum cnm bundan sonrada zor gibi, ama yavaş yavaşdaolsa yapsam çok iyi olur aslında,kim bilir belki normal doğururum...:26:

geçmiş olsun cnm,tetonoz öyle bikaç gün ağrı yapıyomuş ,en kısa zamanda geçer ağrıların inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…