o duyguyu çok iyi bilirim ben canım ah ahh,ama sen hiç ilaçları kullanmamışsın inşaallah bu kez olacak
kız aslında suyla malzemeleri ayarlayamam diye korkuyorum denesemmiki bilemedim:26:herşeyi yapabiliyorum ama aşureyi hiç cesaret edipte pişirmedim işte...bu arada kurban etini ilk defa sende duydum
inşaallah gelir canım..Sağol canımm inşaallah...orası öyle canım:)dilerim artık gelir bebüküm:)
izlemedim ama daha öncede duymuştum bir ara sürekli içiyordum ben,sabah aç karnına bir bardak suya sıkıp bu ara bıraktım..bugün saraçoğlu TRT 1 deydi çok güzel bilgiler verdi en iyi kan sulandırıcı limonmuş
yarım bardak suya yarım limonu sıkıp için dedi
resmen nescafe ye aş eriyom
bi tane içsem nolar kii
kız dene nolacak suyunu bol koy katı olursa sıcak su ekleniyor becerirsin valla ilk denememde tutturdum canım kurban bayramından sonra geliyor ya aşure ayı kurban eti varsa evde bir tike atılıyor annemler öyle yapardı
kaynoşlarda yapıyor:26::26:
inşaallah gelir canım..
izlemedim ama daha öncede duymuştum bir ara sürekli içiyordum ben,sabah aç karnına bir bardak suya sıkıp bu ara bıraktım..
içme yaaa içersende kahvesini çok az koy..bağımlılık yapıyor işte o yüzden aşeriyon kadın içme boşver her neskahve bir pıhtı diye düşün
tamam kız eğer cesaretimi toplarsam ancak haftasonunudan sonra yaparım..ben sulu sewiyom aşureyi
:18::18: abboowwwwwwwwwww içmem tamam :18::18::18::18:
tamam canım bak ne yap bir kase belirle kendine iki kase dövme bir kase fasülye bir kase nohur tamammı ölçü bu
:130::130::130::130::130:
tamam sevincim sağol,yapacam bakalım vatana millete hayırlı uğurlu olsun
ahh ahh ölümden başka her şeye çare var sokağın sonunda bir cenaze var ve daha gencecik 18 yaşında genç bir çocuk öldü,okadar üzüldümki dünden beri aklımdan çıkmıyor nasıl efendi bir çocuktu,ve hiç birşeyi yoktu kalp krizi demişler anında ölmüş..
RABBİM sabır versin ailesine yavrum daha gencecikti..hayat bomboşş aslında...
bir bardak içsem nolurkiii çay bardakıyla içim bari
az koyarım kaavesini
becerir benim topraaaaammmm :13: becerikli karıdır o
kahve fincanında iç ecuk koy kahvesinide türk kahve fincanı heee..
offf yaaaaaa Allahım anasına babasına sabır versin ölümün her türlüsü zor da genç ölüm başka bir acı
yok çay bardakıylan içecem
ewet sevinç yaa öyle walla birde bizim evin karşısında market var ölen çocuğun dayısınında çocuk bütün yaz markatte yardıma geliyordu sürekli görüyordum gözümün önünden gitmiyor yüzü,üniversiteye hazırlanıyordu çocuk...
bu ibret canım işte ölüm nerde ne zaman kime gelecek hiç belli olmuyorAllahım beterinden esirgsin
iç bakalım,,inşaallah hamile kalırsında hiiçççççççççç içemezsin...iyiki ben hiç sevmiyorum şu neskahveyiii
hayrola paşammmmm noldu böyleee...
ne olduuu yiwrum sanaaaaa
yok annem adet olursan bir sonraki adet döneminden on gün önce başlayıp beş gün içecen
Noldu kızzzzz
hade bakam hayırlısı inşallah bu defa kafayı yimezsin bizede yedirtmezsin
Hoşbuldum bebaaammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?