Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

başak rapor versene neler yapıyorsunuz göbekiniz düştümü nereye gömdünüz
oğlan emiimi hiç bişeden haberimiz yokk

bugün 15. günlük olduk göbekimiz< 12 günlükken düştü. ihale bana kaldı altını ben değştirirken düştü. inşallah bende düşmez içim gidiyor bakmaya diyordum
hala saklıyorum göbeki kıcam hava alanına gömcek pilot olsun diye maaşları çokı iyi
oliş emiiimaaşallah. başlarda zerhoş gibin uyuyodu suya sokup uyandırıyodukartık alıştı kendi kalkıp emiii

iki gündür huy değiştirdi günlerdir aç kalmş gibi memeye saldııyo ağzındaki memeyi bulamıyo sinirleniyo bulunca 10sn emip bırakıyo sonra bi daha arıyohiç bööle yapmazdı sanırım devamlı farklı huyları olcak

maaşallahhh kuzum benimmmmmm heee ihale banada kalmıştı üstelik gece kaka yapmıştı altını değiştiriyordum baktım zıbına yapışmış
iyi gömün pilot olsun daha durrr 40 günde kırk huy değiştirir kırkından sonra ya akıllanır yada iyice azar bol bol emzir
devit3 damlaya başladınmı
anası gibim dengesiz demekki huy değişip duriiiiiiiii

Son düzenleme:
ye süt yapar ananı kaçıramadımı hayla kaynoşun ve börülcen

sorma annem bütün kış kalmaya gelmişti ama bu gidişle kırkını çıakrı giderim diyo
bende gidecem anamla o duruma geldim
kaynoş hergün geliii bilgiler veriyo bize sağolsun
o olmasa nasıl bakardık bebeğe bilemiyoruz
insanın çok sinirini bozuyo devamlı akıl vermesi

kıcam rahatına dşkün sabahları bide benden kahvaltı bekliyo
bi görsen halimi sinir küpüyüm. geçen gün annem olişe baktı kıcamda beni gezmeye çıkardı accık sinirlerim yatıştı
bunalımdayım zaar

offff offffffffffffffff ne kadar tanıdık durumlar bunlarrrrrrrrrr
benim kaynoş şu eskiden naylon muşamba ve elde yıkanan bezler olurmuş ya onunla bebeğin altını bezlemeye çalışmıştı
oğlum sarılık olduğundada gazı var diye rezene veriyorduk sarı çay içirip biz sarılık etmişiz şimdi olsa kovarım hepsini
anacaazım dayanamadıkiiiii 10 günde kaçtı bişe bildikleri yok bide akıl veriiler annemin 10 tane torunu var
kaynoşun ilk torunu herşeyi bizden eyi biliyiiiii
annen gitsin asıl bunalımı o zaman gör her iş sana kalır
kocadanda hayır yokk oturur ağlarsın bol bol

damlaya bugün başlıyoruz 15. gün başla dedi hemşire 1 yaşına kadar devammış. herşeydende haberin var

değişük huylarını görünce korkuyom niye bööle yapıyo diye
demekki bebek bööle bööle büyüycek
anacığına çekmiş elbet oğlum
vaybe bende ana oldum ya çok garip geliyor düşündkçe
ama sanki hep anaymışım oğlum hep varmış hayatımda gibi geliyor

maaşallah maaşallahhh anaya bak sevsinler
panter başak!!! yeri gelir saat başı huy değişir bebek bu dışarı ortamına alışıyor zavallıcık
ee 9 ay içerde yattı tabi haberim var üstelik kış bebeği güneştende D vitamini alamıyor
1 yaşına kadar kullanacan sonra kan damlası verecekler kilosuna göre dozunu ayarlayacan bir aylık olunca aşısı var
biliyok zaaarrr

serayyyyyyyyyyyy napıyon gııııııııııı

napim gıııı vekalet yazıodum attı siteden boşanmaya geliyilerrr üzülüom kısss 88 doğumlu boşanma vekaleti verio avukata...sevinççç ben ateş ölçüom ya paso gördüğüğm dereceler 36-36,1-36,2-36,4 en fazla oda 25 inde olduadetin 14.gününde,o günde ilişki oldu bitek:) ininmıom ben kıs bu ateşe....ben klomene 3. günü başlıcam öle dedi dr...sen neler yapıosun nasıl gidio?

başakkkk nasılsın kuzum haberlerini okudum şimdi aslında bayağ bunaltmışlar seni...egenin yeni resimlerinden koysanaaa...

Son düzenleme:

seray bugün 5. gün annem klomene başladım çörek otunu da ye tatlım bakak hayırlısı neler olacak ama daha önce kullandım klomen hep bir sonraki ay gebe kaldımdı

abovvv yuh yanii. valla benm kaynoş çocuğuma çişini içirmeye çalştığından beri yüzüne bakasım gelmiyo hiç muhabbet etmiyom
torununu sevip gidiyo. bilgilerini eksik etmiyo tabii anneme devamlı akıl veriyo.
çocuk hıçkırsa "ne içirsekte hıçkırığı geçse" diye düşünüyo
annemde kızdı geçen " hıçkırıkta lazım gereksiz bişey değil neden geçirmeye çalışalım" demişti
Allah yardımcımız olsun
annem gidince daha zor olcak eminm. şimdi geceleri ben emziriyorum gaz çıkarmayı anneme veriyorum ben yatıyorum yine azıcık uykum oluyor
annem gidince herpsi bana kalcak . bütün gece uykusuz olcam koca bide hizmet beklicek
kaynoş gelip akıl vercek abooooooooooo
bakakta görek

seray bugün 5. gün annem klomene başladım çörek otunu da ye tatlım bakak hayırlısı neler olacak ama daha önce kullandım klomen hep bir sonraki ay gebe kaldımdı

ya çörek otunda düşük riski varmış adetin 2. günü başlayıp 12. gününe kadar yeniomuş o nedenle yemedim....ayyyy hayırlısı olsun yaaa hakkımızda inşallah vesile olur klomen....ben ilk defa kullanacam 3. günü başlıcam sabırsızlıkla adet olmayı bekliom...korkuom bi yandanda ilaca rağmen kötü sonuçlar alırsam die...bitki çayıda içmiom kendime ekinezyalı çay ve adaçayı almıştım ikiside riskliymiş tırstım içemiomm...Rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize...

seray ocaka domates çorbası koymaya gidiyom annem

koy annem koyyy çok severim vede çok acıktım ...5 te çıkıom bende toparlanayım cnmm..kolay gelsin sana...öptümmm

walla işin zorr o kaynoşla başakcım Allah yardımcın olsun...hıçkırık iidir kız ciğerleri gelişir hıçkırsın ağlasın bende uzun sürünce kıyamazdım yeğenlerime ablama emzirde geçsin su nietine derdim

pist taze anne napıyon bakım
ay senın bu kv maşalla cok nostaljık ya
sızın evın ortamı duşunemedım bı an
bebış nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…