Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Canim elma ye ozellikle ac karnina gecmis olsun ellerine saglik
Begum beni psikopata bagladi zaten bu saatten sonra hic heveslenmesin
Olursa sasiracam hic umudum kalmadi bu kadar negatiflikle hepimiz biliyoz nolacaani

Tamam canim cok tesekkur deniycem elmayi.

Begum bence sali gunu kanda baktirsin, bu iskenceden kurtulsun
Yinede insallah olumlu olur

benı kımse anlamıyoo ( erkanda bagırdı ya ben kendımı bılıom gogsumden cook umutluydum hala rengı koyu ve sıs ve ucu cıktı ucu yoktu :))))) ama kasım cok acıdı vallahi bıllahııı

kaş ne alaka anlamadım ki ben:) bir de beni de alın aranıza yahu ben 24 yasındayım. nişanlıyım. ve adım da ömür ki(

benı kımse anlamıyoo ( erkanda bagırdı ya ben kendımı bılıom gogsumden cook umutluydum hala rengı koyu ve sıs ve ucu cıktı ucu yoktu :))))) ama kasım cok acıdı vallahi bıllahııı

Agzina saglik erkanin adamida delirttin zaaar onun yerinde olsam o aciyan
Kaslarini tek tek yolarimmm

kaş ne alaka anlamadım ki ben:) bir de beni de alın aranıza yahu ben 24 yasındayım. nişanlıyım. ve adım da ömür ki(

hosgeldınnn.. kasımı alırken acımaz ama adetten once alırsam acırr cnm anladın ıyıce kafayı yedım bn persembeyı nasıl beklıcem neyse sevnc abla tokatlamadan daha yazmıyım ((

strese girdim bu aralar nedense bebem

bende aynı anlattıgım gibiyim arkadaşlarım çocuk doguruyor ben ise hediye alıp götüryorum daha yavrumun kokusunu içime çekemedim evlat nasıl kokuyordur kim bilirokadar merak ediyourmki kokusunu bugün arkadaş resim yüklemiş faceye allahım bu kadarmı güzellik olur ne agladım okadar hakettiki arkadaş diyorum acaba benimkide olurmu artık insanlara hediye almak yerine kendime almayı yavrumu emzirmeyi evet bu sefer başardım diyip eşime bak bu biizm yavrumuz demeyi çok istiyourm dermiyimki gün gelince acababen analıgı tadamadım ablamla 8 sene kardeşimlede 14 sene var onların bebelerine annelik yaptım benim yokki hangi bebeg yapayımyokki odası boş kaldı oyuncakları ömürüme aldıgım badaniyeler boş kaldı bebegim yokki içine sarıyım kokusunu içime çekiyim içimin acısının kimse bilmez beni anlamaları için 3 kayıp yaşaması lazım insanın millet diyor allahtan bende biliyorum yaradanda ama gelde bunu anne kalbime anlat 2 oglumu hiç görmedim öldükten sonra kızımı güzel ömürümü gördüm doktora yalvardım ver kokluyum evladımı öpüyüm içime çekiyim kokusunu dedim vermediler benden kaçırı gibi morga götürdüler dedim allahım neden ne yaptım ben sana canımın acısınıan doktora 1 igne yap benime onların yanına yolla dedim içim yanıyor içim dedim zor zapdettiler beni yapmayım paşa hanım herşey allahtan dediler rabbimden gelene boynum kıldan içce ama canım okadar acıyorki oda takımını beyendim ne ediyeler ne oyuncaklar geldi dogum ettim eve geldim tek kaldıgımda aglamaya başladım dedim paşa yapma işe koyul heryerden birşeyi çıktı kızımın en son kızımda giydigim hamile kıyafeti gözüme ilişti onu görünce ne kötü oldum ne agladım dolabın önüne oturup sonrası malum baddaniyesi geldi elime okadar göz yaşım varki o baddaniyede ne sen sor ne ben söylüyüm keşke herkez evlatlarının kıymetini bilseler doguruyolar aman uyutmuyor aman rahat durmuyo aman çok yaramaz acaba soruyorum o insanlara ya benim gibi olsalardı ne yaparladı şimdi ise bebeg vesile olmaya korkuyourm istedigim kiloya gelemedim kilo vermem biraz durdu bunları neden yazdım bilmiyorum ama içim bu aralar çok sıkkın umarım kusura bakmamışınızdır bu mubarek aşüre ayında dua ettim 2 sene önce allahım dedim eger evladımı alırsam kucagıma sana söz 40 kapıya aşüre dagıtıcem bir fakir çocugu giydiricem kurbanını kesicem 40 mevlütünü okutucem yavrumu evime getirince pamukllara yatırıcem üstümde ne varsa oan yırtıp içine koyup içeri sokucem ah ne hayellerim vardı hiç birini yapamadım anca kardeşlerim dogursun onların bebeklerine annelik yaparım ben
canım okadar sıkkınki 11 senedir 4 duvar arasında yoruldum

