Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

slm kızlar nasılsınız

hepınızı cok ozledım pc bozuldu sonrada net hec gırmedımmmm

basakcım nasılsın bebgın nasıl

kırmızılar geldimi ? gelmediyse gebelik için mi kan vercen ? yoksa tedaviyemi başlıcak bu sorun cevabını istiyorum

kırmzAR gelelı 15 gun oldu canım en son gıttgımde ayın 30 da gel dedı yumoslar catlamsımı ona bakacak oyle tedavıye bakcaz bakalım

neyse ben cıktım hepınıız opuyorum allah emanet olun

İyiyizz canım sen nasılsınn
Ay sivilceler en nefret ettiğim şeyler artık
Nefret veriyorlar zaten cldimde putur putur çıkmamış sivilce var aman bööö

Hadi sen de gebe kalda kız çocugu doğurr ilk çocugun olcak değilmi :44:

cnm sanmıyorum diosun ama belli olmaz hamilemisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaamayyyyyyyy acaba bende miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiayy hadi hayırlısııı

slm kızlar nasılsınız

hoşgeldiiiin cnmmmmm

cnm sanmıyorum diosun ama belli olmaz hamilemisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaamayyyyyyyy acaba bende miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiayy hadi hayırlısııı

tozutmadan bi hamile kalaydık iyiydi

bilmem nasip kısmet artık akışına bıraktım gitti.. : D

evet kuzum ilk olcak becerebilirsek : D
ay hiç sorma ergenlik sivilcsi çıkarmamıştım bukadar...öğğ geldi..
benim kızım olsa ahh ahh neler yaparım ben onaa

slm kızlar nasılsınız

tozutmadan bi hamile kalaydık iyiydi

bilmem nasip kısmet artık akışına bıraktım gitti.. : D

Nerdesin kizz facedende yazdim cvp verdigin yok
Iyi olmana sevindim

Polly cnm hayirlisi pes etmek yok soganda ictin hadi hayirlisi

Offff napim kiz soba costu bayildim yatakidasina kactim dizide bitmek uzere zati
Telden bakiim karilara didim

Benim kocisde reklam aralarında hep maç kanalları acıyıııı beni sinir ediyiiiicnm öbür odaları nası ısıtıyonuz her yere gidiyomu sobanın sıcağaaa nası yapıyonuz

Benim kocisde reklam aralarında hep maç kanalları acıyıııı beni sinir ediyiiiicnm öbür odaları nası ısıtıyonuz her yere gidiyomu sobanın sıcağaaa nası yapıyonuz

Cnm bizim ew orta salondan isliyor sobada orda kurulu oldugu icin butun ew ilik oluyor
Sanku antreye soba kurulmus gibi dusun

canlarım nasılsınız geç kaldım bugün nete girmekte, ama yinede size bakmadan yatamadım... hürremi izledim pek güzeldi bu bölüm... herkes için herşey yolundadır inşallah... ben çalışmaya devam gün sayıyorum valla ayın 20 sinde ayrılıyorum inşallah izne... ayyy böyle işte bekliyorum :)) neyse hadi iyi gecelerr öptüm sizi yarın görüşmek üzereee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…