günaydın datlımmmmm
abbbaaawwwwwwwwwwwwwww beydağlım hay bu belirtileri icat edenin
ne yemek pişirecen sevinç
yok annem adet olursan bir sonraki adet döneminden on gün önce başlayıp beş gün içecen
noldu kızzzzz
hade bakam hayırlısı inşallah bu defa kafayı yimezsin bizede yedirtmezsin
hoşbuldum bebaaammm
canımsın :) allah büyük ve ben dunden berı sükredıyorum hayırlısını ıstemıstım cunku.. umutluyum sımdı 29 aralıgı beklıe belkı yenı yılda suprızım gelır :)
inanırım beydağlı bazen insan kafayı yiyor resmen ben de klomene başladım soğan kürüde yapsammı diye düşünüyom gerçi enfeksiyon için fitil kullanıyom amaicat edenin.............................he kız neler yapıyodum yazmıcaktım aslında ama yazdım bir kere
):) yarın 11 de baslıom artık umutluyum zaten bıgun olacagını bılıyorm ama ne zaman onu blmıorm ama olacakkkkk :)
bilmiyorum dahaa...kız bende biliyorum o kabak yemeğini yaparım arada güzel oluyor...sevinç aşure yaptınmıcanım dünden domates çorbam ve az pancar sarmam var
et kabağı var buranın meşhur ekşili nohutlu aynı bamya gibi pişiyor
yanınada bulgur pilavı salata turşu sen
kk iki gündür kafayı yidi haaaaaaaa
inanırım beydağlı bazen insan kafayı yiyor resmen ben de klomene başladım soğan kürüde yapsammı diye düşünüyom gerçi enfeksiyon için fitil kullanıyom ama
inşallah hayırlısı cnm yaaa
bilmiyorum dahaa...kız bende biliyorum o kabak yemeğini yaparım arada güzel oluyor...sevinç aşure yaptınmı
ewet yaaa insan sinirlenip çıkmak istiyor..
yok annem yarın yapmayı düşünüyom kısmetseeeee
sen
sbl napıyon kız sessiz sessiz
Sessiz takipteyim bacım:))))
Doktorla konuştum bugün dün çatlatma iğnemi oldum aşılamayı iptal ettik bu ay böyle deneyelim dedik 4 yumurtam fazla geliştiği için çoğul gebelik ihtimalin çok fazla dedi bakalım hayırlısı allahtan şimdi ne yapıcam kara kara onu düşünüyorum ne yapsamda bu ay hamiş kalsam diye:))) varmı böyle bişi yawww:))
haklısın canım hamile kalmadığıma üzülemiyorum hamile kalsam da sevinemeyecem korkularım o kadar çokkiii:18::18::18:sevinç sen bilirsin ama bence başlama bazn bitki kürleri ilaç tedavisindeyken ilaçların etkisini yok edbiliyor yada başka etkiler olabiliyor bu ay soğanı es geç ilaçlarını kullan ,inşaallah hayırlı olur
kız ben bugüne kadar hiç aşure pişirmeye cesaret edemedim,hep annem pişirirdi ama yapmayı çok istiyorum da ya tutturamazsam
Sessiz takipteyim bacım:))))
Doktorla konuştum bugün dün çatlatma iğnemi oldum aşılamayı iptal ettik bu ay böyle deneyelim dedik 4 yumurtam fazla geliştiği için çoğul gebelik ihtimalin çok fazla dedi bakalım hayırlısı allahtan şimdi ne yapıcam kara kara onu düşünüyorum ne yapsamda bu ay hamiş kalsam diye:))) varmı böyle bişi yawww:))
hayırlısı olsun canım...inşaallah aşılamaya gerek kalmadan hamiş olursun,yapacağın bol çalışmak
haklısın canım hamile kalmadığıma üzülemiyorum hamile kalsam da sevinemeyecem korkularım o kadar çokkiii:18::18::18:
aaa kız ben ilk defa geçen sene yaptım çok basit akşamdan dövmeyi nohutu ve fasülyeyi ayrı ayrı ıslat
sabah nohutla fasülyeyi ayrı ayrı az haşla bu arada büyük bir tencereye dövmeyi koy bolcada su iyice kaynasın açılmaya yüz tutunca
nohutunu fasülyesini koy hep beraber pişir şekeri sütlaç gibi sonradan konuyor şekerden önce kayısı felan koyman istersen ben doğrayıp koyuyom sonra şekerini ilave et
az belli olsun dövme çekiyor bir çay kaşığı tuzda koy varsa bir tiki kurban eti şekerlede karıştıra karıştıra pişir yüzüne ceviz ohh misss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?