gerçektenmi kızzzzz sen iğnelerini yaptığın haldemi 3 düşük yaşadın yani bak şimdi takarım ben kafaya tamam pıhtılılar topiğinede bi bakarım ben kuzucum
sağol dumancım sende sağlılka kucağına alırsın inşş yavrunu sendemi pıhtılısın iğne yapıyormusun:18:hıı şanslı pıhtılılar heterozigot oluyoben homozigotum annemle babamın ortak ürünüyüm hatta bu test, k.doğumcum yaptırdıydı sonra hematologa gittim o birdaha yaptırttı yanlış olmalı,bu çok nadir oluyo diye durucum bi çok hematolog heterozigotlarda iğne bile kullandırmıyo inş.sende asprinle atlatırsın cnm
sağol dumancım sende sağlılka kucağına alırsın inşş yavrunu sendemi pıhtılısın iğne yapıyormusun:18:
:18::18::18:
cnmmmsorma abimin işleri yoğundu ona yardım ediyodum akşamlarıda ev işi felan hiç giremedim tatlım yaa bende de çıktı galiba yazdım sonucu hayırlısı
Kızlar peki doktorların biri normal derken biri niye hergün iğne yapman lazım dedi acaba benim değeri bi fikriniz varmııııı
hımmm anladım evet baktım sonuçlarına senin bi tanenede benim iki tanemde sorun varmıışşşş yaaaa
Canim sorunda bu iste drlar bu konuda hem fikir degil okudukca anlayacaksin adam aspirini veriyor igneye gerek yok diyor
Yine dusuk yapiyorsun bu defa igneyide deniyor olmadi dozunu degistiriyor cokk
Genis bir konu pihtili topukini inceleyin doktor olursunuz zat korkma bak bana senle
Ayni yiz saglikli bir oglum var ignesiz aspirinsiz en son gebelikte aspirinde icmistim ama igneyle henuz tanismadim:18:
Iyi geceler millettt
Deryaa nerelerdeydin kuzum ya sorduydum gecen aklima geldiydin..
Cnmmm sorma giremedim yaa abimin işlerine yardım ettimde akşamda anca ev işleri felan giremedim hiç yorgunluktansağlosın cnm düşündüğün için hepinizi özledim yaaa valla
Bende seni ozledim mm canimm
Bundan sonra girersin artikkk
Sendende pihti cikmis ha(
Allah yardimcimiz olsun
Bêterinden korusun
Dermansiz Dert vermesin
kesinlikle dr la alakalı bi durum,gerçi sevinç dr da söylemiş neyin ne olduğunu,gene de yazayım dedim.Kızlar peki doktorların biri normal derken biri niye hergün iğne yapman lazım dedi acaba benim değeri bi fikriniz varmııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?