Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sımdı okudummm cnmm valla kullandıgımm vajınal jelden oluyomus gogus agrısı haftaya persmbe kan testı yaptrcm cok korkkuom sımdıdıen

sımdı okudummm cnmm valla kullandıgımm vajınal jelden oluyomus gogus agrısı haftaya persmbe kan testı yaptrcm cok korkkuom sımdıdıen
çok heyecanlı ve stresli biliyorum ama lütfen olumsuz bişey düşünmemeye çalış, pozitif enerji o kadar önemliki... inşallah olumlu olur sonuç...

Kızlar mrbbbbayağıdır yoktum abimin işleri yoğundu ona yardım ettim akşamlarıda ev işi felan derken çok yoruluyodum hiç giremedim malesef..geçmişe de bakamadım inş hepiniz iisinizdiryeni hamişler oldumu acabaaa

Nerdesin kadinn basak dogurduuuuu

anladım cnm sendedemi pko var :26: offf herkes bişeyle uğraşıyo hayırlısı yaa...

evet kuzum lanet pko hayırlısı cnm doktor olmaması ıcın bısey yok asılamamı yaparken hersey super gerısı allaha kalms dedı olursada allahtan olmazsada.. olmazsa hemen2. asılamaya baslıcazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…