Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet aşkım oliş,im ondan akıllı valla
erken doğan bebklerde daha çok oluyormuş ve gayet normal bir durum. hiç çaresi kalmadıda çişe kaldık
şimdik daha iyi olişim sağol cnm

bu arada hamişliğimin 40. haftası içindeyim doğurdum doğurcam haaaaa

ayy doğum hikayemi yazmak istiyom vaktim olmuyo ya:18::18::18:
sizide çok özledim
kedi neden pro luktan çıkmış parasını geri ödemişmi kknakit mi taksitmi kartmı keş paramı

ilk sayfanın kimyasıyla oynadım
bat listesini kaldırdım takip edemeyeceğim için
bi Allah ın kuluda rapor vermiyoki hatunlardan haberim olsun kim ne yapıyo değişik bişi varmı

ellerine sağlık ama eminim ben sizden de güzel yapıyorumdurbende bugün sarımsaklı köfte yaptım sewinç iyi bilir şahane olmuştu
ana bana ortak çıktı karılar buyurun hodri meydan kapışmaya hazırım hem o dedigini nasıl yaptın anlat bakem belkim bende yaparım
Yok yaaa beni gecemennn

Ewet kuzum rahatladim

Ohhhh misss ellerine saglik bayilirim

Saol cnm cok rahatladim ogretmenler gunun kutlu olsun hocam
çırak ustasını geçmiş diye bir tabir var canım bilmiyinmi sen
Bende cok sewiyom izledim bugun
Esime diyom bizde katilalim kesin kazanirik
eşine acırım vallahi adama veirisin gazı adam kanter içinde kalır hoş bende çok gülüyorum onlara helede acı biber bölümü
Heruf geldi cikiiiim Ben
Opuyom hepinizi
Pasam senide
Insallah kisirlari sindirebilmissindir :))
canımsın canım bende seni öptümeşim bugün evde daha yeni kahvaltı yaptık anan gidicezmi dedim hiç niyeti yok gitmeye bakalım artık
canım öyle geldi geçti duygularım korkuyorum dumanın herşeye ragmen ya gene giderse diye ah bu vesvese yokmuinanıorumki rabbim benimde şiminde yüzünü güldürücek işşallah

caım yumurtanın kalitesine bakacaktır sen genede git ben ne gitmiştim 4 sene her adette olmayınca olmuyor dogal yolla oldu sogan kürüyle
hayırlı pazarlar kızlar ben rapor verdim çıkıyorum
eşim evde
anasına gidicekmiyiz gitmicekmiyiz oturup danel yapıcem namazı kılıyım
akşama yemek var
işallah kimsede gelmez
bua arada muradımızıa erdik düm gece

saaracım başagım bulaşık makinasına kahvaltılıkları koyayım kirlileri oturup namazımı kılıyım dantel yapayım eşim çagırıyor beni çıkmam laızm biz bu hızla bebek düşünüyoruz he bir araya geldigimiz yokkineyse coştu benimki geldim kocacım geldim kızma hemen

bu arada hamişliğimin 40. haftası içindeyim doğurdum doğurcam haaaaa

bende tam ona bakıyodum kaldırsana tızım onu

çıkıyım barim

çıkmasan iyiydi

geçmiş olsun canım ege sarılık mı olmuş ama yeni bebeklerde olan bi durum korkma çabuk atlatır inşallah

koş tızım koş çok işin var senin sonra yine gel ama taam mı

Nasssiniz kizlar??

Beydaglim nasil oluyo su sarimsakli kofte? Tarif verinde bizde yapariz belkim :)

Buarada ruyada kiz cocugu gormek ne demek? Benim arkadas ruyasinda gormus beni kucagimda kiz cocugu varmis. Ona vermisim, tek guvendigim kisi sensin demisim ve ona birakip gitmisim....:) ne demek bu simdi ?? :))

Ankara'nin baglarida buklum buklum yollari...

Yildiz tilbe guzel soyledide

Yildiz tilbe nin sorr parcasuni size Armagan ediyommm

Hoşgeldin cnm bi sorununuz yokmuş ii barii merak etme olurdur o zaman inş ama madem bi sorun yok o zaman bu klomen ne işe yarıyo ki acaba..?Ne demek o neden yapıyolar ki.. acep...?:26:

Gunaydin hayatim hayirli mutlu pazarlar

Senin o suratini yiriimmm brnim kicam ewde kaaavalti yaptik tv izliyok sobamizida yaktik

Ohhhh miisüstünede kestaneleri at... patiğimi giydim örgümüde alıp geliiiyiiiim

Nasssiniz kizlar??

Beydaglim nasil oluyo su sarimsakli kofte? Tarif verinde bizde yapariz belkim :)

Hıı nası oluyomuş bizde yapalım..bak canım çekti benim şimdiii:111lsada yesem..bide ben sarımsağı çok severim kociş heeç sevmez oof kaçak köçek yemekten bıktım

Ohhh cok sukur iyiye gitmis Allah esirgesin
ilk sayfanın kimyasıyla oynadım
bat listesini kaldırdım takip edemeyeceğim için
bi Allah ın kuluda rapor vermiyoki hatunlardan haberim olsun kim ne yapıyo değişik bişi varmı
Degisik bise yokki rapor verek

Gel kus derrryaaaa cayida koydum sobanin ustune

Basakk kiz su hamilelik takvimini kaldir benim takvimden koy
Ege ne kadarlik oldugunu takip edek bos bos cene calacaana
Dogum hikayeni yazaydin gerci ben eksiksiz yazmistim ama
Neyyyyseeee

Buarada ruyada kiz cocugu gormek ne demek? Benim arkadas ruyasinda gormus beni kucagimda kiz cocugu varmis. Ona vermisim, tek guvendigim kisi sensin demisim ve ona birakip gitmisim....:) ne demek bu simdi ?? :))

hayır olsun rüyan...kız çocugu haber anlamına gelir canım,bu arkadaşından bi habermi alacaksınacaba bilemedimki,yada sen ona bi haber vereceksin o daha mantıklı çocugu sen ona veriyosun sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…