Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar ben birazdan çıkıcam günüm var oraya gidicemeeeeeeeee son günlerim biraz daha gezeyim dimi sonra gidemicem minik kuş gelince

inşallah alırırz sağ salim ablacım, ismi ne olcak oğluşunun benim kızımın inşallah esma azra:) hayırlı evlat olsunlar, sen bize göre tecrübelisin çocuk bakmada:) Allah tüm hamileleri hayırlısıyla kurtarsın

Duman sen pihtilasmasi listedesindemisin??
Doz kac ? Igne dozun? Kacla baslamistin??
Birde igne kullanip kaybin oldumu HIc?

evet cnm listede varım..
0.6*2 kullanıyorum, 0.6 tekle başlamıştım...
1.kaybımda öğrendim sonra 2 düşüğüm daha oldu iğneye rağmen,ama onların nedeni pıhtılaşma diildi... biri trizomi 16 ydı,diğeri kimyasal gibi bişey oldu...

selam kızlar nasılsınız???

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN benimde oğluşumun ismi {YAMAN}olacak allah nasip ederse cnm.ewetb tecrübeliyim dimi sağol kuzum :87::87::87:3. cü desene .amin cnm allah hepimizi kurtarsın inşallah

slm duman hoşgeldin iyiyiz sen nassın?ama ben çıkıyom bana güle güle grşrz:79::79::79::79::79:

slm hanımlar ben kk yeniyim:)
hoşgeldin canımmmmmmmmm
kızlar ben birazdan çıkıcam günüm var oraya gidicemeeeeeeeee son günlerim biraz daha gezeyim dimi sonra gidemicem minik kuş gelince
:18: kadın doğuracak gezmelere doyamadı valla haaaaaaaa:18::18:

hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın öğle paydosumu ne yedin

slm duman hoşgeldin iyiyiz sen nassın?ama ben çıkıyom bana güle güle grşrz:79::79::79::79::79:
bende iyim canım sen ne geziyon kızzz karnın burnundaa

hoşgeldin canımmmmmmmmm

:18: kadın doğuracak gezmelere doyamadı valla haaaaaaaa:18::18:

hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın öğle paydosumu ne yedin
evet cnm öğle paydsu...kuşbaşılı pide yedimama sarmadı ev yemeğini tercih ederim sen napıyon
nerde bu kız kaç gündür yokkkkkkkkkk
eve beydağlı nerdesinnnnn

canım kendine çok iyi bakkk dua edecem sınavların iyi geçer inşallah
sen becerirsin zaten akıllı kızsın

sağol bitanemmm Allah razı olsun:)
başakkk doğurmuşşşşş muuuu??ya nereye yazdı doğumunu bulamıyorummm dellendimmmmm şuanda:)

ayyy maşşaallahhhh:)Allah analı babalı büyütsünnnn başağımmmm:)

kızlar biriyle görüşmeye başladım ben

çok yeni daha ,ne desem boş:)
sadece iyi bir aile çocuğu diyebilirim...ahh şimdilik herşey güzel..zaten evlenene kadar hep güzel oluyo..evlenince değişiyolar..
neyse..ben bi şans vermeye karar verdim....tatlı biri..herşeyden önce saçı var:)ahahahah dermişim:)

saçıda var ama önemli olan bana olan sevgisi...sanki çok hoşlanıyo benden:)ilgili alakalı bakalım zaman ne gösterecek:)
dua edin bana tatlılarım...duanıza çok ihtiyacım var...

Çok yardımcı oldun canım sağol netten baktım ama deneyim farklı tabi:))Dediğin gibi klomen verdi günde 2 tane sabah akşam 5 gün kullanılacak adetin 5. günü başlattı bittikten 2 gün sonrada gel dedi ilk kullandığım ay 1 tane kullanmıştım klomeni şimdi arttırdı...Yok canımmmmm doktor demeden ağrı kesici bile içmem ben zaten alerjik bi yapım var klomende bile korktu doktorum..Peki Sperm eşimden alındığı gün hemen bana enjekte ediliyormu??

önemli değil..yardımcı oldumsa ne mutlu bana..
eşinden sperm alınıp işlem görcek..1 saati geçiyo zaten bu süre.sonra hemen sana enjekte edilcek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…