Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Evet cnm güzel bölümdü..Hadi bakalım izne çıkta bol bol dinlen sağlıklı doğumlar yap inş dumancıım

günaydın canlarımm nasılsınızzz ? adet oldum demın yarun 2.asılamaya baslıyoruz ınsallah 11 de doktora gıtcem... ılk tedavımde cuma baslamıstı 2 cıde ınsallahh hayırlara vesıle olur...

günaydın canlarımm nasılsınızzz ? adet oldum demın yarun 2.asılamaya baslıyoruz ınsallah 11 de doktora gıtcem... ılk tedavımde cuma baslamıstı 2 cıde ınsallahh hayırlara vesıle olur...

inşaallah canım hayırlısı olsun,bu kez olur inşaallah

insallah ablam bu sefer umutluyum ılkınde degıldım nedense :))) allaha bınlerce sükür dermansız derdımız yok hepımıze gonlumuzdekını vercek allahım en yakın zamanda ınsallah

ohhh be begümcüm bak ne güzel söyledin ne güzel bunları senden duymak bu kez olumlu başlıyorsun bu çok iyi...ilkinde hiç olumlu olmamıştın,hep böyle güzel düşün canım...

ohhh be begümcüm bak ne güzel söyledin ne güzel bunları senden duymak bu kez olumlu başlıyorsun bu çok iyi...ilkinde hiç olumlu olmamıştın,hep böyle güzel düşün canım...

abla ıster ınan ıster ınanma ılkınde tutmuycagını bılıyodum hıssettım yaptrmadan daha once.. hep bana 2 de tutcak gelıyodu neden bılmıyorum allaha sukurler olsun toparladm hemen kendımı ama bu sefer umutluyum.. ama kaşımdan ble anlıyorum ben tutmadıgını ne delıyım :))

yani bayağı bir olumsuzdun ama boşver artık unut onu..ikinciye odaklanman ve umutla başlaman daha iyi...o delilikleri herkes yapmıştır ,ben korunmayı bıraktığımda burda okumuştum diye adet günüm gelmeden karbonat alıp onun üzerine işiyodumkabarırsa hamileymişsin,dibe çökerse değilmişsin,hergün kırk kere göğüslerimi mıncıklamaktan bir hal olmuştum acaba büyüme varmı,gözbebeklerim büyümüşmü diye aynaya bakardım durmadan daha neler,neler,,ama hepsi boşşş...

bişey sorcam şimdi benim kırmızılar gelirse yine soğanı 15 gün mü içicem nasıl olcak yaaa :S

ümitsizlik yok merak etme
yok annem adet olursan bir sonraki adet döneminden on gün önce başlayıp beş gün içecen
noldu kızzzzz
hade bakam hayırlısı inşallah bu defa kafayı yimezsin bizede yedirtmezsin
hoşgeldinnn bebeammmm

hoşbuldum bebaaammm

gunaydın ablamm
günaydın datlımmmmm

abbbaaawwwwwwwwwwwwwww beydağlım hay bu belirtileri icat edenin

canımsın :) allah büyük ve ben dunden berı sükredıyorum hayırlısını ıstemıstım cunku.. umutluyum sımdı 29 aralıgı beklıe belkı yenı yılda suprızım gelır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…