:) yapcak bıse yokk ayy uykum geldı cokk :))
Sagol canimkayisi yedim ise yaramadi kuru incirde yedim tik yok :)
:)))))
Sabretsin accuk :)))
Izle gulmekten bayilirsin kanald yokmu orda
Kiz degisiyor herkeste sabit gitmesi eyi bisr hadi uyu bende kactim bayilazammm
Yarin Sabah deniycem canim onlari da cok sagolAc karnina elma ye bide bir kase yogurda bir yemek kasigi recel karistir ye iyi olursun insallah
umudum krezantem ne gıııı..?
Yarin Sabah deniycem canim onlari da cok sagol
Ne ki o? Bilmem nerde yaziyiii??
zaman hızlı akıyo canım yaa:18::18:masalah buyumus kuzucukkk.. az kaldı canm cok az
bide beni düşün aklıma geldikçe panik oluyorum heyecandan:18::18: daha hiçbişey hazır diil sanki...Canimmm iyiyim kocisle sohbet esiyoduk
Ayyy canim cok az kalmis
Cok heyecanlandim
Insallah saglicakla bebisine kavusacaksin
ayy ne alaka canım yaa adet belirtileriyle hamilelik belirtileri nerdeyse aynı, belki hamileykende kaş alınca canın yanıcak nerden biliyosunkızlar ben adet olcam kesınlıkle kaşımı aldım coook acıdı sevınc abla bana cook kızdı ama gercekten bak kesın olucam agladımm rahatladım dahada aglamıcamm
noldu canım yaacanım boşver makinayı sen işşallahs ag saglim al kucagına canlısını görürüsün işşallah bizde görürüz o günleri bugün çok doluyum ya psikolojim bozuldu aglayıp aglayıp duruyom
kız sen bana 36 dedin,36 olmasın ben o tarihte daha çalışıyo olcam:18::18: canım sende adet olmuşsun hadi hayırlı olsun kurtuldun beklemekten önümüzdeki maçlara odaklan sen şimdiAyyyyy kiz ben sana dimedimmii :18: az kaldi saglikla bir doguraydin bacim :18:
boyle msjlarina cvp vermeyecem artikk niye agliyon adetmi oldunki hem zaten umudun yoktu neye agliyonnn
canım yaa ağlattın beni yinestrese girdim bu aralar nedense bebem
bende aynı anlattıgım gibiyim arkadaşlarım çocuk doguruyor ben ise hediye alıp götüryorum daha yavrumun kokusunu içime çekemedim evlat nasıl kokuyordur kim bilirokadar merak ediyourmki kokusunu bugün arkadaş resim yüklemiş faceye allahım bu kadarmı güzellik olur ne agladım okadar hakettiki arkadaş diyorum acaba benimkide olurmu artık insanlara hediye almak yerine kendime almayı yavrumu emzirmeyi evet bu sefer başardım diyip eşime bak bu biizm yavrumuz demeyi çok istiyourm dermiyimki gün gelince acababen analıgı tadamadım ablamla 8 sene kardeşimlede 14 sene var onların bebelerine annelik yaptım benim yokki hangi bebeg yapayımyokki odası boş kaldı oyuncakları ömürüme aldıgım badaniyeler boş kaldı bebegim yokki içine sarıyım kokusunu içime çekiyim içimin acısının kimse bilmez beni anlamaları için 3 kayıp yaşaması lazım insanın millet diyor allahtan bende biliyorum yaradanda ama gelde bunu anne kalbime anlat 2 oglumu hiç görmedim öldükten sonra kızımı güzel ömürümü gördüm doktora yalvardım ver kokluyum evladımı öpüyüm içime çekiyim kokusunu dedim vermediler benden kaçırı gibi morga götürdüler dedim allahım neden ne yaptım ben sana canımın acısınıan doktora 1 igne yap benime onların yanına yolla dedim içim yanıyor içim dedim zor zapdettiler beni yapmayım paşa hanım herşey allahtan dediler rabbimden gelene boynum kıldan içce ama canım okadar acıyorki oda takımını beyendim ne ediyeler ne oyuncaklar geldi dogum ettim eve geldim tek kaldıgımda aglamaya başladım dedim paşa yapma işe koyul heryerden birşeyi çıktı kızımın en son kızımda giydigim hamile kıyafeti gözüme ilişti onu görünce ne kötü oldum ne agladım dolabın önüne oturup sonrası malum baddaniyesi geldi elime okadar göz yaşım varki o