bugün 17.günüm içsem bi sakıncası olurmu acep
hahahahahah sevinç abla bitiyorum senın yorumlarına yaamaaşallah maaşallahhh anaya bak sevsinler
panter başak!!! yeri gelir saat başı huy değişir bebek bu dışarı ortamına alışıyor zavallıcık
ee 9 ay içerde yattıtabi haberim var üstelik kış bebeği güneştende D vitamini alamıyor
1 yaşına kadar kullanacan sonra kan damlası verecekler kilosuna göre dozunu ayarlayacan bir aylık olunca aşısı var
biliyok zaaarrr
bugün 15. günlük olduk göbekimiz< 12 günlükken düştü. ihale bana kaldı altını ben değştirirken düştü. inşallah bende düşmez içim gidiyor bakmaya diyordum
hala saklıyorum göbeki kıcam hava alanına gömcek pilot olsun diyemaaşları çokı iyi
oliş emiiimaaşallah. başlarda zerhoş gibin uyuyodu suya sokup uyandırıyoduk artık alıştı kendi kalkıp emiii
iki gündür huy değiştirdi günlerdir aç kalmş gibi memeye saldııyo ağzındaki memeyi bulamıyo sinirleniyo bulunca 10sn emip bırakıyo sonra bi daha arıyohiç bööle yapmazdı sanırım devamlı farklı huyları olcak
Kızlarrr hadi size bir haber vereyimm:)Klomenle 4-5 tane yumurtiş gelişmiş bu gece çatlatma iğnesi oluyorum cuma günüde ilk aşılamam olacak inş.allahın izni ile olur bu sefer yalnız korkmuyorum da değil 4-5 yumurta ile aşılama yaptırmaya nasip kısmet işi tabi hayırlısı ile belki 1 aya kalmaz size güzel bir haber verebilirim zira içime doğuyor...
inşallah kız hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzzzzzzzzz
Sağol canımminş vericem size o haberi ayyy rabbim hepimizin gönlüne göre versin:26::26::26:
Sağol canımminş vericem size o haberi ayyy rabbim hepimizin gönlüne göre versin:26::26::26:
Selamun Aleykum
Acaba çatlatma iğnesini olsam da aşılama olmasam mıı??:S:S:S
Kızlar ya aklıma bişi takıldı benim şimdi 4-5 tane yumurta gelişmiş ya bu gecede çatlatma iğnesi var aşılama olduğunda ya 3-4 yumurta döllenirsee??Böyle bir ihtimal var değil mi?Kafam karıştı ya herşeyin hayırlısı tabi ama :18::18::18::18:
Hayırlısı canım tabiki bende de olmama ihtimali var bakma sen çoğul gebelik olur diye korkuyorum ama hiç olmama ihtimalide var allah bilir....slm kızlar arkadaşım mesajını gördüm işin gerçeği ben ilk çatlama iğnesi oldum olmadı sonra aşl-ılama ilk 4 yumurtam vardı çatlatma iğnesinden bi gün önce 3 yumurtam kaldı işin gerçeği anlamadım niye oldu benim başarılı olmadı ama dilerim senin olumlu olur aşılama kolay önemli olan moralini yüksek tut
Kiz en kotu ihtimal 3 uz lerin olur ne korkuyon
kız beydağlı adana soğumuş annem
sobayı kurmuş
burasıda güneşli ama soğukkkk
kim çıkardıysa kıyafet serbestliğini
valla oğlana eşofmanı giydirir salarım okula
zaten bişe beğenmiyor çok biliyor gibi
nereye gitsek seçtiği ayakkabı mont en pahalısı
bilse naparık
lisanslı ürünlere yapışıyiiii
bugün 15. günlük olduk göbekimiz< 12 günlükken düştü. ihale bana kaldı altını ben değştirirken düştü. inşallah bende düşmez içim gidiyor bakmaya diyordum
hala saklıyorum göbeki kıcam hava alanına gömcek pilot olsun diyemaaşları çokı iyi
oliş emiiimaaşallah. başlarda zerhoş gibin uyuyodu suya sokup uyandırıyoduk artık alıştı kendi kalkıp emiii
iki gündür huy değiştirdi günlerdir aç kalmş gibi memeye saldııyo ağzındaki memeyi bulamıyo sinirleniyo bulunca 10sn emip bırakıyo sonra bi daha arıyohiç bööle yapmazdı sanırım devamlı farklı huyları olcak
offff offffffffffffffff ne kadar tanıdık durumlar bunlarrrrrrrrrr
benim kaynoş şu eskiden naylon muşamba ve elde yıkanan bezler olurmuş ya onunla bebeğin altını bezlemeye çalışmıştı
oğlum sarılık olduğundada gazı var diye rezene veriyorduk sarı çay içirip biz sarılık etmişizşimdi olsa kovarım hepsini
anacaazım dayanamadıkiiiii 10 günde kaçtıbişe bildikleri yok bide akıl veriiler annemin 10 tane torunu var
kaynoşun ilk torunu herşeyi bizden eyi biliyiiiii
annen gitsin asıl bunalımı o zaman gör her iş sana kalır
kocadanda hayır yokkoturur ağlarsın bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?