Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hahahahahah sevinç abla bitiyorum senın yorumlarına yaa

başak ablam hayırlı lsun göbüşünüzpilot olsunda ucursun bizi oğlun

hahhaha başlarda zerhoş gibin uyuyodu suya sokup uyandırıyodukartık alıştı kendi kalkıp emiii
şu yorumada koptum

hahahahah asabi paşamm benim kızım meme onun dğilmi asabiyeti üstündede emeer severde saaane

huylancak allah güzel huylar nasip etsin asabi paşam benimm maşllah 41Bin defa

Kızlarrr hadi size bir haber vereyimm:)Klomenle 4-5 tane yumurtiş gelişmiş bu gece çatlatma iğnesi oluyorum cuma günüde ilk aşılamam olacak inş.allahın izni ile olur bu sefer yalnız korkmuyorum da değil 4-5 yumurta ile aşılama yaptırmaya nasip kısmet işi tabi hayırlısı ile belki 1 aya kalmaz size güzel bir haber verebilirim zira içime doğuyor...

inşallah kız hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruzzzzzzzzz

Kızlar ya aklıma bişi takıldı benim şimdi 4-5 tane yumurta gelişmiş ya bu gecede çatlatma iğnesi var aşılama olduğunda ya 3-4 yumurta döllenirsee??Böyle bir ihtimal var değil mi?Kafam karıştı ya herşeyin hayırlısı tabi ama :18::18::18::18:

Acaba çatlatma iğnesini olsam da aşılama olmasam mıı??:S:S:S

slm kızlar arkadaşım mesajını gördüm işin gerçeği ben ilk çatlama iğnesi oldum olmadı sonra aşl-ılama ilk 4 yumurtam vardı çatlatma iğnesinden bi gün önce 3 yumurtam kaldı işin gerçeği anlamadım niye oldu benim başarılı olmadı ama dilerim senin olumlu olur aşılama kolay önemli olan moralini yüksek tut

Kiz en kotu ihtimal 3 uz lerin olur ne korkuyon

Hayırlısı canım tabiki bende de olmama ihtimali var bakma sen çoğul gebelik olur diye korkuyorum ama hiç olmama ihtimalide var allah bilir....
Kiz en kotu ihtimal 3 uz lerin olur ne korkuyon

Kızzz sevinçç hatunu bende ondan korkuyom:)

kız beydağlı adana soğumuş annem
sobayı kurmuş

Anaaadanada soba yakıyolarmı yaa öyle soğuk oluyomuymuş:26:

Ayyyy küçük erkeğede bak kız büyüüyünce kızlar peşinde koşacak zaar seninkinin

Ayyy cnm ne tatlıdır şimdi egecik süt kokulu misss ohhcnm sen nasılsın basakcıım lohusalık nasıl geçiyooo zorluyo mu:26:

Anaaam benimki taa şimdiden açık açık söylüyoo ben herşeye karışırıım diyoooAmaaan bende o göz varmıBide ilk torun olacak inş... dört gözle bekliyoo zaten ne zaman gelecek diyeee....:18:

hatunllarrrr napıyonuzzzz gelemedim yoğunumda biliyonuzz

bat:2 aralık..ama sanmıyorum çünkü tedavi süresinde adetlerim düzenliydi ilaç almasam bile o dönem ilaçların etkisiyle oluyodum..ama ekim ayında olmadım tarlusal kullandım kasımın 2sinde oldum...bakalım nolcak..sivilcelerim çıktı tabi iştahta açık..off offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…