baddaniyede ne sen sor ne ben söylüyüm keşke herkez evlatlarının kıymetini bilseler doguruyolar aman uyutmuyor aman rahat durmuyo aman çok yaramaz acaba soruyorum o insanlara ya benim gibi olsalardı ne yaparladı şimdi ise bebeg vesile olmaya korkuyourm istedigim kiloya gelemedim kilo vermem biraz durdu bunları neden yazdım bilmiyorum ama içim bu aralar çok sıkkın umarım kusura bakmamışınızdır bu mubarek aşüre ayında dua ettim 2 sene önce allahım dedim eger evladımı alırsam kucagıma sana söz 40 kapıya aşüre dagıtıcem bir fakir çocugu giydiricem kurbanını kesicem 40 mevlütünü okutucem yavrumu evime getirince pamukllara yatırıcem üstümde ne varsa oan yırtıp içine koyup içeri sokucem ah ne hayellerim vardı hiç birini yapamadım anca kardeşlerim dogursun onların bebeklerine annelik yaparım ben
canım okadar sıkkınki 11 senedir 4 duvar arasında yoruldum
hevesin kursagında kalmaz işşallah canım umud edipte bekliyorsunda olmuyorya işte ozaman ölüyorum ben
geliyo dimi beydağlııı:26: dr bugün en sonunda dediki bundan sonra artık içim rahatladı senin için...bi sorun olmayacak sende aksini düşünme didi... bunu duymak ne kadar iyi geldiii varyaahatunlar ne alemdesiniz..
DUMANNNN kuzumm geliyor prensesin az kaldı hadi bakalım hayırlısı:18:
SEWİNÇ kırmızıların gelmiş rahatlamışsındır,hayırlısı canım inşaallah önümüzdeki ay gelir bebişinbu ay sakın ateş falan ölçme..
BEGÜM canım bir kaç gün daha sabret istersen
merhabalar;
1.5 yılllık evliyim.yaklaşık olarak 1 yıldır bebek istiyoruz.Herhangi bir sorunumuz yok şükürler olsun.ama yinede olmadı.Dr kontrolünde çalışmalara başladık.Dr da doğal yolla olsun diye uğraşıyor.2.ayım yumurtalık takibi yapıyor.klomen kullandım.yumurtlama döneminde ilişkiy girdik.İnşaalah bu ay hayırlısıyla olur.Herkes kafana takma düşünmediğin zamn olur diyor ama insanın elinde değil.Dr.da söyledim.nasıl bu düşünceden kurtulacağım diye onun söylediği ise moral verdi insanız sonuçta tabikide düşünürüz dedi.Sonuçta verende Allah..Dilerim tüm isteyenlere Rabbim nasip eder.Dua edin lütfen bu ay güzel haberler olsunn hepimiz içinn..
zaman hızlı akıyo canım yaa:18::18:
bide beni düşün aklıma geldikçe panik oluyorum heyecandan:18::18: daha hiçbişey hazır diil sanki...
ayy ne alaka canım yaa adet belirtileriyle hamilelik belirtileri nerdeyse aynı, belki hamileykende kaş alınca canın yanıcak nerden biliyosunstrese sokma kendini şimdiden test yaparsın görürüz sonucu...
noldu canım yaa( inşallah hepimiz kucağımıza aldığımız günü görürüz...
kız sen bana 36 dedin,36 olmasın ben o tarihte daha çalışıyo olcam:18::18: canım sende adet olmuşsun hadi hayırlı olsun kurtuldun beklemekten önümüzdeki maçlara odaklan sen şimdi
canım yaa ağlattın beni yineherkes bi yerden sınanıyo işte bu hayatta seninkide bu oldu,inşallah Allah daha fazla bekletmez... seninde bebeğin olacak sanada hediyeler gelecek, hiçbiri hayal olarak kalmayacak inşallah...
geliyo dimi beydağlııı:26: dr bugün en sonunda dediki bundan sonra artık içim rahatladı senin için...bi sorun olmayacak sende aksini düşünme didi... bunu duymak ne kadar iyi geldiii varyaaAllahım hepininize nasip etsin...
inşallah en kısa zamanda tedavinin sonucunu alırsınız...
geliyor kuzum bak ne kadar az kaldı seninde zor sürecin bitiyor hayırlısı ile neler yaşadığını çok iyi bilenlerdenim kızını kucağına alınca hepsi geçecek inşaallahzaman hızlı akıyo canım yaa:18::18:
bide beni düşün aklıma geldikçe panik oluyorum heyecandan:18::18: daha hiçbişey hazır diil sanki...
