Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Izle gulmekten bayilirsin kanald yokmu orda

Kiz degisiyor herkeste sabit gitmesi eyi bisr hadi uyu bende kactim bayilazammm

Var butun kanallarimiz varda Ben Sunucuyu pek sevmiyiimmmm
Ben karadayiyi
Kuzey guney
Muhtesem yuzyil
Baska bisey yok

Ama bundan sonra bakayim Bari :))
Hadi iyi geceler uyumaya gidyosun

Heruf geldi cikiiiim Ben
Opuyom hepinizi
Pasam senide
Insallah kisirlari sindirebilmissindir :))

merhabalar;
1.5 yılllık evliyim.yaklaşık olarak 1 yıldır bebek istiyoruz.Herhangi bir sorunumuz yok şükürler olsun.ama yinede olmadı.Dr kontrolünde çalışmalara başladık.Dr da doğal yolla olsun diye uğraşıyor.2.ayım yumurtalık takibi yapıyor.klomen kullandım.yumurtlama döneminde ilişkiy girdik.İnşaalah bu ay hayırlısıyla olur.Herkes kafana takma düşünmediğin zamn olur diyor ama insanın elinde değil.Dr.da söyledim.nasıl bu düşünceden kurtulacağım diye onun söylediği ise moral verdi insanız sonuçta tabikide düşünürüz dedi.Sonuçta verende Allah..Dilerim tüm isteyenlere Rabbim nasip eder.Dua edin lütfen bu ay güzel haberler olsunn hepimiz içinn..

masalah buyumus kuzucukkk.. az kaldı canm cok az
zaman hızlı akıyo canım yaa:18::18:
Canimmm iyiyim kocisle sohbet esiyoduk

Ayyy canim cok az kalmis
Cok heyecanlandim
Insallah saglicakla bebisine kavusacaksin
bide beni düşün aklıma geldikçe panik oluyorum heyecandan:18::18: daha hiçbişey hazır diil sanki...

kızlar ben adet olcam kesınlıkle kaşımı aldım coook acıdı sevınc abla bana cook kızdı ama gercekten bak kesın olucam agladımm rahatladım dahada aglamıcamm
ayy ne alaka canım yaa adet belirtileriyle hamilelik belirtileri nerdeyse aynı, belki hamileykende kaş alınca canın yanıcak nerden biliyosun strese sokma kendini şimdiden test yaparsın görürüz sonucu...

canım boşver makinayı sen işşallahs ag saglim al kucagına canlısını görürüsün işşallah bizde görürüz o günleri bugün çok doluyum ya psikolojim bozuldu aglayıp aglayıp duruyom
noldu canım yaa( inşallah hepimiz kucağımıza aldığımız günü görürüz...

Ayyyyy kiz ben sana dimedimmii :18: az kaldi saglikla bir doguraydin bacim :18:

boyle msjlarina cvp vermeyecem artikk niye agliyon adetmi oldunki hem zaten umudun yoktu neye agliyonnn
kız sen bana 36 dedin,36 olmasın ben o tarihte daha çalışıyo olcam:18::18: canım sende adet olmuşsun hadi hayırlı olsun kurtuldun beklemekten önümüzdeki maçlara odaklan sen şimdi

canım yaa ağlattın beni yine herkes bi yerden sınanıyo işte bu hayatta seninkide bu oldu,inşallah Allah daha fazla bekletmez... seninde bebeğin olacak sanada hediyeler gelecek, hiçbiri hayal olarak kalmayacak inşallah...

geliyo dimi beydağlııı:26: dr bugün en sonunda dediki bundan sonra artık içim rahatladı senin için...bi sorun olmayacak sende aksini düşünme didi... bunu duymak ne kadar iyi geldiii varyaa Allahım hepininize nasip etsin...

inşallah en kısa zamanda tedavinin sonucunu alırsınız...

dumanım paranoyak oldum sanırsamm :)))) her bır belırtıyı kötüye yorup sevınc ablamın sabrını sınıyorummmm :)))) gunaydıınn herkese saat 8de kalktm atesımı olctum yıne 36.9 :)) ben carsambaya kadar adet olmazsam carsamba yaptırıorm kızlar kan testı.. bugunluk rapor verıp cıkcam canlarım erkanı kaldrcm bı evı supuursun sonra sozu vardı dısarda kahvaltıya gtcez :) ordanda sosyete pazarna :)) az gezcem yurucemm cok yorulmadan tabıkı) aksam ustu gelırım anı bı plan cıkmazsa.. sızlerıı cookk cook sevıyorum allaha emanet olunn canlarımmm

geliyor kuzum bak ne kadar az kaldı seninde zor sürecin bitiyor hayırlısı ile neler yaşadığını çok iyi bilenlerdenim kızını kucağına alınca hepsi geçecek inşaallah
Bende cok sewiyom izledim bugun
Esime diyom bizde katilalim kesin kazanirik
bende bayılıyorum o yarışmaya katılın kız eminim sen kazanırsın arabada çok güzel walla
Ayyyy ya şu ben bilmem eşim bilir ne komik yaaa çok gülüyorum valla

bendeeeeeeeee:))

iyi plan yapmışsınız kuzum git kafan dağılsın,biraz çarşamba günü kanda baktır artık hayırlısı:))

kimseler yok burda bugün pazar herkesin kıcası ewde benimkininde işi çıktı zabahın yedi buçuğunda gitti dahada gelmedi gelir zaar bende dedimdi şu karılara bakim ne yapıyolar ama kimsecikler yok

bende çıkayım bari

günaydın hatunlarr mutlu pazarlar
Gunaydin hayatim hayirli mutlu pazarlar

Senin o suratini yiriimmm brnim kicam ewde kaaavalti yaptik tv izliyok sobamizida yaktik

merhaba kızlar bir şey sorucam ben5 kasımda regl oldum.7 kasımda dokotra gittik ilaç verdi.daha sonra 19 kasımda doktora gittik 1 tanecik yumurtalık oluştu.ilşki önerdi.30 kasımda gel dedi.30 kasım benim adetimin 26. günü.neden çağırdı sizce.o gün hangi testler yapılıyoki.çatlamsına bakmak için geç bi tarih değilmi?

sevinç ablan iyi dayanıyo valla iyi dövmedi seni bu zamana kadar:) ne zaman açsam burayı sen olumsuz bişiler yazmışsın, pozitif enerji çook önemli canım... kolay gelsin ve iyi gezmeler canım bende bugün evi temizleyim diyorum ama hiç içimden gelmiyo hava çok güzel:))
evet canım en zor günlerimizde birbirimize destek olduk,hiç unutmuyorum o günleri inşallah kalanlarımızın da yüzü güler sayılı kişi kaldık zaten o gruptan bebişini doğurmayan...

çok geçmiş olsn başak yenidoğanda oluyor işteeee çişle ne alakası var
kanda bilubrin oranı yüksekse fetoterapi yaparlar geçer bizde yaptırdık
bol bol emzir doktora götürdünüzmü ne dedi

tşk ederim hayatım
sarılığını ölçtürdüğümüzde sınıra yaklaşmıştı. hastaneye yatacak kadar değil ama
saaat başı emzir dedi doktor. sarılık uykuda yaparmış ya , oliş sarhoş gibi uyuyordu
doktor gerekirse suya sokun yinede uyandırıp emzir demişti
telefonumu kurup saat başı kalkıp emzirdim
şimdi alıştı kendisi uyanıyor çok şükür azaldı sarılığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…