Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

):) yarın 11 de baslıom artık umutluyum zaten bıgun olacagını bılıyorm ama ne zaman onu blmıorm ama olacakkkkk :)

canımsın :) allah büyük ve ben dunden berı sükredıyorum hayırlısını ıstemıstım cunku.. umutluyum sımdı 29 aralıgı beklıe belkı yenı yılda suprızım gelır :)

inşaallahhhhhhhhhhhhhhhh canım innşşalllaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh

icat edenin.............................he kız neler yapıyodum yazmıcaktım aslında ama yazdım bir kere
inanırım beydağlı bazen insan kafayı yiyor resmen ben de klomene başladım soğan kürüde yapsammı diye düşünüyom gerçi enfeksiyon için fitil kullanıyom ama
):) yarın 11 de baslıom artık umutluyum zaten bıgun olacagını bılıyorm ama ne zaman onu blmıorm ama olacakkkkk :)

inşallah hayırlısı cnm yaaa

canım dünden domates çorbam ve az pancar sarmam var
et kabağı var buranın meşhur ekşili nohutlu aynı bamya gibi pişiyor
yanınada bulgur pilavı salata turşu sen
bilmiyorum dahaa...kız bende biliyorum o kabak yemeğini yaparım arada güzel oluyor...sevinç aşure yaptınmı
kk iki gündür kafayı yidi haaaaaaaa

ewet yaaa insan sinirlenip çıkmak istiyor..

sevinç sen bilirsin ama bence başlama bazn bitki kürleri ilaç tedavisindeyken ilaçların etkisini yok edbiliyor yada başka etkiler olabiliyor bu ay soğanı es geç ilaçlarını kullan ,inşaallah hayırlı olur

sbl napıyon kız sessiz sessiz

Sessiz takipteyim bacım:))))
Doktorla konuştum bugün dün çatlatma iğnemi oldum aşılamayı iptal ettik bu ay böyle deneyelim dedik 4 yumurtam fazla geliştiği için çoğul gebelik ihtimalin çok fazla dedi bakalım hayırlısı allahtan şimdi ne yapıcam kara kara onu düşünüyorum ne yapsamda bu ay hamiş kalsam diye:))) varmı böyle bişi yawww:))

hayırlısı olsun canım...inşaallah aşılamaya gerek kalmadan hamiş olursun,yapacağın bol çalışmak

sevinç sen bilirsin ama bence başlama bazn bitki kürleri ilaç tedavisindeyken ilaçların etkisini yok edbiliyor yada başka etkiler olabiliyor bu ay soğanı es geç ilaçlarını kullan ,inşaallah hayırlı olur
haklısın canım hamile kalmadığıma üzülemiyorum hamile kalsam da sevinemeyecem korkularım o kadar çokkiii:18::18::18:
kız ben bugüne kadar hiç aşure pişirmeye cesaret edemedim,hep annem pişirirdi ama yapmayı çok istiyorum da ya tutturamazsam

aaa kız ben ilk defa geçen sene yaptım çok basit akşamdan dövmeyi nohutu ve fasülyeyi ayrı ayrı ıslat
sabah nohutla fasülyeyi ayrı ayrı az haşla bu arada büyük bir tencereye dövmeyi koy bolcada su iyice kaynasın açılmaya yüz tutunca
nohutunu fasülyesini koy hep beraber pişir şekeri sütlaç gibi sonradan konuyor şekerden önce kayısı felan koyman istersen ben doğrayıp koyuyom sonra şekerini ilave et
az belli olsun dövme çekiyor bir çay kaşığı tuzda koy varsa bir tiki kurban eti şekerlede karıştıra karıştıra pişir yüzüne ceviz ohh misss

ayyy canım aşılamaya gerek kalmaz inşallahhhhhh çatlatma iğneni vurulduğuna göre sabahlar olmasınnn ne yapacan çalışacan

bugün saraçoğlu TRT 1 deydi çok güzel bilgiler verdi en iyi kan sulandırıcı limonmuş
yarım bardak suya yarım limonu sıkıp için dedi

o duyguyu çok iyi bilirim ben canım ah ahh,ama sen hiç ilaçları kullanmamışsın inşaallah bu kez olacak

kız aslında suyla malzemeleri ayarlayamam diye korkuyorum denesemmiki bilemedim:26:herşeyi yapabiliyorum ama aşureyi hiç cesaret edipte pişirmedim işte...bu arada kurban etini ilk defa sende duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…