düşük kaç haftalık kesinlikle öncesinde aspirin kullanacan listeye bakmadınmı
6 haftalık düştü cnm unuttum yazmayıı
Ohhh afiyet olsunben mantı aldım onu yaptım cnm valla..ne olmuşkiacaba geçmiş olsun sevinç...
kız oğlana ders çalıştırıyom yeni gördüm karı sensin
:94:kocamda yüksek tansiyon çıktıııııııııııııı
tmm canım ekledim 100. pıhtılımız sn oldun
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
sevinc007, seray0307+, derrrya+, Biricikimmm+, umudum_31+
ben geldimm...dr a gittim ne sağda ne solda yumurta yokmuş adet olunca klomene başlıcam...içime doğanda buydu zaten hislerimde yanılmamışım başım ağrıo çok sıktım kendimi ağlamamak için şuanda bile gözlerim doluyo yazarken bağıra bağıra ağlamak istedim ama tek kalamadım...dr la konuşurkende sesim titredi kesildi zorla konuştum...üzülme sakın dedi kadınların çoğu stres yapıo ondan böle oluyo dedi...stres yapma hamilede kalabiliosun dedi...
saol hayatım maalesef bide irsiiiiiOhhh afiyet olsun
Ayy cok gecmis olsun sewincim, Allahim beterinden esirgesin. Malesef yuksek tansiyon cok yaygin..
üzülme bak insanlarda ne mutasyonlar var sen haline şükretttgördüm cnm ay hiç o listeye girmek istemezdim ama kadeeeerbat 2 aralık bu aradaaaaa :18:
slm sevinçcim eşine geçmiş olsun buarada...bişi sorcam bu yumurtalar 11. günmü oluşuyo yaaa benim adetim biteli 3 gün oldu daha..?
Slm kızlar nasılsınızz
Kurslarım başladı
Çok gelemiyorum baya oyalıyor bemi kurslarr
Takı tasarımı we ahşap boyamaya gidiyorumm
Sizden nbrr
Sewinçç geşmiş olsunn cnmm eşin içinm
Umudum we deryacımm sizlerdede pıhtı çıkmışş
Geçmiş olsunn
Ya bu pıhtı çıkınca tedawisi yokmuu acabaa
Canim uzme kendini herseyin hayirlisi aglamak konusunda Ben gicik oluyorum kendime HIc tutamam kendimi ister doktorun yaninda olsun ister nerde olursa olsun benim musluklar o kadar gevsekki HIc tutamiyorum kendimi:)) canim icine atarsan Daha kotu olursun konusup rahatlamaya calis aglamak istiyorsanda aglaben geldimm...dr a gittim ne sağda ne solda yumurta yokmuş adet olunca klomene başlıcam...içime doğanda buydu zaten hislerimde yanılmamışım başım ağrıo çok sıktım kendimi ağlamamak için şuanda bile gözlerim doluyo yazarken bağıra bağıra ağlamak istedim ama tek kalamadım...dr la konuşurkende sesim titredi kesildi zorla konuştum...üzülme sakın dedi kadınların çoğu stres yapıo ondan böle oluyo dedi...stres yapma hamilede kalabiliosun dedi...
100.ye odul varmis gibi konusuyorsun :)tmm canım ekledim 100. pıhtılımız sn oldun
canım çörek otu bal tarçın polen karışımı yapmıştınn üzülme nolursun bende bu ay klomen kullanacağım
hakkımızda hayırlısı ağlamak istiyorsan ağla atma içine rahatlarsın canım yine bu karışımada devam et
günde iki fincanda ada çayı iç Rabbim yeterki ol desin olmayacak hiç bişey yok
ben geldimm...dr a gittim ne sağda ne solda yumurta yokmuş adet olunca klomene başlıcam...içime doğanda buydu zaten hislerimde yanılmamışım başım ağrıo çok sıktım kendimi ağlamamak için şuanda bile gözlerim doluyo yazarken bağıra bağıra ağlamak istedim ama tek kalamadım...dr la konuşurkende sesim titredi kesildi zorla konuştum...üzülme sakın dedi kadınların çoğu stres yapıo ondan böle oluyo dedi...stres yapma hamilede kalabiliosun dedi...
ben 3 gün yaptım o karışımı günde 1 yemek kaşığı sonra pelinle konuştum yumurta takibine gideceğim için içmesem daha ii normal olarak bi baksın dedik bıraktım bende...bu karışım adetin 12. gününe kadar içiliomuş devam etsem bişi olurmuki? bide sallama çay olarak alsam adaçayını olurmu?
Slm kızlar nasılsınızz
Kurslarım başladı
Sizden nbrr
Umudum we deryacımm sizlerdede pıhtı çıkmışş
Geçmiş olsunn
Aynennnselam canım çok saol
pıhtının tedavisi var canım ama bazen tedaviyle bile olmuyor
genetik olduğu için ömür boyu seninleee
Bize HIc vakit ayirmiyon bilmem farkindamisiniz pasam hanim hep gezme hep kocis :))karılar eşim yeni geldi eve hoş bende misafirlikten yeni geldim fırsat bulursam gelirim kendinize iyi bakın
Canim bende yeni degil epeycedir varSlm kızlar nasılsınızz
Kurslarım başladı
Sizden nbrr
Umudum w deryacımm sizlerdede pıhtı çıkmışş
Geçmiş olsunn
Allahim beterinden korusun hepimizisaol hayatım maalesef bide irsiiiii
üzülme bak insanlarda ne mutasyonlar var sen haline şükrettt
kişiden kişiye değişiyorrr canımm kaçıncı günün bugün tam olarak
Valla guzel ama suan orda degilim gurbetteyim bacimçok severim orayııı ne güzelll valla
gördüm cnm ay hiç o listeye girmek istemezdim ama kadeeeerbat 2 aralık bu aradaaaaa :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?