Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

amin canım hayırlısıyla

8 ekimden beri ne aıyor ne soruyor 4 kere karşı karşıya geldim yüzüme bile bakmadı arıyımmı dersin okadar k,işiye rezil eti beni millet ne oldu küsmüsünüz diyor insanlara yalan söylemekter yoruldum ben anlıcagın isyanlardayım

aBooowwww ne kötü karıymış o öyle ne diyimki paşacım eninde sonunda konuşacaksanız uzatmayın derim ama sende haklısın
ayrımcılık bizdede var üstelik tek gelin olduğum halde Allaha havale ettim ben Kocam bak tansiyon hastası oldu
o yüzden kimse umurumda değil görürsem konuşurum napim ne yapsan olmuyor et tırnaktan ayrılmaz
kocamın annesi mecbur görüşecez

O zaman senin psikolojin nasil rahat edecekse oyle yap pasam sonucda yasayan sensin. Belkide bi sure iliskinize ara verin kaynosla. Bazen zaman ilac gibi geliyor. Sakinlestiriyor insani. Bende 5 yil sogukluk yasadik kaynosla, hatta gorumcelerle konusmuyodum meraba meraba disinda baska bisey yokdu. Ama simdi normal iliskilerimiz. Zaman biraz iyi geldi. Ama yine mesafeliyim, eski yasadiklarimafirsat vermemek icin

Kizlar bana musade... Biraz tefriciyelerimi okumam lazim. Yine gelirim sonra

ayy hadi hayırlaraa:))

Selamınn hello ben geldim hatunnnnlarrrrrrrrr Obur hesabımı kedi35 i iptal ettiler bende bunu açtım
hoşgeldinniye iptal ettiler seni bi suçmu işledin yoksa:26:

yarın eşime mr çekilecekk inşşşşşş sonuç iyi olur
inş.güzel sonuç alırsınız..

kız oğlana ders çalıştırıyom yeni gördüm karı sensin

:94:kocamda yüksek tansiyon çıktıııııııııııııı
geçmiş olsun Allah şifa versin...

canım üzülme, yumurta sayısını artırıcı ilaçlar var onlardan filan kullanırsın gerekirse..ayrıca drun dediği gibi hamile kalabiliyosun doğal yolla.yumurta sayını ölçmek için test yapılacakmı peki sana?

günaydın kızlar

herkese hayırlı cumalar

Rabbim bu mübarek cuma günün ve mübarek ayların yüzü suyu hürmetine bebeklerimizi bize göndersin ve hasretimizi dindirsin inşallah

AMİN

günaydın ablacım sanada hayırlı cumalar kızlaerr herkese hayırlı cumalar olsun ben bugun ve yarın allah kabul ederse orucluyum.. rabbim şu mübarek ay dualarımızı kabul etsin inşallah..

kızlar nasılsınız görüşmeyeli...bir kaçgündür giremedim,büyük temizliğe başladımm,bugün son rütuşlar kaldı bititririm inşaallah...arada da hastaneye teyzemi ziyarete gidiyorum..

SEVİNÇÇ bu arada bende 15 kilo yeşil zeytin aldım bu arada onuda yaptım sarıolak heeee 3,5 lira ya almış eşim kilosunu tarsustan geldi..kız ne yaptın bu arada adet oldunmu?? geçmişi okuyamadım...

hepinize hayırlı cumalar kızlar

RABBİM tüm hastalara şifa versin inşaallahh...AMİN..

çıkayım da işlerime devam edeyim fıtıklarımda pörtledi yine,şu ev bitsin kendimi kocakarı yöntemleri uygulayan bir kadının ellerine teslim edecem heralde:18: artık dayanamıyorum,ağrılara................

allah şifa versın ablacımm coook geçmiş olsun cok zor o bel agrısı

bilmiyorumki cnm bu dra elimdeki bütün tahlil sonuçları ve otopsi sonucuyla gittim hiç kan tahlili falan yapmadı sadece alttan baktı...klomene başlıcam adet olunca ...bakalım hayırlısı...

Herkese hayırlı cumalarrr...rabbim herkesin gönlünde ne varsa hayırlısıyla versin inşallahhh...

hayırlı cumalar hatuncuklarımm

kahve içiyorum..bugun akşama kadar giremeyebilirim biraz işlerim var..evi süpürüp toz falan alcam..carsıya gitme niyetimiz vardı ama havada bozuk bilmiyorum bakalım napcaz..bide ağda yapıcam işte işin enzor kısımıda bu yaa benim çok kıl dönmem oldu bende 2 aydır ağda yapmadım ağrısız usul takıldım çok şükür kıl dönmeleri gitti ama canım acıdığıyla kalcam

günaydın kızlar

herkese hayırlı cumalar

Rabbim bu mübarek cuma günün ve mübarek ayların yüzü suyu hürmetine bebeklerimizi bize göndersin ve hasretimizi dindirsin inşallah

AMİN
Amin canim insallah saglikli gebeliklerle, saglikli evlatlar nasip etsin Rabbim
günaydın ablacım sanada hayırlı cumalar kızlaerr herkese hayırlı cumalar olsun ben bugun ve yarın allah kabul ederse orucluyum.. rabbim şu mübarek ay dualarımızı kabul etsin inşallah..
Allah Kabul etsin canim
Amin insallahhh

Amin insallahhh
Beydaglimmm cok yorma canim kendini

Herkese hayırlı cumalarrr...rabbim herkesin gönlünde ne varsa hayırlısıyla versin inşallahhh...
Insallah Amin

Bende sizlere Hayirli cumalar diliyorum Rabbim bu muharrem ayinda, su mubarek gunlerde dualarimizi Kabul etsin insallahhhhhhhh. Amin..

Bugun evdeyimm

Bugun tefriciyelerimi bitirmeye caliscam Allah izin verirse 1400 gibi kaldi. Bitirdikden sonra da namazimi Kilmak istiyorum.

Kolay gelsin canimmmmm.. Isin Zor gercekdende :)

canım ağır iş yapmasan bak başlamasın yine bel ağrıların...geçmiş olsun merak ettim bende kaç gündür göremeyince

bilmiyorumki cnm bu dra elimdeki bütün tahlil sonuçları ve otopsi sonucuyla gittim hiç kan tahlili falan yapmadı sadece alttan baktı...klomene başlıcam adet olunca ...bakalım hayırlısı...
yumurtaları ultrasonla sayıyolar canım ama birde kan veriyosun ordan da rezervine bakılıyo o daha kesin çözüm,o yüzden ultrasondaki çok moralini bozmasın..bir ay çok bir ay az yumurtlamış olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…