hevesin kursagında kalmaz işşallah canım umud edipte bekliyorsunda olmuyorya işte ozaman ölüyorum ben

Agzina saglik erkanin adamida delirttin zaaar onun yerinde olsam o aciyan
Kaslarini tek tek yolarimmm

dıyo kı amma bılıysn doktor olsaydın reklamcı olana kadar ):))) gebelık testını de sana sorup cıkarmamalılarms .) bugun 9. gun markete gtcz gıdıp baktırım mı yoksa ya cıkmısken DD

gel kuzumm aglayalım

Ayyy kiyamam sana yaaa
:95::95::95::95:beguuuuuuummmm :95::95:

Begum kaccc

tamam daha konusmucamm herkes bagırıyooo ((
Yok canim saka bunlar insallah alinmiyosun
Hosgeldinnnn

hosgeldınnn.. kasımı alırken acımaz ama adetten once alırsam acırr cnm anladın ıyıce kafayı yedım bn persembeyı nasıl beklıcem neyse sevnc abla tokatlamadan daha yazmıyım ((

dıyo kı amma bılıysn doktor olsaydın reklamcı olana kadar ):))) gebelık testını de sana sorup cıkarmamalılarms .) bugun 9. gun markete gtcz gıdıp baktırım mı yoksa ya cıkmısken DD

Kix yokk sabretttt zavalli kican onun yerinde olmak istemezdimmm

kım cıkardıysa bunu bana topıklerde gezmıcem psıkolojımı bozuyolar yok adete yakın bacak kılı cok cıkar yok kas cabuk acır pıskolojım zaten bozuktuu gıdıp baktrsam cıkarmı acaba

bak sana iç ucu veriyim 3 gebelik geçridim ne biryeim agrıdı nede birşey sadece uyku bastırıdı çabuk yorulurdum canım ne bulantı ne birşey sana sevincin kızması heveslenme insan heveslenince çok aglıyor bende 2 kere çatlatma ignesi oldum psikolojim bozuldu eşime kesin var dedim herseferinde taki iççamaşırmda kanı görene kadar işin komigi hep sabah olurdum eşim işe gitmeden adam işemi gitsin benimi teslli etsin yapma rabb,im ne ne veirisen hayırlısını ver de inan beni görseydin aman hamişleyim deyip tirip atmalarımı grösen şans bu kimne güler kimine gülmez işşallah rabbim meklerinin karşılıgını veiri hep gögüslerin uçları koyulaşıyomuş pey yalan bir kere ben hamile kalınca bebegin rahime geçtigini bile anlıyorum haberin varmı çok fena agrım oluyopr benim rabbim ne veirise gzüel versin git kan testi yaptır kocacıklada ne olur ne olmaz çatışmaya girme

