Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

manyak karı ekmegini sana omu veriyomuşbak bana kaynanamla konuşmuyorum 8 ekimden beri bir bayramda gittim okadar oda 2 saat durmadım neden kırdı diye şimdi sırtında yag bezesi çıktım aldırmı ne arar ne sorar allah var der hep allah sizde versin kucagınızı boş bırakmasın ama eltimin çocuklarını seviyorya inadıma karşımda o an öldüresim geliyorherkezden önce gitmiştir kaynanam yeni gelin namzetide gelmiştir evine oh bende yokumya rahat rahat otursunlar benim orda ne işim var eşim bu sogukta bak işte neden borcum bitsim korkuyorum bri günde 3 işe gidiyor yoruluyor adam eş dedimya dur ben şunu aryım nerde kalmışboşver eltinede boşver allaha havale ettim ben panik atak oldum kaynanam inanmadı yengeme onu evine alma numara yapıyor demiş allah başına versin işşallahta görsün bakalım numaramı yapıyorum okadar içim daraldiki inan eşimi sevmesem boşucem kökten kurtulucem okadar olur yane

Ayyy Allahim Yarabbim ne insanlar var yaaa
Size bisey soylimmi kizlar, bu bizimsinavimiz oldugu Kadar onlarinda sinavi...:18:
Git kanda baktir icin rahatlarr

allah ısalh etsn cnm onları da senın uzduklerı ıcın delımısn panık atak numarası yapcan hastalıgın yalanımı olur yazık onlara

Insallah canim benimmmmm
Seninde yuzun gulecek inaniyorumm benn
Korunmayi birak artik canim
Daha ne kilo kaybediyosun??

cnm gcn hafta persmbe oldu asılama baktrsam cıkrmı sımdı

kızlar eşim yoldaymış geliyormuş bizmde bir tanıdık var arıyıp duruyor kesin çaya gelicem ben şu kısırı yapayım gelir birazdan anacım limonda yok kız amanın kısır limonsuz olmaz ne yapsak aradım teli meşgul eşimin gelriken alsa baripc açık ben mutfaktayım kapadım zannetmeyin he

10 dkıkaya cıkcaz ewdden cıkarmı kı kanda cnm ya

6-12. Gunler arasi dollenme olmus oluyor sayet Gec dollenme yoksa kan testinde sonuca ulasanlar oluyoo
En azindan rahatlarsin diye dusundum. Yani olumlu yada olumsuz seni rahatsiz Eden belirsizlik degilim suanda.

6-12. Gunler arasi dollenme olmus oluyor sayet Gec dollenme yoksa kan testinde sonuca ulasanlar oluyoo
En azindan rahatlarsin diye dusundum. Yani olumlu yada olumsuz seni rahatsiz Eden belirsizlik degilim suanda.

ewvt cnm ama erkan kızıyo neyse bn cıkıorm cnm markete gtcz allaha emanet olun..

Kizlarrrr Ben cikiyom.. karnim acikdii
Pasam kisir dedin bak canim kisir istedi acayip bi sekilde

hatunlar ne alemdesiniz..

DUMANNNN kuzumm geliyor prensesin az kaldı hadi bakalım hayırlısı:18:

SEWİNÇ kırmızıların gelmiş rahatlamışsındır,hayırlısı canım inşaallah önümüzdeki ay gelir bebişinbu ay sakın ateş falan ölçme..

BEGÜM canım bir kaç gün daha sabret istersen

kız vallahi çok güzel yapmışım he bol acılı sevinç karısını geçemem ama neysenereye kayboldunuz yaw

ellerine sağlık ama eminim ben sizden de güzel yapıyorumdurbende bugün sarımsaklı köfte yaptım sewinç iyi bilir şahane olmuştu

S.a nasılsınız anne adayları .

bende istanbuldayım geldim bugun öğlen. Bya fark var izmirle arasında çok soğuk burası...

kendi memleketim gibi yok

kız vallahi çok güzel yapmışım he bol acılı sevinç karısını geçemem ama neysenereye kayboldunuz yaw
Yok yaaa beni gecemennn
Ewet kuzum rahatladim
ellerine sağlık ama eminim ben sizden de güzel yapıyorumdurbende bugün sarımsaklı köfte yaptım sewinç iyi bilir şahane olmuştu
Ohhhh misss ellerine saglik bayilirim
sevinnnçç bidenem adet olmuşun gözün aydınnnn
Saol cnm cok rahatladim ogretmenler gunun kutlu olsun hocam

Saol cnm cok rahatladim ogretmenler gunun kutlu olsun hocam[/QUOTE]

ayyyyyyyyy canım benim çok teşekkür ederimmmmmmm çok düşüncelisiiiiinnnnnnnhadi bakalım adetinide olmuşun stres olma artık rahatça hamile olmayı bekle bak ben hiç takıyomuyummm gayet relaksımmmbuarada geçen bi soru sormuştum kuzucum cevap vermedin protein s düşüklüğü ne demek:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Saol cnm cok rahatladim ogretmenler gunun kutlu olsun hocam

ayyyyyyyyy canım benim çok teşekkür ederimmmmmmm çok düşüncelisiiiiinnnnnnnhadi bakalım adetinide olmuşun stres olma artık rahatça hamile olmayı bekle bak ben hiç takıyomuyummm gayet relaksımmmbuarada geçen bi soru sormuştum kuzucum cevap vermedin protein s düşüklüğü ne demek:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:[/QUOTE]

Canim bu pihti icin trombofili yapildi ya bu ondan ayri baska bir test kanda protein s ve c degerlerine bakiliyor
Bende protein s dusuk cikti b vitamini kullaniyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…