Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyiyim canım işyerindeyim bi bakayım dedim..sen napıosun nasıl gidio az kalmış kızzz heyecan varmı dicem ama alışkınsın sen doğuma

iyiyim cnm bende işte biraz sıkıntılı artık eeeeeeeeeeee olcak o kadar dimi son günlerim az kaldı wc ye gitmekten bıktım adım çişliye çıktı yawwwheyecan olmamı kıssss yeni bebek yeni heyecan walla alışıkım cnm o ayrı ama sabırsızlıkla bekliyom minik kuşumu

tabiki cnm o heyecan olur ben doğum için söledim ;d bizde heyecanlanıoz sabırsızlıkla beklioz bebişi olacakları

tabiki cnm o heyecan olur ben doğum için söledim ;d bizde heyecanlanıoz sabırsızlıkla beklioz bebişi olacakları

ewet cnm doğum için heyecan varrrrrrrrrrrrrrrr bile bile lades demek:18: benimkisi ama değer kuzum için kıssssssss bu son günler sanki geçmiyo yavaş yavaş oluyo çabucak geçse keşke

çok şükür ablacım senin çok az kalmış kavuşmana darısı bize inşallah:) nasıl tekmeleri rahatsız ediyomu son aylarda zor oluyomuş

az kaldı kuzum amin inşallah seninde çoğu gitmişki .tekmelerimi ah ah nasıl rahatsız ediyo hemde hiç durmuyo walla oda napsın miniğim yeri iyice daraldı çıkınca oda rahat edicek bende inşallah sağ salim kucağımıza alırız kuşumu şafak sayıyom kıssss son 26 günnnnnnnnnnnn kaldı uzun yollardan gelicek oğluşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…