iyi düşünceksin aklına olumsuz şeyler getirme gülüm herşey iyi olacak bak dua edicem senin için kıyamam ben sana cnmbende dusunebılsem ıyı olcak :)
az kaldı kuzum amin inşallah seninde çoğu gitmişki .tekmelerimi ah ah nasıl rahatsız ediyo hemde hiç durmuyo walla oda napsın miniğim yeri iyice daraldı çıkınca oda rahat edicek bende inşallah sağ salim kucağımıza alırız kuşumu şafak sayıyom kıssss son 26 günnnnnnnnnnnn kaldı uzun yollardan gelicek oğluşum
Duman sen pihtilasmasi listedesindemisin??
Doz kac ? Igne dozun? Kacla baslamistin??
Birde igne kullanip kaybin oldumu HIc?
inşallah alırırz sağ salim ablacım, ismi ne olcak oğluşunun benim kızımın inşallah esma azra:) hayırlı evlat olsunlar, sen bize göre tecrübelisin çocuk bakmada:) Allah tüm hamileleri hayırlısıyla kurtarsın
evet cnm listede varım..
0.6*2 kullanıyorum, 0.6 tekle başlamıştım...
1.kaybımda öğrendim sonra 2 düşüğüm daha oldu iğneye rağmen,ama onların nedeni pıhtılaşma diildi... biri trizomi 16 ydı,diğeri kimyasal gibi bişey oldu...
selam kızlar nasılsınız???
iyi düşünceksin aklına olumsuz şeyler getirme gülüm herşey iyi olacak bak dua edicem senin için kıyamam ben sana cnm
slm hanımlar ben kk yeniyim:)
:18: kadın doğuracak gezmelere doyamadı valla haaaaaaaa:18::18:kızlar ben birazdan çıkıcam günüm var oraya gidicemeeeeeeeee son günlerim biraz daha gezeyim dimi sonra gidemicem minik kuş gelince
evet cnm listede varım..
0.6*2 kullanıyorum, 0.6 tekle başlamıştım...
1.kaybımda öğrendim sonra 2 düşüğüm daha oldu iğneye rağmen,ama onların nedeni pıhtılaşma diildi... biri trizomi 16 ydı,diğeri kimyasal gibi bişey oldu...
selam kızlar nasılsınız???
bende iyim canım sen ne geziyon kızzz karnın burnundaaslm duman hoşgeldin iyiyiz sen nassın?ama ben çıkıyom bana güle güle grşrz:79::79::79::79::79:
evet cnm öğle paydsu...kuşbaşılı pide yedimhoşgeldin canımmmmmmmmm
:18: kadın doğuracak gezmelere doyamadı valla haaaaaaaa:18::18:
hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın öğle paydosumu ne yedin
eve beydağlı nerdesinnnnnnerde bu kız kaç gündür yokkkkkkkkkk
begümmmmmmmmmmmmmmm
canım kendine çok iyi bakkk dua edecem sınavların iyi geçer inşallah
sen becerirsin zaten akıllı kızsın
evet yaaa ıyı geldı xD
canım senın sorunun ne bılmıyorum..ama asılama yapılcaksa yumurta takıbı yapılcak halıyle ve klomen kullancaksın..bunun dozunu sen belırleyemezsın.yumurtalarının ılaca verdıgı tepkıyı en ıyı doktorun bılır...bn ılk klomen tedavımde gunde 2 tane 5gun ıcmıstım yumurtalarım asırı tepki verdı cok yumurtam olustu bu yuzden tedavım yarım kaldı bıde ustune kıstım oldu..asılama yapıldıgında ılacı bukez gunde 1 tane ıctım ve yumurta takıbım daha sık yapıldı cok sukurkı yumurtalarım ıstenıldıgı gıbı buyudu ve asılamam yapıldı..sımdı tahlıllerın normal cıkarsa klomen kullanıxaksın yumurta takıbın olcak ve yumurtaların ıstenılen buyukluge geldıgınde asılaman yapılcak.dozunu sen belırleyemezsın yumurtaların cok fazla olursa 1 ayı cope atarsın..sen doktorunla konus o sana en dogruyu uygular..
Asılamada esınden sperm alınıp bazı kımyasallarla karıstırılacak sperm kalıtesı ve hızı arttırılacak daha sonra doktor bu spermı sana uygulıcak..hıc korkma acı denen bısey yok..vajınaya bı alet takıcak belkı ozaman bıraz sızlar bnde o da olmadı cok sukur sonra spermı enjekte etcek cok kısa bı ıslem..yarım saat uzanıp sonra gunluk hayatına donuyosun..yardımcı olabıldımmı bılmıyorum telden gırıyorum suan ıfade etmeye calıstım..
Cok msj tekrarı yaptım ama idare edln
canlarm ben kuzenıme gıdyorm esım bırakcak 8 gundur yıcem kafayı evdeallaha emanet olun cook sevıyorum sızııı
Çok yardımcı oldun canım sağol netten baktım ama deneyim farklı tabi:))Dediğin gibi klomen verdi günde 2 tane sabah akşam 5 gün kullanılacak adetin 5. günü başlattı bittikten 2 gün sonrada gel dedi ilk kullandığım ay 1 tane kullanmıştım klomeni şimdi arttırdı...Yok canımmmmm doktor demeden ağrı kesici bile içmem ben zaten alerjik bi yapım var klomende bile korktu doktorum..Peki Sperm eşimden alındığı gün hemen bana enjekte ediliyormu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?