Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selam kızlar:) dr dan geldim hemen gelişmeleri paylaşayım sizinle.. benim 23 ocak olan doğum tarihi 8 ocak a düştü... 8ocaktan sonra heran alabilirim ona göre kendini hazırla dedi dr... bebeğim 1700 gr olmuş maşallah...bende 12 kilo almış bulunuyorum:) nst ye girdik doğru düzgün kasılma bile çıkmadı sanırım normal doğum zaten zor olurmuş benim:) çok şükür herşey yolunda... bundan sonra yine 2 hafta sonra gidicem,sonra artık haftalık bakacakmış...ama bugün renkli ultrasonla bakmadı bende ultrasonu kapattı diye söylemedim ona moralim bozuldu biraz ne güzel her gittiğimizde bakıp resim veriyodu

Son düzenleme:

masalah buyumus kuzucukkk.. az kaldı canm cok az

umudum cnm napıyosun
Canimmm iyiyim kocisle sohbet esiyoduk

Ayyy canim cok az kalmis
Cok heyecanlandim
Insallah saglicakla bebisine kavusacaksin

utandırıyosun kız beni

vee aleykümselam

hhee adet olacan aşılaman tutmadı rahatladınmı

ben geldim düdüklüye mercimek attım pişsede yesen kısırda yapıcem bulgurunu ısladım yarınada kaynanama gidicem ameliyat olmuş annem aramış geçmiş olsunadedi utansın dedi o aramadı beni ama dedi konuşmuşlar epey okadar içim krıkki şimdi gidicem canım sıkılıcek he bugünde eltim kızına dogum günü yapıyor bizide çagırdı gitmedim ben arkadaşa gidicem dedim telefon geldi galiba ban gene misafir gelicek

kızlar ben adet olcam kesınlıkle kaşımı aldım coook acıdı sevınc abla bana cook kızdı ama gercekten bak kesın olucam agladımm rahatladım dahada aglamıcamm

canım boşver makinayı sen işşallahs ag saglim al kucagına canlısını görürüsün işşallah bizde görürüz o günleri bugün çok doluyum ya psikolojim bozuldu aglayıp aglayıp duruyom

Bende corba yapiim yaa :)) kacgundur kabizlik var bisey yiyemem artik karnim Davul gibi oldu tuvalete cikamiyom bi onerisi olan varsa :)
kızlar ben adet olcam kesınlıkle kaşımı aldım coook acıdı sevınc abla bana cook kızdı ama gercekten bak kesın olucam agladımm rahatladım dahada aglamıcamm
Canimm olmayacagin vardiysada evrene o kadar enerji gonderdinki bu gidisle olursun artik. Ama bak bu Sefer sewinc ablan cok kizcekkkk, o Boyle seylere cok delleniyiiiiii :)))

canım boşver makinayı sen işşallahs ag saglim al kucagına canlısını görürüsün işşallah bizde görürüz o günleri bugün çok doluyum ya psikolojim bozuldu aglayıp aglayıp duruyom
Ne oldu pasam mm niye anlatmiyinn? Bana bak anlat cabik! :) adet oncesi sendrummu yoksa giiiiiii ?
bıtanem bende agladım cok gel sarılalım aglıyalm
Benide araniza alin, banada sarilin.. Niye ayrimcilik yapiyonuz bakeeem??

Ayyyyy kiz ben sana dimedimmii :18: az kaldi saglikla bir doguraydin bacim :18:

boyle msjlarina cvp vermeyecem artikk niye agliyon adetmi oldunki hem zaten umudun yoktu neye agliyonnn

Canim elma ye ozellikle ac karnina gecmis olsun ellerine saglik
Begum beni psikopata bagladi zaten bu saatten sonra hic heveslenmesin
Olursa sasiracam hic umudum kalmadi bu kadar negatiflikle hepimiz biliyoz nolacaani

gel kuzumm aglayalım

benı kımse anlamıyoo ( erkanda bagırdı ya ben kendımı bılıom gogsumden cook umutluydum hala rengı koyu ve sıs ve ucu cıktı ucu yoktu :))))) ama kasım cok acıdı vallahi bıllahııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…