Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız dene nolacak suyunu bol koy katı olursa sıcak su ekleniyor becerirsin valla ilk denememde tutturdum canım kurban bayramından sonra geliyor ya aşure ayı kurban eti varsa evde bir tike atılıyor annemler öyle yapardı
kaynoşlarda yapıyor:26::26:

Sağol canımm inşaallah...orası öyle canım:)dilerim artık gelir bebüküm:)
inşaallah gelir canım..
bugün saraçoğlu TRT 1 deydi çok güzel bilgiler verdi en iyi kan sulandırıcı limonmuş
yarım bardak suya yarım limonu sıkıp için dedi
izlemedim ama daha öncede duymuştum bir ara sürekli içiyordum ben,sabah aç karnına bir bardak suya sıkıp bu ara bıraktım..
resmen nescafe ye aş eriyom
bi tane içsem nolar kii

içme yaaa içersende kahvesini çok az koy..bağımlılık yapıyor işte o yüzden aşeriyon kadın içme boşver her neskahve bir pıhtı diye düşün

tamam kız eğer cesaretimi toplarsam ancak haftasonunudan sonra yaparım..ben sulu sewiyom aşureyi

:18::18: abboowwwwwwwwwww içmem tamam :18::18::18::18:

ahh ahh ölümden başka her şeye çare var sokağın sonunda bir cenaze var ve daha gencecik 18 yaşında genç bir çocuk öldü,okadar üzüldümki dünden beri aklımdan çıkmıyor nasıl efendi bir çocuktu,ve hiç birşeyi yoktu kalp krizi demişler anında ölmüş..

RABBİM sabır versin ailesine yavrum daha gencecikti..hayat bomboşş aslında...

Son düzenleme:

offf yaaaaaa Allahım anasına babasına sabır versin ölümün her türlüsü zor da genç ölüm başka bir acı

offf yaaaaaa Allahım anasına babasına sabır versin ölümün her türlüsü zor da genç ölüm başka bir acı

ewet sevinç yaa öyle walla birde bizim evin karşısında market var ölen çocuğun dayısınında çocuk bütün yaz markatte yardıma geliyordu sürekli görüyordum gözümün önünden gitmiyor yüzü,üniversiteye hazırlanıyordu çocuk...

bu ibret canım işte ölüm nerde ne zaman kime gelecek hiç belli olmuyor Allahım beterinden esirgsin

kahve yapmayamı gittin kızzz..bu arada bol,bol su iç he biz pıhtılıların su içmesi çok önemliymiş..

hayrola paşammmmm noldu böyleee...

ne olduuu yiwrum sanaaaaa

çaresizlik çok zor birşeykızlar onu anladım ne olur bana bir daha bebek ne zaman düşünüyorsun diye sormayın olurmu içim acıyor bazı sebeplerden dolayı bebek düşünmüyorum şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…