Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

saol hayatım maalesef bide irsiiiii

üzülme bak insanlarda ne mutasyonlar var sen haline şükrettt

kişiden kişiye değişiyorrr canımm kaçıncı günün bugün tam olarak

11. günüm cnm...ben kendimi biliom 17. gün yumurtluom dedim ama geç yumurtlamakta ii bişe değilmiş öle dedi..arada güldürimmi sizi ; yumurta yok dedi ya...beynimden vuruldum zaten o anda üzerimi giymeye başladım çorabımı giydim tam çekcem çamaşırımı giymeyi unutmuşum giymedim salla yaaaaa dedim gülermisin ağlarmısın hesabı...

haklısın cnm ama bende sıkıom sonrada boğazım şişio başım ağrıo vs vs...

aminnnn cnm inşallah...beynimizdeki o sorular en kısa zamanda kaybolur inşallahhhhh Allah ın izniyle...

kaliteli bir markaysa olur canım devam et bence o karışım çok şifalı canımmm

marketten alıcam bilmiomki hangisi kaliteli...bakcam artık...eve geldim aklıma o karışım geldi zaten ama sonrada 12 gün içildiği geldi bide okudum nette hamilelikte içilmemesi gerek falan yazıodu ondan korktum ama korkacak bişe yok demi yumurta yokki

canım ben çok araştırdım 12-13, güne kadar içiliyor ada çayıda öyle
doğadan yada lipton al canım

kız ben bu ayın başında kırmızıılandım en son bakalım olursa 2 aralık bat hadi 4 e kadar yolu var 4 ü geçerse 1 hafta felan beklerim ayyy Allahıım kısmet bi yandan çok istiyorum bi yandan korkuyoruuum:18:senin ne zaman kiii..?gurbette nerdesin kii tatilemi gittin annem oohh

canım ben çok araştırdım 12-13, güne kadar içiliyor ada çayıda öyle
doğadan yada lipton al canım

2 gün yapim bari artık devamını diğer adette içerim...ama klomen kullanırken bi zararı olurmu acaba? ne çok soru sordum demi doğadan alırım

umuuuduum sende bat tarihi değilmi bugün yarınnn:18::18::18::18:

Canim yumurtlamayi bilmiyomki Ben ne zamandi.. Bide zaten cok duzensiz benim adetlerim 40 gunde bir oldugumda oluyo 30 gunde birde oluyo. Ama Ben bu hafta bat diye dusunuyorum evet. :/

Insallah hamissindir
Yok kuzum tatil diill burda yasiyom ingiltere

canım benim eşim aradı yemegi hazırla dedi çayını demledim vs yemek yedik alt kalttaki kızlda çagırdı biliyousunuz babası yeni vefat eti nedense benim gibi hastalandı korku giriyor içine tek kalamıyor evde rica ettim gitim eve geldim yemegi haırla çayı demle namaz vs anca gelebildim ne yapayım bacım okadar kişi evlendiki kaynoşun sırtında yag bezesi çıkmış kaynım aradı eşime diyor ara ananı banane sen ara gelinid egilmisin deid kadım yüzüme bakmıyor küs nasıl arıyım konuşuyum okadar kalbim kırıkki ona akıl verin ne yapayım ben

sevinç pko ne demek hep duyuyorum da....

hormon bozukluyu bebem anlatayım şöyle
rahimde kısalık yapabiliyor bu melet erken dopgum yapabiliyor erkeklik hormonu çok yükseli böyle jastalarda yumrutlaması çok oluyor ama çatlamıyor ilaç içiyosun oluyor bitiyor kendimdede var ordan biliyorum başka soru

ara büyüklük sende kalsın neleri yuttuk nelerrriii
sevinç pko ne demek hep duyuyorum da....

pko polikistik over sendromu
Polikistik over, adet dzensizlii ve tylenme- Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
çoook sayıda kistin oluyor çatlamıyor felan

hayırlısı canım yaaa
Evet canim ya Rabbim hakkimizda hayirlisini versin saglikli bir gebelik ve saglikli hayirli bir evlat hepimize versin insallahh.hepiniz varsiniz dualarimda. Insallah. Bigun bizde guzel haberler alirizz veririz :)

Saka yapiyom canim alinma :)

Yine ara canim sen kaynosunu gecmis olsun de bisey kaybetmmessin hem esinin gozunden dusme Boyle Basit bi telefonu gorusmesinden. Tamamen Kus olmakda olmuyo malesef mecburi yapmamiz gereken seyler var sonucda

hııııı doğru ya kıııız unutmuşum

:)))

ara büyüklük sende kalsın neleri yuttuk nelerrriii

pko polikistik over sendromu
Polikistik over, adet dzensizlii ve tylenme- Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
çoook sayıda kistin oluyor çatlamıyor felan

canım benle konuşmuyor şimdi arasam derki işte böyle sen ban mahkümsün derkafayı yemek üzereyim yawhafta sonu gidelim diyor eşim inan yüzünü göresim yok ya arıyımda ne ideyim okadar şeyleri yuttumki dedigin gibi ama olmuyor bazı şeyler artık bilsen kırılıdıgımı ondan aklı başına gelip özür dilesin diye bakıyorum gerisi boş eltimlede konuşmasa çocukalrı görmeye gidiyor benim bebegim yokya ban neden gelmiyor illahaki çocukmu doguruyum gelmesi için neden ayrımcılık yapıyor sevinçbenim tek suçum el olmak dışardanımya aldı alalı zatn istemiyordu ne evi arıyor ne oglunu bu kadarmı gaddar olur bir insan ya çok kavga etti benle gittim ama bu sefer yok gitymem iyide oldu bebegim olursada zaten diyordumya bir bahanem olsada gitmesem diye oldu işte gitmicem beni istemeyi bende istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…