bnde facede goruorm eltımın falan aglıyorm kadın 36 yasnda altına yazms kı olmayan nazar etmesn ılk cocugu yenı oldu bıde kıme bu tasss banaaaoyle zor seyler yasadım kı sevnc ablaya anlatmstm ama unutmstr kesın :) bn mıdemı ustumustm kusuodum kaynanam dedıkı hamıleysen ınsallah duseeerrrrrrr nde ne ıstıon anne bnden dedım yasın kac ne bebegı allah allah dedı erkan da annesıne küstü 1 yldr konusmuoz ne bayram ne seyran bı ınsan boyle kotu olurmu soruyorm sızeee n kımseye kotuluk etmedım su mubarek gun allah herkesı ıslah etsnn bızımde sesımızı duysuun ınsallah
bnde facede goruorm eltımın falan aglıyorm kadın 36 yasnda altına yazms kı olmayan nazar etmesn ılk cocugu yenı oldu bıde kıme bu tasss banaaaoyle zor seyler yasadım kı sevnc ablaya anlatmstm ama unutmstr kesın :) bn mıdemı ustumustm kusuodum kaynanam dedıkı hamıleysen ınsallah duseeerrrrrrr nde ne ıstıon anne bnden dedım yasın kac ne bebegı allah allah dedı erkan da annesıne küstü 1 yldr konusmuoz ne bayram ne seyran bı ınsan boyle kotu olurmu soruyorm sızeee n kımseye kotuluk etmedım su mubarek gun allah herkesı ıslah etsnn bızımde sesımızı duysuun ınsallah
manyak karı ekmegini sana omu veriyomuş bak bana kaynanamla konuşmuyorum 8 ekimden beri bir bayramda gittim okadar oda 2 saat durmadım neden kırdı diye şimdi sırtında yag bezesi çıktım aldırmı ne arar ne sorar allah var der hep allah sizde versin kucagınızı boş bırakmasın ama eltimin çocuklarını seviyorya inadıma karşımda o an öldüresim geliyor herkezden önce gitmiştir kaynanam yeni gelin namzetide gelmiştir evine oh bende yokumya rahat rahat otursunlar benim orda ne işim var eşim bu sogukta bak işte neden borcum bitsim korkuyorum bri günde 3 işe gidiyor yoruluyor adam eş dedimya dur ben şunu aryım nerde kalmış boşver eltinede boşver allaha havale ettim ben panik atak oldum kaynanam inanmadı yengeme onu evine alma numara yapıyor demiş allah başına versin işşallahta görsün bakalım numaramı yapıyorum okadar içim daraldiki inan eşimi sevmesem boşucem kökten kurtulucem okadar olur yane
Ayyy Allahim Yarabbim ne insanlar var yaaa
Size bisey soylimmi kizlar, bu bizimsinavimiz oldugu Kadar onlarinda sinavi...:18:
Git kanda baktir icin rahatlarr
ben çoktan bebeg vesile olucektimde parasızlıktan olamıyorum şuan borcumuz çok daha kızımda çektigimiz kredi bitmedi aman başım dumanlı önceden olmuyor diye aglıyourdum şimdi oluyor ölüyor diye aglıyourm şimdi ise vesile olamıyorum diye aglıyourm gidicegim doktor çok pahalı mıayene 300 yol parası tatsi 100 ilaçları hiç saymıyorum ne olucek benim bu halim belkim korunmayı bıraksaydım hemen kalıcektim diyourm bazen 1 dogurdumda 2 kaldı ikinciyi ne zaman dogurucem ben yaşım oldu 32rabbimden bir mucize istiyorum ban mucize lazım eşime rabbim bol iş versin şöyle yüklü bir işte hemen borcumu ödüüyüm vesile oluyum yavrularıma inan her namazda secdelere kapanıp çok dua ediyorum rabbim birgün sesimi duyucek bilemiyourm
bak sana iç ucu veriyim 3 gebelik geçridim ne biryeim agrıdı nede birşey sadece uyku bastırıdı çabuk yorulurdum canım ne bulantı ne birşey sana sevincin kızması heveslenme insan heveslenince çok aglıyor bende 2 kere çatlatma ignesi oldum psikolojim bozuldu eşime kesin var dedim herseferinde taki iççamaşırmda kanı görene kadar işin komigi hep sabah olurdum eşim işe gitmeden adam işemi gitsin benimi teslli etsin yapma rabb,im ne ne veirisen hayırlısını ver de inan beni görseydin aman hamişleyim deyip tirip atmalarımı grösen şans bu kimne güler kimine gülmez işşallah rabbim meklerinin karşılıgını veiri hep gögüslerin uçları koyulaşıyomuş pey yalan bir kere ben hamile kalınca bebegin rahime geçtigini bile anlıyorum haberin varmı çok fena agrım oluyopr benimrabbim ne veirise gzüel versin git kan testi yaptır kocacıklada ne olur ne olmaz çatışmaya girme
cnm gcn hafta persmbe oldu asılama baktrsam cıkrmı sımdı
10 dkıkaya cıkcaz ewdden cıkarmı kı kanda cnm ya
6-12. Gunler arasi dollenme olmus oluyor sayet Gec dollenme yoksa kan testinde sonuca ulasanlar oluyoo
En azindan rahatlarsin diye dusundum. Yani olumlu yada olumsuz seni rahatsiz Eden belirsizlik degilim suanda.
Kizlarrrr Ben cikiyom..karnim acikdii
Pasam kisir dedin bak canim kisir istedi acayip bi sekilde
kız vallahi çok güzel yapmışım he bol acılı sevinç karısını geçemem ama neysenereye kayboldunuz yaw
Yok yaaakız vallahi çok güzel yapmışım he bol acılı sevinç karısını geçemem ama neysenereye kayboldunuz yaw
Ewet kuzum rahatladimhatunlar ne alemdesiniz..
DUMANNNN kuzumm geliyor prensesin az kaldı hadi bakalım hayırlısı:18:
SEWİNÇ kırmızıların gelmiş rahatlamışsındır,hayırlısı canım inşaallah önümüzdeki ay gelir bebişinbu ay sakın ateş falan ölçme..
BEGÜM canım bir kaç gün daha sabret istersen
Ohhhh misss ellerine saglik bayilirimellerine sağlık ama eminim ben sizden de güzel yapıyorumdurbende bugün sarımsaklı köfte yaptım sewinç iyi bilir şahane olmuştu
Saol cnm cok rahatladim ogretmenler gunun kutlu olsun hocamsevinnnçç bidenem adet olmuşun gözün aydınnnn
Saol cnm cok rahatladim ogretmenler gunun kutlu olsun hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?