Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Canim bu pihti icin trombofili yapildi ya bu ondan ayri baska bir test kanda protein s ve c degerlerine bakiliyor
Bende protein s dusuk cikti b vitamini kullaniyom[/QUOTE]

onun içinde ayrı bi testmi istememiz lazımdı yaniiiii

Canim bu pihti icin trombofili yapildi ya bu ondan ayri baska bir test kanda protein s ve c degerlerine bakiliyor
Bende protein s dusuk cikti b vitamini kullaniyom

onun içinde ayrı bi testmi istememiz lazımdı yaniiiii[/QUOTE]

Ewet cnm ama orda genetikte yapilmiyordu o zaman baskentte yaptirdim ebru hoca istemisti bir ara sana yazayim
Testin adini antikorlar felanda var 7 tane felan sonuc cikiyor

onun içinde ayrı bi testmi istememiz lazımdı yaniiiii

Ewet cnm ama orda genetikte yapilmiyordu o zaman baskentte yaptirdim ebru hoca istemisti bir ara sana yazayim
Testin adini antikorlar felanda var 7 tane felan sonuc cikiyor[/QUOTE]

ayyyyyyyyyyyy seviiinnnnnçççç yüreğim şişti bu testlerden valla vaptıracamı şaşırdım kızzz yeteeeeeeeeeeeerrrrrkesin ordada bişe çıkar hiç kaldıramicam şimdiiiiibebeğin düşmesine nasıl sebep oluyomuş bu protein s düşüklüğü acepppp:18::18::18::18::18:

yapmadm abla markete gttm geldımm

herkeze iyi geceler hanımlar yatıyorım bende allah rahatlık versin kapılarınızı kıtleyın çorapla yatmayın

Sevinc lale devrini izliyor

......iyi seyirler
Bende biskuvi yiyorum'N**** (Siyahi)' bide gazoz iciyimmm
Kocis yok takiliyom istee
Kiz sewinc cemocan ne guzel dogurdu yaa insallah bizde o gunleri tez vakitte yasiycazz
Arkadasim beni ruyasinda gormus kucagimda bi kiz cocugu varmis, ona birakmisim, demisimki senden baska guvenecegim kimse yok demisimmm cocugu ona birakip gitmisim. Rabbim hayirlisindan versin. Insallah hayirlara cikar bu ruyasi..

Belirtileremi bakiyon
Marketten ne aldin

bakmıom valla :) deterjan camasır suyu yumos :) sebze meyve peynır bal cektı canım bıde hıc sevmedıgım sut cektı :) bıde baklıyat aldım hem bıze hemde apartman gorevlımıze.. bıde olmayan bebegıme mamalık aldım bugun mubarek gun dıye :)

Begum kiz bu fitil adetliykende kullaniliyormus sen kullanmismiydin

evet ablammmm ama o fıtıl akıntımı kuruttu enfeksıyonumu aldı cok memnunum... abla sana bıse dıcem esım ılk kez gogsumu gordu demın bak noldu dedım aman tovbe nolmus dedı ucunun yanında sıvılce gıbı seyler ckmıs bıde sıyahlasmıs korktu adam :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…