önemli değil..yardımcı oldumsa ne mutlu bana..
eşinden sperm alınıp işlem görcek..1 saati geçiyo zaten bu süre.sonra hemen sana enjekte edilcek..
selamınn hello ben geldim hatunnnnlarrrrrrrrr obur hesabımı kedi35 i iptal ettiler bende bunu açtım
Ayyyyyy super bise buuuu hadi hayirlisi hayatim dua ediyorumkızlar biriyle görüşmeye başladım ben
çok yeni daha ,ne desem boş:)
sadece iyi bir aile çocuğu diyebilirim...ahh şimdilik herşey güzel..zaten evlenene kadar hep güzel oluyo..evlenince değişiyolar..
neyse..ben bi şans vermeye karar verdim....tatlı biri..herşeyden önce saçı var:)ahahahah dermişim:)
saçıda var ama önemli olan bana olan sevgisi...sanki çok hoşlanıyo benden:)ilgili alakalı bakalım zaman ne gösterecek:)
dua edin bana tatlılarım...duanıza çok ihtiyacım var...
Selamınn hello ben geldim hatunnnnlarrrrrrrrr Obur hesabımı kedi35 i iptal ettiler bende bunu açtım
kesinlikle dr la alakalı bi durum,gerçi sevinç dr da söylemiş neyin ne olduğunu,gene de yazayım dedim.
ben de heterozigotum,bi dr aspirin bile vermedi,başka dr iğne verdi ve ben içime sinen iğne olduğu için 8,5 ay kullandım
ay ben başağıda tebrik etmedim kızlar yaaa,sadece beğenebildim
rabbim çok çok çok hayırlı bi evlat etsin ege paşayı inşallah
başakcım geç kaldım,sebebim,nete zaten kısıtlı giriyorum,o arada da sayfanın birini açıyorum,asıl sayfaya gelene kadar pc donuyo,eskimiş annem bizim pc,açıp kapatmak falan gerek,o kadar zamanım,en önemlisi sarım,takatim olmuyo açıkcası.
Bi Selam Verdim kimsecikler cevap yazmadi
cnm hoşgeldinkız ni zaman yazdın daha yeni yazdın ya kıııı
Hosbuldukk yok kizzz sewinc karisi yazmadi da :)) sewinc kocan neyi var hastaneye goturdun?
Sende hosgeldinnnn
Ne Yemek pisirdiniz hatunlar?
Hosbuldukk yok kizzz sewinc karisi yazmadi da :)) sewinc kocan neyi var hastaneye goturdun?
Sende hosgeldinnnn
Bi Selam Verdim kimsecikler cevap yazmadi
kız oğlana ders çalıştırıyom yeni gördüm karı sensinYoksa beni begenmiyonuzmu????
:)))))
Sende hosgeldinnnn
kız oğlana ders çalıştırıyom yeni gördüm karı sensin
:94:kocamda yüksek tansiyon çıktıııııııııııııı
derya pıhtılı topikinde ilk sayfayı inceledinmi listeye ekleyecem seni bilgileri ver
ankara 1 düşük mthrf 1298 heterozigot gebelikten önce bişi yok gebe kalınca iğne dediler hala araştırıyorum ne yapacağımııı:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?