Evet canim ya Rabbim hakkimizda hayirlisini versin saglikli bir gebelik ve saglikli hayirli bir evlat hepimize versin insallahh.hepiniz varsiniz dualarimda. Insallah. Bigun bizde guzel haberler alirizz veririz :)
Saka yapiyom canim alinma :)
Yine ara canim sen kaynosunu gecmis olsun de bisey kaybetmmessin hem esinin gozunden dusme Boyle Basit bi telefonu gorusmesinden. Tamamen Kus olmakda olmuyo malesef mecburi yapmamiz gereken seyler var sonucda
:)))
Evet canim ya Rabbim hakkimizda hayirlisini versin saglikli bir gebelik ve saglikli hayirli bir evlat hepimize versin insallahh.hepiniz varsiniz dualarimda. Insallah. Bigun bizde guzel haberler alirizz veririz :)
Saka yapiyom canim alinma :)
Yine ara canim sen kaynosunu gecmis olsun de bisey kaybetmmessin hem esinin gozunden dusme Boyle Basit bi telefonu gorusmesinden. Tamamen Kus olmakda olmuyo malesef mecburi yapmamiz gereken seyler var sonucda
:)))
canım benle konuşmuyor şimdi arasam derki işte böyle sen ban mahkümsün derkafayı yemek üzereyim yaw hafta sonu gidelim diyor eşim inan yüzünü göresim yok ya arıyımda ne ideyim okadar şeyleri yuttumki dedigin gibi ama olmuyor bazı şeyler artık bilsen kırılıdıgımı ondan aklı başına gelip özür dilesin diye bakıyorum gerisi boş eltimlede konuşmasa çocukalrı görmeye gidiyor benim bebegim yokya ban neden gelmiyor illahaki çocukmu doguruyum gelmesi için neden ayrımcılık yapıyor sevinç benim tek suçum el olmak dışardanımya aldı alalı zatn istemiyordu ne evi arıyor ne oglunu bu kadarmı gaddar olur bir insan ya çok kavga etti benle gittim ama bu sefer yok gitymem iyide oldu bebegim olursada zaten diyordumya bir bahanem olsada gitmesem diye oldu işte gitmicem beni istemeyi bende istemiyorum
8 ekimden beri ne aıyor ne soruyor 4 kere karşı karşıya geldim yüzüme bile bakmadı arıyımmı dersin okadar k,işiye rezil eti beni millet ne oldu küsmüsünüz diyor insanlara yalan söylemekter yoruldum benanlıcagın isyanlardayım
iyi bariiiiiii o eksik kalsınn
canım benle konuşmuyor şimdi arasam derki işte böyle sen ban mahkümsün derkafayı yemek üzereyim yaw hafta sonu gidelim diyor eşim inan yüzünü göresim yok ya arıyımda ne ideyim okadar şeyleri yuttumki dedigin gibi ama olmuyor bazı şeyler artık bilsen kırılıdıgımı ondan aklı başına gelip özür dilesin diye bakıyorum gerisi boş eltimlede konuşmasa çocukalrı görmeye gidiyor benim bebegim yokya ban neden gelmiyor illahaki çocukmu doguruyum gelmesi için neden ayrımcılık yapıyor sevinç benim tek suçum el olmak dışardanımya aldı alalı zatn istemiyordu ne evi arıyor ne oglunu bu kadarmı gaddar olur bir insan ya çok kavga etti benle gittim ama bu sefer yok gitymem iyide oldu bebegim olursada zaten diyordumya bir bahanem olsada gitmesem diye oldu işte gitmicem beni istemeyi bende istemiyorum
8 ekimden beri ne aıyor ne soruyor 4 kere karşı karşıya geldim yüzüme bile bakmadı arıyımmı dersin okadar k,işiye rezil eti beni millet ne oldu küsmüsünüz diyor insanlara yalan söylemekter yoruldum benanlıcagın isyanlardayım
ayy hadi hayırlaraa:))kızlar biriyle görüşmeye başladım ben
çok yeni daha ,ne desem boş:)
sadece iyi bir aile çocuğu diyebilirim...ahh şimdilik herşey güzel..zaten evlenene kadar hep güzel oluyo..evlenince değişiyolar..
neyse..ben bi şans vermeye karar verdim....tatlı biri..herşeyden önce saçı var:)ahahahah dermişim:)
saçıda var ama önemli olan bana olan sevgisi...sanki çok hoşlanıyo benden:)ilgili alakalı bakalım zaman ne gösterecek:)
dua edin bana tatlılarım...duanıza çok ihtiyacım var...
hoşgeldinSelamınn hello ben geldim hatunnnnlarrrrrrrrr Obur hesabımı kedi35 i iptal ettiler bende bunu açtım
inş.güzel sonuç alırsınız..yarın eşime mr çekilecekk inşşşşşş sonuç iyi olur
geçmiş olsun Allah şifa versin...kız oğlana ders çalıştırıyom yeni gördüm karı sensin
:94:kocamda yüksek tansiyon çıktıııııııııııııı
ben geldimm...dr a gittim ne sağda ne solda yumurta yokmuş adet olunca klomene başlıcam...içime doğanda buydu zaten hislerimde yanılmamışım başım ağrıo çok sıktım kendimi ağlamamak için şuanda bile gözlerim doluyo yazarken bağıra bağıra ağlamak istedim ama tek kalamadım...dr la konuşurkende sesim titredi kesildi zorla konuştum...üzülme sakın dedi kadınların çoğu stres yapıo ondan böle oluyo dedi...stres yapma hamilede kalabiliosun dedi...