ayy ne alaka canım yaa adet belirtileriyle hamilelik belirtileri nerdeyse aynı, belki hamileykende kaş alınca canın yanıcak nerden biliyosunstrese sokma kendini şimdiden test yaparsın görürüz sonucu...
noldu canım yaa( inşallah hepimiz kucağımıza aldığımız günü görürüz...
kız sen bana 36 dedin,36 olmasın ben o tarihte daha çalışıyo olcam:18::18: canım sende adet olmuşsun hadi hayırlı olsun kurtuldun beklemekten önümüzdeki maçlara odaklan sen şimdi
canım yaa ağlattın beni yineherkes bi yerden sınanıyo işte bu hayatta seninkide bu oldu,inşallah Allah daha fazla bekletmez... seninde bebeğin olacak sanada hediyeler gelecek, hiçbiri hayal olarak kalmayacak inşallah...
geliyo dimi beydağlııı:26: dr bugün en sonunda dediki bundan sonra artık içim rahatladı senin için...bi sorun olmayacak sende aksini düşünme didi... bunu duymak ne kadar iyi geldiii varyaaAllahım hepininize nasip etsin...
inşallah en kısa zamanda tedavinin sonucunu alırsınız...
bende bayılıyorum o yarışmaya katılın kız eminim sen kazanırsın arabada çok güzel wallaBende cok sewiyom izledim bugun
Esime diyom bizde katilalim kesin kazanirik
Ayyyy ya şu ben bilmem eşim bilir ne komik yaaa çok gülüyorum valla
dumanım paranoyak oldum sanırsamm :)))) her bır belırtıyı kötüye yorup sevınc ablamın sabrını sınıyorummmm :)))) gunaydıınn herkese saat 8de kalktm atesımı olctum yıne 36.9 :)) ben carsambaya kadar adet olmazsam carsamba yaptırıorm kızlar kan testı.. bugunluk rapor verıp cıkcam canlarım erkanı kaldrcm bı evı supuursun sonra sozu vardı dısarda kahvaltıya gtcez :) ordanda sosyete pazarna :)) az gezcem yurucemm cok yorulmadan tabıkı) aksam ustu gelırım anı bı plan cıkmazsa.. sızlerıı cookk cook sevıyorum allaha emanet olunn canlarımmm
Gunaydin hayatim hayirli mutlu pazarlargünaydın hatunlarr mutlu pazarlar
kimseler yok burda bugün pazar herkesin kıcası ewde benimkininde işi çıktı zabahın yedi buçuğunda gitti dahada gelmedi gelir zaarbende dedimdi şu karılara bakim ne yapıyolar ama kimsecikler yok
bende çıkayım bari
sevinç ablan iyi dayanıyo valla iyi dövmedi seni bu zamana kadar:) ne zaman açsam burayı sen olumsuz bişiler yazmışsın, pozitif enerji çook önemli canım... kolay gelsin ve iyi gezmeler canım bende bugün evi temizleyim diyorum ama hiç içimden gelmiyo hava çok güzel:))dumanım paranoyak oldum sanırsamm :)))) her bır belırtıyı kötüye yorup sevınc ablamın sabrını sınıyorummmm :)))) gunaydıınn herkese saat 8de kalktm atesımı olctum yıne 36.9 :)) ben carsambaya kadar adet olmazsam carsamba yaptırıorm kızlar kan testı.. bugunluk rapor verıp cıkcam canlarım erkanı kaldrcm bı evı supuursun sonra sozu vardı dısarda kahvaltıya gtcez :) ordanda sosyete pazarna :)) az gezcem yurucemm cok yorulmadan tabıkı) aksam ustu gelırım anı bı plan cıkmazsa.. sızlerıı cookk cook sevıyorum allaha emanet olunn canlarımmm
evet canım en zor günlerimizde birbirimize destek olduk,hiç unutmuyorum o günleri inşallah kalanlarımızın da yüzü güler sayılı kişi kaldık zaten o gruptan bebişini doğurmayan...geliyor kuzum bak ne kadar az kaldı seninde zor sürecin bitiyor hayırlısı ile neler yaşadığını çok iyi bilenlerdenim kızını kucağına alınca hepsi geçecek inşaallah
bende bayılıyorum o yarışmaya katılın kız eminim sen kazanırsın arabada çok güzel walla
bendeeeeeeeee:))
çok geçmiş olsn başak yenidoğanda oluyor işteeee çişle ne alakası var
kanda bilubrin oranı yüksekse fetoterapi yaparlar geçer bizde yaptırdık
bol bol emzir doktora götürdünüzmü ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?