Begum kiz bu fitil adetliykende kullaniliyormus sen kullanmismiydin
Bende bi bakiiim dedim
Ne durumdasun?
Daha iyisin insallah kuzum?
Afiyet olsun hayatim. Ewet yaa darisi hayirlisiyl basimiza insallah aminn......iyi seyirler
Bende biskuvi yiyorum'N**** (Siyahi)' bide gazoz iciyimmm
Kocis yok takiliyom istee
Kiz sewinc cemocan ne guzel dogurdu yaa insallah bizde o gunleri tez vakitte yasiycazz
Arkadasim beni ruyasinda gormus kucagimda bi kiz cocugu varmis, ona birakmisim, demisimki senden baska guvenecegim kimse yok demisimmm cocugu ona birakip gitmisim. Rabbim hayirlisindan versin. Insallah hayirlara cikar bu ruyasi..
bakmıom valla :) deterjan camasır suyu yumos :) sebze meyve peynır bal cektı canım bıde hıc sevmedıgım sut cektı :) bıde baklıyat aldım hem bıze hemde apartman gorevlımıze.. bıde olmayan bebegıme mamalık aldım bugun mubarek gun dıye :)
Afiyet olsun hayatim. Ewet yaa darisi hayirlisiyl basimiza insallah aminn
Ohh iyi yapmissiniz Allah yerini doldursun
:))) teftismi vardi? :)evet ablammmm ama o fıtıl akıntımı kuruttu enfeksıyonumu aldı cok memnunum... abla sana bıse dıcem esım ılk kez gogsumu gordu demın bak noldu dedım aman tovbe nolmus dedı ucunun yanında sıvılce gıbı seyler ckmıs bıde sıyahlasmıs korktu adam :)))
suan sakınım ıyıyım kuzum alıswerıs ıyı geldı .))) yarnda sosyete pazarna gtcez erkanla :)) carsamba yaptrcm testııı
:))) teftismi vardi? :)evet ablammmm ama o fıtıl akıntımı kuruttu enfeksıyonumu aldı cok memnunum... abla sana bıse dıcem esım ılk kez gogsumu gordu demın bak noldu dedım aman tovbe nolmus dedı ucunun yanında sıvılce gıbı seyler ckmıs bıde sıyahlasmıs korktu adam :)))
suan sakınım ıyıyım kuzum alıswerıs ıyı geldı .))) yarnda sosyete pazarna gtcez erkanla :)) carsamba yaptrcm testııı
Utanmadin dimi elin ogluna memisini gostermeyeevet ablammmm ama o fıtıl akıntımı kuruttu enfeksıyonumu aldı cok memnunum... abla sana bıse dıcem esım ılk kez gogsumu gordu demın bak noldu dedım aman tovbe nolmus dedı ucunun yanında sıvılce gıbı seyler ckmıs bıde sıyahlasmıs korktu adam :)))
Adetliyken kullanma canim bence adetin bittigi gun kullanmaya basla.
:))) teftismi vardi? :)
Alisveris herzaman iyi gelir :))
Bende yarin gidimmm Bari
Ayyyy ya şu ben bilmem eşim bilir ne komik yaaa çok gülüyorum valla
Utanmadin dimi elin ogluna memisini gostermeyehade bakam koyulasmasi iyi bise
Tmm cnm saol
ben gosterdm cnm baksana bana mı anormal gelıyo dıye carpısma marpısma yoookk 10 gndr sonc acıklansn oyle :=)
HIc izlemedim onu
:) yapcak bıse yokk ayy uykum geldı cokk :))Epey olmusss :))
Bende cok sewiyom izledim bugun
Esime diyom bizde katilalim kesin kazanirik
Ayy cnm izle bak çok komik yaaa ayy gül gül öldüm yarınki bölüm daha komik adamlara topuklu ayakkabı giydirip yürütüyolar biri çok feci düşüyooo reklamlarında gördüm deTatlım geçmiş olsun bu arada sana valla benim bildiğim kavun kayısı ii gelir ama o da yazın var:26:
Izle gulmekten bayilirsin kanald yokmu ordaHIc izlemedim onu
utanmadım doktor nerelerııımı gorduuu :))) ucu yoktu ucu var bıde atesım hala 36.9 yada 37. abla gebe olanlarn kac oluokı sen blrsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?