hiç sorma konu sildim diye.. Aman neysse aplam yaa. sonuna 5 ekledim koştum gldimAyyyyyy super bise buuuu hadi hayirlisi hayatim dua ediyorum
Sen herseyin en iyisine layiksin
Kizzz nerdesin sen niye iptal oldu naptinkii
kızlar nasılsınız görüşmeyeli...bir kaçgündür giremedim,büyük temizliğe başladımm,bugün son rütuşlar kaldı bititririm inşaallah...arada da hastaneye teyzemi ziyarete gidiyorum..
SEVİNÇÇ bu arada bende 15 kilo yeşil zeytin aldım bu arada onuda yaptım sarıolak heeee 3,5 lira ya almış eşim kilosunu tarsustan geldi..kız ne yaptın bu arada adet oldunmu?? geçmişi okuyamadım...
hepinize hayırlı cumalar kızlar
RABBİM tüm hastalara şifa versin inşaallahh...AMİN..
çıkayım da işlerime devam edeyim fıtıklarımda pörtledi yine,şu ev bitsin kendimi kocakarı yöntemleri uygulayan bir kadının ellerine teslim edecem heralde:18: artık dayanamıyorum,ağrılara................
ayy hadi hayırlaraa:))
hoşgeldinniye iptal ettiler seni bi suçmu işledin yoksa:26:
Inş.güzel sonuç alırsınız..
Geçmiş olsun allah şifa versin...
Canım üzülme, yumurta sayısını artırıcı ilaçlar var onlardan filan kullanırsın gerekirse..ayrıca drun dediği gibi hamile kalabiliyosun doğal yolla.yumurta sayını ölçmek için test yapılacakmı peki sana?
Amin canim insallah saglikli gebeliklerle, saglikli evlatlar nasip etsin Rabbimgünaydın kızlar
herkese hayırlı cumalar
Rabbim bu mübarek cuma günün ve mübarek ayların yüzü suyu hürmetine bebeklerimizi bize göndersin ve hasretimizi dindirsin inşallah
AMİN
Allah Kabul etsin canimgünaydın ablacım sanada hayırlı cumalar kızlaerr herkese hayırlı cumalar olsun ben bugun ve yarın allah kabul ederse orucluyum.. rabbim şu mübarek ay dualarımızı kabul etsin inşallah..
Amin insallahhhkızlar nasılsınız görüşmeyeli...bir kaçgündür giremedim,büyük temizliğe başladımm,bugün son rütuşlar kaldı bititririm inşaallah...arada da hastaneye teyzemi ziyarete gidiyorum..
SEVİNÇÇ bu arada bende 15 kilo yeşil zeytin aldım bu arada onuda yaptım sarıolak heeee 3,5 lira ya almış eşim kilosunu tarsustan geldi..kız ne yaptın bu arada adet oldunmu?? geçmişi okuyamadım...
çıkayım da işlerime devam edeyim fıtıklarımda pörtledi yine,şu ev bitsin kendimi kocakarı yöntemleri uygulayan bir kadının ellerine teslim edecem heralde:18: artık dayanamıyorum,ağrılara................
Insallah AminHerkese hayırlı cumalarrr...rabbim herkesin gönlünde ne varsa hayırlısıyla versin inşallahhh...
hayırlı cumalar hatuncuklarımm
kahve içiyorum..bugun akşama kadar giremeyebilirim biraz işlerim var..evi süpürüp toz falan alcam..carsıya gitme niyetimiz vardı ama havada bozuk bilmiyorum bakalım napcaz..bide ağda yapıcam işte işin enzor kısımıda buyaa benim çok kıl dönmem oldu bende 2 aydır ağda yapmadım ağrısız usul takıldım çok şükür kıl dönmeleri gitti ama canım acıdığıyla kalcam
canım ağır iş yapmasan bak başlamasın yine bel ağrıların...geçmiş olsun merak ettim bende kaç gündür göremeyincekızlar nasılsınız görüşmeyeli...bir kaçgündür giremedim,büyük temizliğe başladımm,bugün son rütuşlar kaldı bititririm inşaallah...arada da hastaneye teyzemi ziyarete gidiyorum..
yumurtaları ultrasonla sayıyolar canım ama birde kan veriyosun ordan da rezervine bakılıyo o daha kesin çözüm,o yüzden ultrasondaki çok moralini bozmasın..bir ay çok bir ay az yumurtlamış olabilirsinbilmiyorumki cnm bu dra elimdeki bütün tahlil sonuçları ve otopsi sonucuyla gittim hiç kan tahlili falan yapmadı sadece alttan baktı...klomene başlıcam adet olunca ...bakalım hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?