Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

abla basak topıkı acalı tam bı sene olmus bak basagın bebegı oldu acaba bı sene sonra neler olcak.. dumanın basagın bebeklerı 1 yasında olur :)) bengısunun da 6 aylık falan sanrm acaba senle ben nolcaz :)
Sizde ya doğum yapmış ya bebişe az kalmış olacaksınız inşallahhhhhh
Eee hurremde dogurduguna gore sira sana geldiiii kotkunun ecele faydasi yok
Evet cnm orası öyle ayyy duygulandım yaaa bu günleri görecekmiydim

abla basak topıkı acalı tam bı sene olmus bak basagın bebegı oldu acaba bı sene sonra neler olcak.. dumanın basagın bebeklerı 1 yasında olur :)) bengısunun da 6 aylık falan sanrm acaba senle ben nolcaz :)

nasipten ötesi yok canım herşeyin vakti var onlar için vakit gelmişti benim çok şükür oğlum hiç beni üzmeden bekletmeden geldi fakat imtihanım gerisin gerideymiş 3,5 sene oldu hala uğraşıyom kardeşi olsun diye hakkımızda hayırlısı :26:

ewet ablam herseyınn hayırlısı bakarsınn 1 seneye bızımde hayatımızdada neler degısır..

Sizde ya doğum yapmış ya bebişe az kalmış olacaksınız inşallahhhhhh

Evet cnm orası öyle ayyy duygulandım yaaa bu günleri görecekmiydim
inşallah yaaa hayırlısıylaaaaa hürremin 2 çocuğu olduğu halde 10 ay uğraştı 3. sü için
ewet ablam herseyınn hayırlısı bakarsınn 1 seneye bızımde hayatımızdada neler degısır..

:26: hayırlısı bakakta görek neler olacak..

beloşunda dün gelmesi gereken kırmızılar gelmemiş
inşallah aşılamaya gerek kalmadan bebeği gelir inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…