Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

gerçektenmi kızzzzz sen iğnelerini yaptığın haldemi 3 düşük yaşadın yani bak şimdi takarım ben kafaya tamam pıhtılılar topiğinede bi bakarım ben kuzucum

Kiz yok 3 dusukten sonra arastirildi bulundu daha hamile kalip igne vurulmadim ama iyi bir ornekim
Tek bir aspirin ve igne kullanmadan oglani dogurdum
Allahimin mucizesi iste sonradan cikti hersey o topiki inceleyin
1. Sayfada liste var

sağol dumancım sende sağlılka kucağına alırsın inşş yavrunu sendemi pıhtılısın iğne yapıyormusun:18:
:18::18::18:

Kızlar peki doktorların biri normal derken biri niye hergün iğne yapman lazım dedi acaba benim değeri bi fikriniz varmııııı

sağol dumancım sende sağlılka kucağına alırsın inşş yavrunu sendemi pıhtılısın iğne yapıyormusun:18:
:18::18::18:

inşallah canım sağol..evet bende pıhtılıyım faktör v leiden homozigot benimki.. iğne kullanıyorum hemde günde 2 kere en yüksek sayılabilecek bi dozda Allah hepimizin yardımcısı olsun..ilk öğrendiğimde bendeçok umutsuz ve çaresiz hissetmiştim kendimi,ama derdini veren allah dermanınıda veriyo inş. hepimiz iğneylede olsa bebeğimize kavuşuruz.

ben kaçtım kızlar iyi geceler..

Kızlar peki doktorların biri normal derken biri niye hergün iğne yapman lazım dedi acaba benim değeri bi fikriniz varmııııı

Canim sorunda bu iste drlar bu konuda hem fikir degil okudukca anlayacaksin adam aspirini veriyor igneye gerek yok diyor
Yine dusuk yapiyorsun bu defa igneyide deniyor olmadi dozunu degistiriyor cokk
Genis bir konu pihtili topukini inceleyin doktor olursunuz zat korkma bak bana senle
Ayni yiz saglikli bir oglum var ignesiz aspirinsiz en son gebelikte aspirinde icmistim ama igneyle henuz tanismadim:18:

hımmm anladım evet baktım sonuçlarına senin bi tanenede benim iki tanemde sorun varmıışşşş yaaaa

evet cnm hakkımızda hayırlısı bakalım

ok cnm teşekkür ederim bakıyıım pıhtı topiğine ben en iyisii öpt

Iyi geceler millettt

Deryaa nerelerdeydin kuzum ya sorduydum gecen aklima geldiydin..

Bende sadece mthfr 1298 heterozigot olmama ragmen 3 dusugum var ustelik sonuncuyu igne kullanmama ragmen kaybettimmmmm!!!!

Duman sen pihtilasmasi listedesindemisin??
Doz kac ? Igne dozun? Kacla baslamistin??
Birde igne kullanip kaybin oldumu HIc?

Cnmmm sorma giremedim yaa abimin işlerine yardım ettimde akşamda anca ev işleri felan giremedim hiç yorgunluktan sağlosın cnm düşündüğün içinhepinizi özledim yaaa valla

Bende seni ozledim mm canimm
Bundan sonra girersin artikkk
Sendende pihti cikmis ha (
Allah yardimcimiz olsun
Bêterinden korusun
Dermansiz Dert vermesin

Bende seni ozledim mm canimm
Bundan sonra girersin artikkk
Sendende pihti cikmis ha (
Allah yardimcimiz olsun
Bêterinden korusun
Dermansiz Dert vermesin

AMİİİİİİİN cnm cümlemize inşşevet cnm malesef de doktorlar kafamı karıştırdı yaa bakalım başka doktora da gidiceem..

Kizlar cikmam lazim
GorusuruZ :)
Tatli ruyalarrrrrr
Hayirli geceler herkeseee

kesinlikle dr la alakalı bi durum,gerçi sevinç dr da söylemiş neyin ne olduğunu,gene de yazayım dedim.
ben de heterozigotum,bi dr aspirin bile vermedi,başka dr iğne verdi ve ben içime sinen iğne olduğu için 8,5 ay kullandım

ay ben başağıda tebrik etmedim kızlar yaaa,sadece beğenebildim
rabbim çok çok çok hayırlı bi evlat etsin ege paşayı inşallah
başakcım geç kaldım,sebebim,nete zaten kısıtlı giriyorum,o arada da sayfanın birini açıyorum,asıl sayfaya gelene kadar pc donuyo,eskimiş annem bizim pc,açıp kapatmak falan gerek,o kadar zamanım,en önemlisi sarım,takatim olmuyo açıkcası.

merhabalarrrrrrrrrrr güzel hatunlar nasılsınız?2-3 gündür giremedim kardeşim vardı bende kaldı .16::bi geçmişe gideyim bakalım neler olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…