Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ablam olurmu oyle sey daha 22 yasındaym asılamaya bıle zor ıkna ettım kadını 3 asılma olmazsa ancak tupe gecerım tupte cok asama var hazzır degılım o kadarına
Ben kafa buluyom bu ne acele diye
sevinç bende kan pıhtılaşması çıktı yaaaa

Ben dedim ama dimi hissettim test sonucunu yazzz hangi faktor neyyy

1.5 yıldr evlıyım cnm ben.. hıc olmadm ılk 4 ay korunuyodm sonra ıstedık ama adetm duzensız aylarca olmam ben bıraksan...

begümmmm canım benim yazılarınu okuyorum inşşş tutmuştur ama bukadar tutma sen daha çok küçüksün canım ya olur elbetbide bişey soracam bendede pko var ama benim adetlerim çok düzenlidir acaba doğrumu teşhis koyduki doktor

sagol canım allah razı olsunn.. pko da herkes duzensız olmaz kuzucum bı cogu da duzenlı olurmus.. yanı duzenlı olan kısımda var ben duzensız kısımdan

Duru kizzzz adet oldunmu:18:
oldum kız geçen pazartesi için randevü almıtım cumartesi adet oldummm çok şüküürrr
buarada sonuçlarımı aldım gittim doktora pıhtılaşma hafif ama var dedi asprinle folbiol verdi hamile kalınca iğneye başlıcaz dedisen olmamışın doktora gitmişiiinnnn anam aysunla sana noldu böle kıızzz:18::18::18::18::18::18:ben vatanda hilal hanıma başladım valla varya sevinççç süper bi doktor nasıl ilgili nasıl güleryüzlü sohbet etti böle doktorlarda varmış dedim valla

evet kuzum lanet pko hayırlısı cnm doktor olmaması ıcın bısey yok asılamamı yaparken hersey super gerısı allaha kalms dedı olursada allahtan olmazsada.. olmazsa hemen2. asılamaya baslıcazz

hayırlısı canım... ne gerekiyosa yap bencede bekleme madem öyle

Akillim devakentte prof varrr hilalle ne isin var gorumcem bir senedir gidiyor bir sonuc alamadi o karidan
Su test sonucunu yazacanmi hangi faktor heterezigotmu homozigotmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…