duman cnm nasılsnn bebıs nasıl
cnm ikimizde iyiz sen nasılsın? bana bişey sormuşsun cevap verdim okudunmu??
çok heyecanlı ve stresli biliyorum ama lütfen olumsuz bişey düşünmemeye çalış, pozitif enerji o kadar önemliki... inşallah olumlu olur sonuç...sımdı okudummm cnmm valla kullandıgımm vajınal jelden oluyomus gogus agrısı haftaya persmbe kan testı yaptrcm cok korkkuom sımdıdıen
çok heyecanlı ve stresli biliyorum ama lütfen olumsuz bişey düşünmemeye çalış, pozitif enerji o kadar önemliki... inşallah olumlu olur sonuç...
canım o kadar uzuldum kı korkuyormm sen ne hıssedyosn hamılesın dusun bakalm :)
valla olumsuz hiç bişey geçmiyo içimden,öyle olmasını beklediğim için belkide böyle hissediyorum:) bilemedim :18:
ağzın bal yesinn kuzucummmmmm :)
canım benim yaa ne diim inşallah tutar, o üzüntüyüde sevincide çok yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum...
öyle canım hep uzuntu yasadım sevıncı rabbim kim istiyosa versin.
amin canım... sen ne zamandır deniyodun? daha hiç hiç oldumu hamilelik?
1.5 yıldr evlıyım cnm ben.. hıc olmadm ılk 4 ay korunuyodm sonra ıstedık ama adetm duzensız aylarca olmam ben bıraksan...
Kızlar mrbbbbayağıdır yoktum abimin işleri yoğundu ona yardım ettim akşamlarıda ev işi felan derken çok yoruluyodum hiç giremedim malesef..geçmişe de bakamadım inş hepiniz iisinizdir yeni hamişler oldumu acabaaa
anladım cnm sendedemi pko var :26: offf herkes bişeyle uğraşıyo hayırlısı yaa...
evet kuzum lanet pkohayırlısı cnm doktor olmaması ıcın bısey yok asılamamı yaparken hersey super gerısı allaha kalms dedı olursada allahtan olmazsada.. olmazsa hemen2. asılamaya baslıcazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?