canlarım nasılsınız geç kaldım bugün nete girmekte, ama yinede size bakmadan yatamadım... hürremi izledim pek güzeldi bu bölüm... herkes için herşey yolundadır inşallah... ben çalışmaya devam gün sayıyorum valla ayın 20 sinde ayrılıyorum inşallah izne... ayyy böyle işte bekliyorum :)) neyse hadi iyi gecelerr öptüm sizi yarın görüşmek üzereee
kız çocugu bambaşka inşallah bacım hamiş olursan ellllleh ben bile ciciler gınderirim alırsın postanedenevet kuzum ilk olcak becerebilirsek : D
ay hiç sorma ergenlik sivilcsi çıkarmamıştım bukadar...öğğ geldi..
benim kızım olsa ahh ahh neler yaparım ben onaa
günaydın canlarımm nasılsınızzz ? adet oldum demın yarun 2.asılamaya baslıyoruz ınsallah 11 de doktora gıtcem... ılk tedavımde cuma baslamıstı 2 cıde ınsallahh hayırlara vesıle olur...
inşaallah canım hayırlısı olsun,bu kez olur inşaallah
insallah ablam bu sefer umutluyum ılkınde degıldım nedense :))) allaha bınlerce sükür dermansız derdımız yok hepımıze gonlumuzdekını vercek allahım en yakın zamanda ınsallah
ohhh be begümcüm bak ne güzel söyledin ne güzel bunları senden duymak bu kez olumlu başlıyorsun bu çok iyi...ilkinde hiç olumlu olmamıştın,hep böyle güzel düşün canım...
abla ıster ınan ıster ınanma ılkınde tutmuycagını bılıyodum hıssettım yaptrmadan daha once.. hep bana 2 de tutcak gelıyodu neden bılmıyorum allaha sukurler olsun toparladm hemen kendımı ama bu sefer umutluyum.. ama kaşımdan ble anlıyorum ben tutmadıgını ne delıyım :))
yok annem adet olursan bir sonraki adet döneminden on gün önce başlayıp beş gün içecenbişey sorcam şimdi benim kırmızılar gelirse yine soğanı 15 gün mü içicem nasıl olcak yaaa :S
ümitsizlik yok merak etme
hade bakam hayırlısı inşallah bu defa kafayı yimezsin bizede yedirtmezsingünaydın canlarımm nasılsınızzz ? adet oldum demın yarun 2.asılamaya baslıyoruz ınsallah 11 de doktora gıtcem... ılk tedavımde cuma baslamıstı 2 cıde ınsallahh hayırlara vesıle olur...
hoşgeldinnn bebeammmm
günaydın datlımmmmmgunaydın ablamm
yani bayağı bir olumsuzdun ama boşver artık unut onu..ikinciye odaklanman ve umutla başlaman daha iyi...o delilikleri herkes yapmıştır ,ben korunmayı bıraktığımda burda okumuştum diye adet günüm gelmeden karbonat alıp onun üzerine işiyodumkabarırsa hamileymişsin,dibe çökerse değilmişsin,hergün kırk kere göğüslerimi mıncıklamaktan bir hal olmuştum acaba büyüme varmı,gözbebeklerim büyümüşmü diye aynaya bakardım durmadan daha neler,neler,,ama hepsi boşşş...
yok annem adet olursan bir sonraki adet döneminden on gün önce başlayıp beş gün içecen
noldu kızzzzz
hade bakam hayırlısı inşallah bu defa kafayı yimezsin bizede yedirtmezsin
hoşbuldum bebaaammm
yani bayağı bir olumsuzdun ama boşver artık unut onu..ikinciye odaklanman ve umutla başlaman daha iyi...o delilikleri herkes yapmıştır ,ben korunmayı bıraktığımda burda okumuştum diye adet günüm gelmeden karbonat alıp onun üzerine işiyodumkabarırsa hamileymişsin,dibe çökerse değilmişsin,hergün kırk kere göğüslerimi mıncıklamaktan bir hal olmuştum acaba büyüme varmı,gözbebeklerim büyümüşmü diye aynaya bakardım durmadan daha neler,neler,,ama hepsi boşşş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?