umudum cnm napıyosun
cnm naber bende burdayım ama cıkcam ezan okununca..
Aminnnnnn
Insallahhh
Bugun Bol Bol dua edelim arkadaslar..
Rabbim burda ve heryerde evlat hasretiyle yanan butun insanlara hayirli ve saglikli evlatlar versinnnn insallahh. Aminnn.
selam kızlar:) dr dan geldim hemen gelişmeleri paylaşayım sizinle.. benim 23 ocak olan doğum tarihi 8 ocak a düştü... 8ocaktan sonra heran alabilirim ona göre kendini hazırla dedi dr... bebeğim 1700 gr olmuş maşallah...bende 12 kilo almış bulunuyorum:) nst ye girdik doğru düzgün kasılma bile çıkmadı sanırım normal doğum zaten zor olurmuş benim:) çok şükür herşey yolunda ... bundan sonra yine 2 hafta sonra gidicem,sonra artık haftalık bakacakmış...ama bugün renkli ultrasonla bakmadı bende ultrasonu kapattı diye söylemedim ona moralim bozuldu biraz ne güzel her gittiğimizde bakıp resim veriyodu
cnm kusura bakma yaa onu yazdığımda sen yoktun da ondan öölee oldu..Allah kabul etsin
Canimmm iyiyim kocisle sohbet esiyodukumudum cnm napıyosun
Ayyy canim cok az kalmisselam kızlar:) dr dan geldim hemen gelişmeleri paylaşayım sizinle.. benim 23 ocak olan doğum tarihi 8 ocak a düştü... 8ocaktan sonra heran alabilirim ona göre kendini hazırla dedi dr... bebeğim 1700 gr olmuş maşallah...bende 12 kilo almış bulunuyorum:) nst ye girdik doğru düzgün kasılma bile çıkmadı sanırım normal doğum zaten zor olurmuş benim:) çok şükür herşey yolunda ... bundan sonra yine 2 hafta sonra gidicem,sonra artık haftalık bakacakmış...ama bugün renkli ultrasonla bakmadı bende ultrasonu kapattı diye söylemedim ona moralim bozuldu biraz ne güzel her gittiğimizde bakıp resim veriyodu
Belirtu olmasi gerekmiyir cok erken Belirtu icin. Bence sen kanda baktir carsamba gunuuu :)
Hosgelmissin canimm iyiyiz sen nasilsin ?
Selam canim iyiyiz sen nasilsin bebis nasil? Ohhh gez bakalim bebisle:)
:)))) yaa seni seviyim sanirsam Ben pasam... Heee cayimi aldim dinliuom:))
Amin misafirsiz olmaz canim
Kiz masallah su yaptigin nefis seylerden bana da gonderiver
vee aleykümselam
hhee adet olacan aşılaman tutmadı rahatladınmı
selam kızlar:) dr dan geldim hemen gelişmeleri paylaşayım sizinle.. benim 23 ocak olan doğum tarihi 8 ocak a düştü... 8ocaktan sonra heran alabilirim ona göre kendini hazırla dedi dr... bebeğim 1700 gr olmuş maşallah...bende 12 kilo almış bulunuyorum:) nst ye girdik doğru düzgün kasılma bile çıkmadı sanırım normal doğum zaten zor olurmuş benim:) çok şükür herşey yolunda ... bundan sonra yine 2 hafta sonra gidicem,sonra artık haftalık bakacakmış...ama bugün renkli ultrasonla bakmadı bende ultrasonu kapattı diye söylemedim ona moralim bozuldu biraz ne güzel her gittiğimizde bakıp resim veriyodu
canım boşver makinayı sen işşallahs ag saglim al kucagına canlısını görürüsün işşallah bizde görürüz o günleri bugün çok doluyum ya psikolojim bozuldu aglayıp aglayıp duruyom
Bende corba yapiim yaa :)) kacgundur kabizlik var bisey yiyemem artik karnim Davul gibi oldu tuvalete cikamiyom bi onerisi olan varsa :)utandırıyosun kız beni