senın gıbı uzun yıllık da evlı degılm cnm 2 sene olck bnm nerdeyse 5 ay korunmstm zatii.. ama valla senı anlıyrm herkesın bebegı olunca sende ıstıosn bn 22 yasndym ama ben bıle ozenıyorm bnmde olsun bı bebegım onu seveyım sarayım onu zaman gecırıyım onu buyutuyım ıstıyrm herkes kotu olms etrafmda gecn bı arkadsn bebegını sewdm dedıkı senın yok ya nazar etme oyle gucume gttıkı asılamam tutmadı dıye dıye sızıde yedım herkes hakkını helal etsın napıyım annem kanser ona anlatamıorm kımsem yok bı seher dıe kardsm dedgm bı arkdsm bıde sızler zaten bı kardesm var 12 yasnda erkek kımsem yooook nolur kızmayn hakkınızı helal edın kastı kıldı yedıım sızııı

ya nasıl ozeniyorum sizlere bilemezsiniz. keşke evlensem de çocuk bekleme telasına gırebılsem. ama nısanlıyım daha ve yaza kadar surecek bu sımdı tek dusundugumuz sey, ılıskıden nasıl zevk alırız falan fılan:S nasıl korunsak, nasıl korunmaya devam etsek falan. kıskanıorum sızlerı

Ahhh canim ne diyebilirim ki sana... Allaha siginmakdan baska caremi var?? Bekliyces insallah Rabbim verecek, sewincim gecen yaz
Rabbim dilegini vermiyosa bekle en guzelini verecek cunku.

canım haklısın dgru soyluosn allah razı olsn senden de ınsallah en yakın zamnda senınde benımde bebısımız gelır sevnc ablamın umudun herkesınnnn herkesınn (

canım geçmiş olsun ne demek neden başımızı şişiricen bizi bizden başka kimse anlamazdemi kız sevinç karısı ben öyle şeyler oluyorki ailemle paylaşamıyorum o arkadaşında halt etmiş onun bebeginin garantisi varmı eltimin bana dedigi gibi maşşallah de nazarınmı degecek kaynanamın dedigi gibi bakma çocuga öle naazrın degecek anneler gününde hediye gelri senin çocugunmu var ne hediyesi der kaynanam okadar çektimki onlardan şimdi eltimin kızının dogum günü var sülale ordadır faceyede koyarlar resimlerini mutly aile tablosu yaparlar artık benim bebegim yokki kim gelsin bana allah bizi kınayanların başına versin işşallahta görsünler nasılmış

bnde facede goruorm eltımın falan aglıyorm kadın 36 yasnda altına yazms kı olmayan nazar etmesn ılk cocugu yenı oldu bıde kıme bu tasss banaaa oyle zor seyler yasadım kı sevnc ablaya anlatmstm ama unutmstr kesın :) bn mıdemı ustumustm kusuodum kaynanam dedıkı hamıleysen ınsallah duseeerrrrrrr nde ne ıstıon anne bnden dedım yasın kac ne bebegı allah allah dedı erkan da annesıne küstü 1 yldr konusmuoz ne bayram ne seyran bı ınsan boyle kotu olurmu soruyorm sızeee n kımseye kotuluk etmedım su mubarek gun allah herkesı ıslah etsnn bızımde sesımızı duysuun ınsallah

Ahhh canim ne diyebilirim ki sana... Allaha siginmakdan baska caremi var?? Bekliyces insallah Rabbim verecek, sewincim gecen yaz
Rabbim dilegini vermiyosa bekle en guzelini verecek cunku.

ben çoktan bebeg vesile olucektimde parasızlıktan olamıyorum şuan borcumuz çok daha kızımda çektigimiz kredi bitmedi aman başım dumanlı önceden olmuyor diye aglıyourdum şimdi oluyor ölüyor diye aglıyourm şimdi ise vesile olamıyorum diye aglıyourm gidicegim doktor çok pahalı mıayene 300 yol parası tatsi 100 ilaçları hiç saymıyorum ne olucek benim bu halim belkim korunmayı bıraksaydım hemen kalıcektim diyourm bazen 1 dogurdumda 2 kaldı ikinciyi ne zaman dogurucem ben yaşım oldu 32 rabbimden bir mucize istiyorum ban mucize lazım eşime rabbim bol iş versin şöyle yüklü bir işte hemen borcumu ödüüyüm vesile oluyum yavrularıma inan her namazda secdelere kapanıp çok dua ediyorum rabbim birgün sesimi duyucek bilemiyourm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…