neyyyyyyyçişinimi içirecekmiş karıdaki cahilliğe bak yaa pess daha neler duyucaz...aslann ege inat etmiş işememiş çicuk bile ondan akıllı demek...
geçmiş olsun canım her çocuk geçirebiliyor bunu inşaallah hafiftir..
ana bana ortak çıktı karılar buyurun hodri meydan kapışmaya hazırımellerine sağlık ama eminim ben sizden de güzel yapıyorumdurbende bugün sarımsaklı köfte yaptım sewinç iyi bilir şahane olmuştu
Yok yaaabeni gecemennn
Ewet kuzum rahatladim
Ohhhh misss ellerine saglik bayilirim
Saol cnm cok rahatladim ogretmenler gunun kutlu olsun hocam
Bende cok sewiyom izledim bugun
Esime diyom bizde katilalim kesin kazanirik
Heruf geldi cikiiiim Ben
Opuyom hepinizi
Pasam senide
Insallah kisirlari sindirebilmissindir :))
canım öyle geldi geçti duygularım korkuyorum dumanın herşeye ragmen ya gene giderse diye ah bu vesvese yokmuzaman hızlı akıyo canım yaa:18::18:
bide beni düşün aklıma geldikçe panik oluyorum heyecandan:18::18: daha hiçbişey hazır diil sanki...
ayy ne alaka canım yaa adet belirtileriyle hamilelik belirtileri nerdeyse aynı, belki hamileykende kaş alınca canın yanıcak nerden biliyosunstrese sokma kendini şimdiden test yaparsın görürüz sonucu...
noldu canım yaa( inşallah hepimiz kucağımıza aldığımız günü görürüz...
kız sen bana 36 dedin,36 olmasın ben o tarihte daha çalışıyo olcam:18::18: canım sende adet olmuşsun hadi hayırlı olsun kurtuldun beklemekten önümüzdeki maçlara odaklan sen şimdi
canım yaa ağlattın beni yineherkes bi yerden sınanıyo işte bu hayatta seninkide bu oldu,inşallah Allah daha fazla bekletmez... seninde bebeğin olacak sanada hediyeler gelecek, hiçbiri hayal olarak kalmayacak inşallah...
geliyo dimi beydağlııı:26: dr bugün en sonunda dediki bundan sonra artık içim rahatladı senin için...bi sorun olmayacak sende aksini düşünme didi... bunu duymak ne kadar iyi geldiii varyaaAllahım hepininize nasip etsin...
inşallah en kısa zamanda tedavinin sonucunu alırsınız...
merhaba kızlar bir şey sorucam ben5 kasımda regl oldum.7 kasımda dokotra gittik ilaç verdi.daha sonra 19 kasımda doktora gittik 1 tanecik yumurtalık oluştu.ilşki önerdi.30 kasımda gel dedi.30 kasım benim adetimin 26. günü.neden çağırdı sizce.o gün hangi testler yapılıyoki.çatlamsına bakmak için geç bi tarih değilmi?
bu arada hamişliğimin 40. haftası içindeyim doğurdum doğurcam haaaaa
çıkıyım barim
tşk ederim hayatım
sarılığını ölçtürdüğümüzde sınıra yaklaşmıştı. hastaneye yatacak kadar değil ama
saaat başı emzir dedi doktor. sarılık uykuda yaparmış ya , oliş sarhoş gibi uyuyordu
doktor gerekirse suya sokun yinede uyandırıp emzir demişti
telefonumu kurup saat başı kalkıp emzirdim
şimdi alıştı kendisi uyanıyor çok şükür azaldı sarılığı
saaracım başagım bulaşık makinasına kahvaltılıkları koyayım kirlileri oturup namazımı kılıyım dantel yapayım eşim çagırıyor beni çıkmam laızmbiz bu hızla bebek düşünüyoruz he bir araya geldigimiz yokki neyse coştu benimki geldim kocacım geldim kızma hemen
merhabalar;
1.5 yılllık evliyim.yaklaşık olarak 1 yıldır bebek istiyoruz.Herhangi bir sorunumuz yok şükürler olsun.ama yinede olmadı.Dr kontrolünde çalışmalara başladık.Dr da doğal yolla olsun diye uğraşıyor.2.ayım yumurtalık takibi yapıyor.klomen kullandım.yumurtlama döneminde ilişkiy girdik.İnşaalah bu ay hayırlısıyla olur.Herkes kafana takma düşünmediğin zamn olur diyor ama insanın elinde değil.Dr.da söyledim.nasıl bu düşünceden kurtulacağım diye onun söylediği ise moral verdi insanız sonuçta tabikide düşünürüz dedi.Sonuçta verende Allah..Dilerim tüm isteyenlere Rabbim nasip eder.Dua edin lütfen bu ay güzel haberler olsunn hepimiz içinn..
Gunaydin hayatim hayirli mutlu pazarlar
Senin o suratini yiriimmmbrnim kicam ewde kaaavalti yaptik tv izliyok sobamizida yaktik
Nasssiniz kizlar??
Beydaglim nasil oluyo su sarimsakli kofte? Tarif verinde bizde yapariz belkim :)
Ohhh cok sukur iyiye gitmis Allah esirgesintşk ederim hayatım
sarılığını ölçtürdüğümüzde sınıra yaklaşmıştı. hastaneye yatacak kadar değil ama
saaat başı emzir dedi doktor. sarılık uykuda yaparmış ya , oliş sarhoş gibi uyuyordu
doktor gerekirse suya sokun yinede uyandırıp emzir demişti
telefonumu kurup saat başı kalkıp emzirdim
şimdi alıştı kendisi uyanıyor çok şükür azaldı sarılığı
Degisik bise yokki rapor verekilk sayfanın kimyasıyla oynadım
bat listesini kaldırdım takip edemeyeceğim için
bi Allah ın kuluda rapor vermiyoki hatunlardan haberim olsun kim ne yapıyo değişik bişi varmı
Hoşgeldin cnm bi sorununuz yokmuş ii barii merak etme olurdur o zaman inş ama madem bi sorun yok o zaman bu klomen ne işe yarıyo ki acaba..?Ne demek o neden yapıyolar ki.. acep...?:26:
Ohhhh miisüstünede kestaneleri at... patiğimi giydim örgümüde alıp geliiiyiiiim
Hıı nası oluyomuş bizde yapalım..bak canım çekti benim şimdiii:111lsada yesem..bide ben sarımsağı çok severim kociş heeç sevmez oof kaçak köçek yemekten bıktım
Buarada ruyada kiz cocugu gormek ne demek? Benim arkadas ruyasinda gormus beni kucagimda kiz cocugu varmis. Ona vermisim, tek guvendigim kisi sensin demisim ve ona birakip gitmisim....:) ne demek bu simdi ?? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?