ben geldim düdüklüye mercimek attım pişsede yesen kısırda yapıcem bulgurunu ısladımyarınada kaynanama gidicem ameliyat olmuş annem aramış geçmiş olsuna dedi utansın dedi o aramadı beni ama dedi konuşmuşlar epey okadar içim krıkki şimdi gidicem canım sıkılıcek he bugünde eltim kızına dogum günü yapıyor bizide çagırdı gitmedim ben arkadaşa gidicem dedim telefon geldi galiba ban gene misafir gelicek
Canimm olmayacagin vardiysada evrene o kadar enerji gonderdinki bu gidisle olursun artik. Ama bak bu Sefer sewinc ablan cok kizcekkkk, o Boyle seylere cok delleniyiiiiii :)))kızlar ben adet olcam kesınlıkle kaşımı aldım coook acıdı sevınc abla bana cook kızdı ama gercekten bak kesın olucam agladımm rahatladım dahada aglamıcamm
Ne oldu pasam mm niye anlatmiyinn? Bana bak anlat cabik! :) adet oncesi sendrummu yoksa giiiiiii ?canım boşver makinayı sen işşallahs ag saglim al kucagına canlısını görürüsün işşallah bizde görürüz o günleri bugün çok doluyum ya psikolojim bozuldu aglayıp aglayıp duruyom
Benide araniza alin, banada sarilin.. Niye ayrimcilik yapiyonuz bakeeem??bıtanem bende agladım cok gel sarılalım aglıyalm
Ayyyyy kiz ben sana dimedimmii :18: az kaldi saglikla bir doguraydin bacim :18:selam kızlar:) dr dan geldim hemen gelişmeleri paylaşayım sizinle.. benim 23 ocak olan doğum tarihi 8 ocak a düştü... 8ocaktan sonra heran alabilirim ona göre kendini hazırla dedi dr... bebeğim 1700 gr olmuş maşallah...bende 12 kilo almış bulunuyorum:) nst ye girdik doğru düzgün kasılma bile çıkmadı sanırım normal doğum zaten zor olurmuş benim:) çok şükür herşey yolunda ... bundan sonra yine 2 hafta sonra gidicem,sonra artık haftalık bakacakmış...ama bugün renkli ultrasonla bakmadı bende ultrasonu kapattı diye söylemedim ona moralim bozuldu biraz ne güzel her gittiğimizde bakıp resim veriyodu
kızlar ben adet olcam kesınlıkle kaşımı aldım coook acıdı sevınc abla bana cook kızdı ama gercekten bak kesın olucam agladımm rahatladım dahada aglamıcamm
Bende corba yapiim yaa :)) kacgundur kabizlik var bisey yiyemem artik karnim Davul gibi oldu tuvalete cikamiyom bi onerisi olan varsa :)
Canimm olmayacagin vardiysada evrene o kadar enerji gonderdinki bu gidisle olursun artik. Ama bak bu Sefer sewinc ablan cok kizcekkkk, o Boyle seylere cok delleniyiiiiii :)))
Ne oldu pasam mm niye anlatmiyinn? Bana bak anlat cabik! :) adet oncesi sendrummu yoksa giiiiiii ?
Benide araniza alin, banada sarilin.. Niye ayrimcilik yapiyonuz bakeeem??
Bende corba yapiim yaa :)) kacgundur kabizlik var bisey yiyemem artik karnim Davul gibi oldu tuvalete cikamiyom bi onerisi olan varsa :)
Canimm olmayacagin vardiysada evrene o kadar enerji gonderdinki bu gidisle olursun artik. Ama bak bu Sefer sewinc ablan cok kizcekkkk, o Boyle seylere cok delleniyiiiiii :)))
Ne oldu pasam mm niye anlatmiyinn? Bana bak anlat cabik! :) adet oncesi sendrummu yoksa giiiiiii ?
Benide araniza alin, banada sarilin.. Niye ayrimcilik yapiyonuz bakeeem??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?