yaaa nerdesiiz niye konuşmiiiisinizzz
dolu işim var zaten çıkıyom ahanda
abla sıtye bıse oldu yazıom gondermıodu
anladım cnm tahmin ettim zaten bende çıkayım begümcüm
dolluuu işim var dip bucak eve girecem çamaşır ve yemek yapacam
tamam ablam allah yardımcın olsun.. atesm de dalga gecıo benle :)
bende tam ona bakıyodum kaldırsana tızım onu
selam cici anne nasılsın kıs? sexliğin geri geldimi bacım göbüş gidince hııııııııııııııııbaşakcımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu arada bebişin nasıl tatlım?
tamam ablam allah yardımcın olsun.. atesm de dalga gecıo benle :)
canımm bebişin benim doğumgünümde doğacak inşallah. Allah sağlığıyla, bahtıyla elinde görmeyi nasipetsin inşallah canımm...
begümcüm aşılaman tutmadımı hayatım geçmişte öyle bişi okudum
Allah hakkında hayırlısını versin üzülme cnm zamanı gelmemiş henüz Rabbm çok bekletmesin inşallah
kız birsürü yazı yazdım hepsi güme gitti...biz neti komşudan alıyoz yani ortak kulaanıyoz bugünlerde zırt diye gidiyo durmadan aruyoum kadını utanıyorumda oda pazadaymış ondan yok oldum yaniii..beydağlı bu ay doktor yımırta takibi yapacak
bugün 5. günüm klomene başladım:18::18:
sen kullanmışmıydın hiç :18:
sitede bir problemmi varkiiii
ALLAH bir avazda kurtarsın kardeşimmzaetn bu hafta sonu doğuruyorum ablacım biraz daha dursun takvimim
evet hayatım göbeğim tamemen gitti
azıcık bi göbik kaldı ama oda eriycek
40ımız çıksın şu çarpışmalara bi başlayalaım eski sexy liğime dönmüş olcam
çakma sexy hürrrrrrr
bebişte iyi işte çok şükür devamlı huy değiştiriyo alşmaya çalışuıyoruz
hahahhahahahabende heç istemiyom formayı yeni aldık
Allah iyilik versin beydaglım. Bende hiç sevmedim bu durumu hem pskolojık savaş olucak hem gruplaşma olucak aileler genç ergenlik çagındaki çocuklara Nasıl yetişicek giyim kuşamda. bizim hey alalhım söylücem olmıcak şimdi sürpüntü marka meraklı lise kızlar var yok hergun değişk ayakkabılar çantalar çeketler bizim orta halli çocuklarımız biraz buruk olucak.. Zor ya güvenlik açısından çok kötü kimin girip çıkıtgı belli olmıycak okula..
kız günlük güneşlik ama soğuk,bende dün kocişe dedim kuralım diye yok daha erken diyor battaniye girer birbirimizi ısıtırmışız öyle diyor
sağol kuzum,hamdolsun iyiyim...bende hiç tasvip etmiyorum helede liseliler için,tehlikeli bir durum bence üstelik fakir ve zengin ayrımı olacak şimdiki gençler hep marka ve özenti düşkünü...
forma en iyisi....
yalanın bata emin toton göbeeen aldı başını gitti haberin yokevet hayatım göbeğim tamemen gitti
azıcık bi göbik kaldı ama oda eriycek
40ımız çıksın şu çarpışmalara bi başlayalaım eski sexy liğime dönmüş olcam
çakma sexy hürrrrrrr
bebişte iyi işte çok şükür devamlı huy değiştiriyo alşmaya çalışuıyoruz
bende 2 defa kullandım hep bir sonraki ay hamile kaldım dsene bu ayda boşkız birsürü yazı yazdım hepsi güme gitti...biz neti komşudan alıyoz yani ortak kulaanıyoz bugünlerde zırt diye gidiyo durmadan aruyoum kadını utanıyorumda oda pazadaymış ondan yok oldum yaniii..
ben klomeni bir kez kullandım sevinççim ama kullandığım ay değil diğer ay hamile kalmıştım
hem sitede hem bizim komşuda problem var
sevınc abla ben kullandım klomen onunla yumurtların buyuyo.. bende buyumedı o yuzden ıgneye gectım ıgne ıle buyutuyorm ben.. bıde klomen bnde bas agrısı yaptı felakett ınsallah sende yapmazz
inşallah hayırlısı olsun cnm benmö hala umut var yani bakalımadet olmadım daha ama cnm pazartesı beta hcg 1.5 cktı tutmadı.. tutmaması ıcın neden yoktu ama allahtan hayırlısı degılmıs. uzulmuyorm 2. asılamaya baslıcam adet olunca sen nasılsn ege nasıl
amin kardeş sağolasınALLAH bir avazda kurtarsın kardeşimm
inansakmıki acebaa
sizin evde çarpışırken ne gürültü çıkar şimdi dikkat etde kaynoşun tepesine yıkmayın evi eee nede olsa 9 ay 40 gün olacak
yalanın bata emin toton göbeeen aldı başını gitti haberin yok
:
inşallah hayırlısı olsun cnm benmö hala umut var yani bakalım
ege şu an uyuyor
amin kardeş sağolasın
annem bizde olcak fazla sesli çarpışaamyızki usul usul:18::18::18::18:
12kilo ile doğurdum doğumdan sonra 6buçuğu gitti
bu ara bol bol aşuree yiyom yapan varsa yollasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?