Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben geldimm...dr a gittim ne sağda ne solda yumurta yokmuş adet olunca klomene başlıcam...içime doğanda buydu zaten hislerimde yanılmamışım başım ağrıo çok sıktım kendimi ağlamamak için şuanda bile gözlerim doluyo yazarken bağıra bağıra ağlamak istedim ama tek kalamadım...dr la konuşurkende sesim titredi kesildi zorla konuştum...üzülme sakın dedi kadınların çoğu stres yapıo ondan böle oluyo dedi...stres yapma hamilede kalabiliosun dedi...

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
sevinc007, seray0307+, derrrya+, Biricikimmm+, umudum_31+

ben mantı aldım onu yaptım cnm valla..ne olmuşki acaba geçmiş olsun sevinç...
Ohhh afiyet olsun
kız oğlana ders çalıştırıyom yeni gördüm karı sensin

:94:kocamda yüksek tansiyon çıktıııııııııııııı

Ayy cok gecmis olsun sewincim, Allahim beterinden esirgesin. Malesef yuksek tansiyon cok yaygin..

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
sevinc007, seray0307+, derrrya+, Biricikimmm+, umudum_31+

slm sevinçcim eşine geçmiş olsun buarada...bişi sorcam bu yumurtalar 11. günmü oluşuyo yaaa benim adetim biteli 3 gün oldu daha..?

canım çörek otu bal tarçın polen karışımı yapmıştınn üzülme nolursun bende bu ay klomen kullanacağım
hakkımızda hayırlısı ağlamak istiyorsan ağla atma içine rahatlarsın canım yine bu karışımada devam et
günde iki fincanda ada çayı iç Rabbim yeterki ol desin olmayacak hiç bişey yok

Slm kızlar nasılsınızz
Kurslarım başladı
Çok gelemiyorum baya oyalıyor bemi kurslarr
Takı tasarımı we ahşap boyamaya gidiyorumm
Sizden nbrr
Sewinçç geşmiş olsunn cnmm eşin içinm
Umudum we deryacımm sizlerdede pıhtı çıkmışş
Geçmiş olsunn
Ya bu pıhtı çıkınca tedawisi yokmuu acabaa

Ohhh afiyet olsun

Ayy cok gecmis olsun sewincim, Allahim beterinden esirgesin. Malesef yuksek tansiyon cok yaygin..
saol hayatım maalesef bide irsiiiii
gördüm cnm ay hiç o listeye girmek istemezdim ama kadeeeerbat 2 aralık bu aradaaaaa:18:
üzülme bak insanlarda ne mutasyonlar var sen haline şükrettt
slm sevinçcim eşine geçmiş olsun buarada...bişi sorcam bu yumurtalar 11. günmü oluşuyo yaaa benim adetim biteli 3 gün oldu daha..?

kişiden kişiye değişiyorrr canımm kaçıncı günün bugün tam olarak

karılar eşim yeni geldi eve hoş bende misafirlikten yeni geldim fırsat bulursam gelirim kendinize iyi bakın

selam canım çok saol
pıhtının tedavisi var canım ama bazen tedaviyle bile olmuyor
genetik olduğu için ömür boyu seninleee

Canim uzme kendini herseyin hayirlisi aglamak konusunda Ben gicik oluyorum kendime HIc tutamam kendimi ister doktorun yaninda olsun ister nerde olursa olsun benim musluklar o kadar gevsekki HIc tutamiyorum kendimi:)) canim icine atarsan Daha kotu olursun konusup rahatlamaya calis aglamak istiyorsanda agla
tmm canım ekledim 100. pıhtılımız sn oldun
100.ye odul varmis gibi konusuyorsun :)

ben 3 gün yaptım o karışımı günde 1 yemek kaşığı sonra pelinle konuştum yumurta takibine gideceğim için içmesem daha ii normal olarak bi baksın dedik bıraktım bende...bu karışım adetin 12. gününe kadar içiliomuş devam etsem bişi olurmuki? bide sallama çay olarak alsam adaçayını olurmu?

üzülme cnm yaaa gerçi böyle söylüyorum ama bende kendime üzülüyorum..ilk gebeliklerde olabiliyo üzülme ikincide bişiy olmaz dediler tam kendimi toparladım bu sefer bişiy olmayacak inş umuduyla offf şimdi de test sonucum heterozigot çıktı umudum kırıldı tabii yine düşük olacak mı korkusu arttı düşün babam düşün oooof oofsanada banada herkese Allah yardım etsin inş cnm..

kaliteli bir markaysa olur canım devam et bence o karışım çok şifalı canımmm

hıı ne güzel...iyi olmuş oyalanırsıntşk ederim cnmm

selam canım çok saol
pıhtının tedavisi var canım ama bazen tedaviyle bile olmuyor
genetik olduğu için ömür boyu seninleee
Aynennn
karılar eşim yeni geldi eve hoş bende misafirlikten yeni geldim fırsat bulursam gelirim kendinize iyi bakın
Bize HIc vakit ayirmiyon bilmem farkindamisiniz pasam hanim hep gezme hep kocis :))
Canim bende yeni degil epeycedir var
saol hayatım maalesef bide irsiiiii

üzülme bak insanlarda ne mutasyonlar var sen haline şükrettt

kişiden kişiye değişiyorrr canımm kaçıncı günün bugün tam olarak
Allahim beterinden korusun hepimizi
Ama heterozigot olmama ve igne kullanmama ragmen olmadi
Beydaglida igne kullandigi halde olmamisti
çok severim orayııı ne güzelll valla
Valla guzel ama suan orda degilim gurbetteyim bacim(
gördüm cnm ay hiç o listeye girmek istemezdim ama kadeeeerbat 2 aralık bu aradaaaaa:18:

Yaaa millet aralikdan bahsediyo Ben hala tik yok
Gerci iki gundur kasiklarimda batma var, aniden kalkinca kramp giriyo sankiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…