gunaydın bıtanemmmm
sanada günaydın şekerim nassın kısssssssssss?
ıyıyımm canımmm nasıl olayım bos bos oturuyorum 1 haftadır ıslerı de esım yapıyo.. bıde gogsum cok agrıyo
geçmiş olsun cnm neden ağrıyo?dktra git
kullandıgım jelden oluyoms kuzum agrı rengıde degıstı bı tuhaf oldu .. kaldı son 8 bakalm nolcak
serayım cnm nassın kuzum?
iyiyim canım işyerindeyim bi bakayım dedim..sen napıosun nasıl gidio az kalmış kızzz heyecan varmı dicem ama alışkınsın sen doğuma
anladım cnm neyse geçici sürelik yani haddi bakalım inşallah 8 günüde bi atlat kıyamam
butun hamılelere sordum kuzumm sen ne hıssedıyosn benle ılgılı dusun bakalm :)
ne hissediyosun derken
benle ılglı cnm olumlu mu olumsuz mu :)
iyiyim cnm bende işte biraz sıkıntılı artık eeeeeeeeeeee olcak o kadar dimi son günlerim az kaldı wc ye gitmekten bıktım adım çişliye çıktı yawwwheyecan olmamı kıssss yeni bebek yeni heyecan walla alışıkım cnm o ayrı ama sabırsızlıkla bekliyom minik kuşumu
tabiki cnm o heyecan olur ben doğum için söledim ;d bizde heyecanlanıoz sabırsızlıkla beklioz bebişi olacakları
tabikide olumlu düşünüyorum gülüm ne demişler olumlu düşün olumlu olsun allah gönlüne göre versin inşallah cnm benim
çok şükür ablacım senin çok az kalmış kavuşmana darısı bize inşallah:) nasıl tekmeleri rahatsız ediyomu son aylarda zor oluyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?