saol hayatım maalesef bide irsiiiii
üzülme bak insanlarda ne mutasyonlar var sen haline şükrettt
kişiden kişiye değişiyorrr canımm kaçıncı günün bugün tam olarak
Canim uzme kendini herseyin hayirlisi aglamak konusunda Ben gicik oluyorum kendime HIc tutamam kendimi ister doktorun yaninda olsun ister nerde olursa olsun benim musluklar o kadar gevsekki HIc tutamiyorum kendimi:)) canim icine atarsan Daha kotu olursun konusup rahatlamaya calis aglamak istiyorsanda agla
100.ye odul varmis gibi konusuyorsun :)
üzülme cnm yaaa gerçi böyle söylüyorum ama bende kendime üzülüyorum..ilk gebeliklerde olabiliyo üzülme ikincide bişiy olmaz dediler tam kendimi toparladım bu sefer bişiy olmayacak inş umuduyla offf şimdi de test sonucum heterozigot çıktı umudum kırıldı tabii yine düşük olacak mı korkusu arttı düşün babam düşün oooof oofsanada banada herkese Allah yardım etsin inş cnm..
kaliteli bir markaysa olur canım devam et bence o karışım çok şifalı canımmm
marketten alıcam bilmiomki hangisi kaliteli...bakcam artık...eve geldim aklıma o karışım geldi zaten ama sonrada 12 gün içildiği geldi bide okudum nette hamilelikte içilmemesi gerek falan yazıodu ondan korktum ama korkacak bişe yok demi yumurta yokki
Aynennn
Bize HIc vakit ayirmiyon bilmem farkindamisiniz pasam hanim hep gezme hep kocis :))
Canim bende yeni degil epeycedir var
Allahim beterinden korusun hepimizi
Ama heterozigot olmama ve igne kullanmama ragmen olmadi
Beydaglida igne kullandigi halde olmamisti
Valla guzel ama suan orda degilim gurbetteyim bacim(
Yaaa millet aralikdan bahsediyo Ben hala tik yok
Gerci iki gundur kasiklarimda batma var, aniden kalkinca kramp giriyo sankiii...
canım ben çok araştırdım 12-13, güne kadar içiliyor ada çayıda öyle
doğadan yada lipton al canım
umuuuduum sende bat tarihi değilmi bugün yarınnn:18::18::18::18:
2 gün yapim bari artık devamını diğer adette içerim...ama klomen kullanırken bi zararı olurmu acaba? ne çok soru sordum demidoğadan alırım
kız ben bu ayın başında kırmızıılandım en son bakalım olursa 2 aralık bat hadi 4 e kadar yolu var 4 ü geçerse 1 hafta felan beklerim ayyy Allahıım kısmet bi yandan çok istiyorum bi yandan korkuyoruuum:18:senin ne zaman kiii..?gurbette nerdesin kii tatilemi gittin annem oohh
Canim yumurtlamayi bilmiyomki Ben ne zamandi.. Bide zaten cok duzensiz benim adetlerim 40 gunde bir oldugumda oluyo 30 gunde birde oluyo. Ama Ben bu hafta bat diye dusunuyorum evet. :/
canım benim eşim aradı yemegi hazırla dedi çayını demledim vs yemek yedik alt kalttaki kızlda çagırdı biliyousunuz babası yeni vefat eti nedense benim gibi hastalandı korku giriyor içine tek kalamıyor evde rica ettim gitim eve geldim yemegi haırla çayı demle namaz vs anca gelebildimAynennn
Bize HIc vakit ayirmiyon bilmem farkindamisiniz pasam hanim hep gezme hep kocis :))
Canim bende yeni degil epeycedir var
Allahim beterinden korusun hepimizi
Ama heterozigot olmama ve igne kullanmama ragmen olmadi
Beydaglida igne kullandigi halde olmamisti
Valla guzel ama suan orda degilim gurbetteyim bacim(
Yaaa millet aralikdan bahsediyo Ben hala tik yok
Gerci iki gundur kasiklarimda batma var, aniden kalkinca kramp giriyo sankiii...
Insallah hamissindir
Yok kuzum tatil diill burda yasiyom ingiltere
canım bitkisel olduğu için olmaz sanırım pko yok dimi sende
sevinç pko ne demek hep duyuyorum da....
ara büyüklük sende kalsın neleri yuttuk nelerrriiicanım benim eşim aradı yemegi hazırla dedi çayını demledim vs yemek yedik alt kalttaki kızlda çagırdı biliyousunuz babası yeni vefat eti nedense benim gibi hastalandı korku giriyor içine tek kalamıyor evde rica ettim gitim eve geldim yemegi haırla çayı demle namaz vs anca gelebildimne yapayım bacım okadar kişi evlendiki kaynoşun sırtında yag bezesi çıkmış kaynım aradı eşime diyor ara ananı banane sen ara gelinid egilmisin deid kadım yüzüme bakmıyor küs nasıl arıyım konuşuyum okadar kalbim kırıkki ona akıl verin ne yapayım ben
sevinç pko ne demek hep duyuyorum da....
yok sanırım olsa söylerdi demi hiçbir dr demedi pko falan...
Evet canim ya Rabbim hakkimizda hayirlisini versin saglikli bir gebelik ve saglikli hayirli bir evlat hepimize versin insallahh.hepiniz varsiniz dualarimda. Insallah. Bigun bizde guzel haberler alirizz veririz :)hayırlısı canım yaaa
canım benim eşim aradı yemegi hazırla dedi çayını demledim vs yemek yedik alt kalttaki kızlda çagırdı biliyousunuz babası yeni vefat eti nedense benim gibi hastalandı korku giriyor içine tek kalamıyor evde rica ettim gitim eve geldim yemegi haırla çayı demle namaz vs anca gelebildimne yapayım bacım okadar kişi evlendiki kaynoşun sırtında yag bezesi çıkmış kaynım aradı eşime diyor ara ananı banane sen ara gelinid egilmisin deid kadım yüzüme bakmıyor küs nasıl arıyım konuşuyum okadar kalbim kırıkki ona akıl verin ne yapayım ben
hııııı doğru ya kıııız unutmuşum
ara büyüklük sende kalsın neleri yuttuk nelerrriii
pko polikistik over sendromu
Polikistik over, adet dzensizlii ve tylenme- Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
çoook sayıda kistin oluyor çatlamıyor felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?