anacım değer dediğin ne burda MTHFR677 HETEREZİGOT MTHFR1296A HETEREZİGOT YAZIYOR ANNEM NE DEMEKKİ ACABA
Ege askere gidecek daha yeni ogrendin
KİMMİŞ KIZ BU PROF NERDEYMİŞŞŞ sen niye hastalanmamışın kız buarada nededi dokto
Kiz 677 ve 1298 heterezigot benimle ayni gel kaderdasim kuz ne hafifi millet bunun biriyle ugrasiyor aysun sadece 1298 heterezigot sanirim
Bizde iki sektorde var aspirinini ic bakalim hayirlisi bir ara bilgileri alip seni
Pihtili karilar topikine ekleyelimgeni ya anneden ya babadan almissin tek
Tarafli olunca heterezigot iki tarafli daha zor oluyir homozigot
Kiz 677 ve 1298 heterezigot benimle ayni gel kaderdasim kuz ne hafifi millet bunun biriyle ugrasiyor aysun sadece 1298 heterezigot sanirim
Bizde iki sektorde var aspirinini ic bakalim hayirlisi bir ara bilgileri alip seni
Sevinçcim cnm bende aldım pıhtı sonuçlarımı da kafam karıştı yaaa:44:testi yaptırdığım hast doktor normal dedi az miktarda var ama o da zaten genelde görülüyo dedi bi sorun yok dedi....sevindim sonra başka doktora götürdüm o da az ama var dedi ğine yaparsın hergün gebe kalınca dedi bişi anlamadım başka dktora gidicem gene kız yazıyım da bi bak annem yaa benimkinede hııı:44:
olmadi bende tup yaptirayim bari
Acelem yok benim saglikla gelsin olmazsada olmaz Allahim
Ogluma uzun omur versin amin
Yaz canim bakamSevinçcim cnm bende aldım pıhtı sonuçlarımı da kafam karıştı yaaa:44:testi yaptırdığım hast doktor normal dedi az miktarda var ama o da zaten genelde görülüyo dedi bi sorun yok dedi....sevindim sonra başka doktora götürdüm o da az ama var dedi ğine yaparsın hergün gebe kalınca dedi bişi anlamadım başka dktora gidicem gene kız yazıyım da bi bak annem yaa benimkinede hııı:44:
sevinççç ne yani hafif değilmi annem pıhtılaşmam ama doktor adanadakide düşük demişşş hilalde düşük dedi acaba heterezigot diyemi öle dedi kız homozigotlarmı ağır oluyor yani anlamadımki
hıı şanslı pıhtılılar heterozigot oluyoben homozigotum annemle babamın ortak ürünüyüm hatta bu test, k.doğumcum yaptırdıydı sonra hematologa gittim o birdaha yaptırttı yanlış olmalı,bu çok nadir oluyo diye durucum bi çok hematolog heterozigotlarda iğne bile kullandırmıyo inş.sende asprinle atlatırsın cnm
sevınc ablam bıtanem dumancım ve dıger kızlar hepınıze hayırlı geceler ben cıkıyorum allaha emanet olun..
Yaz canim bakam
Kiz senlen ayni mutasyondayim 3 dusuk yaptim ewet homozigot hasta demek heterezigot o hastaligi tasiyici demek pihtili topikinde sadece 1298 hetere olanlar yada sadece 677 hetere olanlarda var bizde ikiside var Allahtan homozigot degiliz
Tasiyici olunca hafif diyolar cok hafife aliyorlar acta topiki oku Allah yardimcimiz olsun
Sadece aspirinle olmuyor maalesef pihtili karilari okumuyonmu igneyi kullanipta hala dusuk yapanlar var
kızlar sonuçlarımın hepsini yazmadım isterseniz yazıyıım ama hepsi normal çıktı sadece mthrf 1298 heterozigot mutasyon çıktı...doktorlar kafamı karıştırdı biri normal önemli bişii yok dedi öteki hergün iğne yaparsın gebe kalınca dedi oooff:44:
Sadece aspirinle olmuyor maalesef pihtili karilari okumuyonmu igneyi kullanipta hala dusuk yapanlar var
kuzucum nerelerdesin sen yaaaaayoksun kaç zamandırrrr pıhtı testini yaptırmışın anneeemmmmm hayırlı olsun bende yaptırdım çıktı bende senin değerlerin kaç bakiimmmm:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?