Sizde ya doğum yapmış ya bebişe az kalmış olacaksınız inşallahhhhhhabla basak topıkı acalı tam bı sene olmus bak basagın bebegı oldu acaba bı sene sonra neler olcak.. dumanın basagın bebeklerı 1 yasında olur :)) bengısunun da 6 aylık falan sanrm acaba senle ben nolcaz :)
Evet cnm orası öyle ayyy duygulandım yaaa bu günleri görecekmiydimEee hurremde dogurduguna gore sira sana geldiiii kotkunun ecele faydasi yok
abla basak topıkı acalı tam bı sene olmus bak basagın bebegı oldu acaba bı sene sonra neler olcak.. dumanın basagın bebeklerı 1 yasında olur :)) bengısunun da 6 aylık falan sanrm acaba senle ben nolcaz :)
Sizde ya doğum yapmış ya bebişe az kalmış olacaksınız inşallahhhhhh
Evet cnm orası öyle ayyy duygulandım yaaa bu günleri görecekmiydim
nasipten ötesi yok canım herşeyin vakti var onlar için vakit gelmişti benim çok şükür oğlum hiç beni üzmeden bekletmeden geldi fakat imtihanım gerisin gerideymiş 3,5 sene oldu hala uğraşıyom kardeşi olsun diye hakkımızda hayırlısı :26:
inşallah yaaa hayırlısıylaaaaaSizde ya doğum yapmış ya bebişe az kalmış olacaksınız inşallahhhhhh
Evet cnm orası öyle ayyy duygulandım yaaa bu günleri görecekmiydim
ewet ablam herseyınn hayırlısı bakarsınn 1 seneye bızımde hayatımızdada neler degısır..
aaa ınsallahh canımm benımm ınsallah dogurmus olurummmmmm :) acaba tutcakmı bu yaa ne hıssedıyosun :)
bu sefer agrım var cok anlamadm ıyımı kotumu sol kasıgım batıyoo resmensara abla naptı acaba
beloşunda dün gelmesi gereken kırmızılar gelmemiş
inşallah aşılamaya gerek kalmadan bebeği gelir inşallahh
Geçen tutacak demiştim ama olmadıbu kez inşallah olur diyelim cnm
ahh keske belos sevındırse bızı ablamm
inşallah yerleşiyordur hayatım çok kasma dinleme kendinide saradan haber yok
bu sefer tutmucak dıyelım tutsun gercı gecen sefer ben bılıodmm tutmuycagını :)
bu sefer cok rahatım ates olcmuyom orama burama bakmıorm :) ama agrıyı hıssedıyorm malesef..
kaşlarını almaya kalkmada
kaşlarını almaya kalkmada
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?