Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

abboowww çok geçmiş olsun canımmmmm ishal olunca tehlikeliiii mikrop felanmı kaptın nedir Allah şifa versin
saradan henüz haber yok hürrem bugün doğuracaktı çoktan doğurmuştur

ablam allah herkese saglık sıhhat versın basta sana canımsn kıyamam bı ıyıles artık belınde agrıyodu off off canım ablam nazar degms sana

valla ben 10 gün çektimmm bacım Allah yardımcın olsun 5 günde klomen içtim öyle kaldı gidip doktora muayene olamadım iğne vurulamadım herşeyin başı sağlıkmış

ewet sevincim sağlıktan önemlisi yok bencede,2 gecedir uyumuyorum RABBİM tüm hastalara şifa versin insan rahat nefes aldığı için bile şükretmeli ben burnumdan nefes alamadığım için yatamıyorum bile..

anacığım sağlıklı olsa gelip bana bakardıinşaallah RABBİM anacığımıda iyileştirsin..

evet abla haftaya cuma olmadan kanda baktrcam
hadi hayırlısı cnm

çok haklısın beydağlı canım benimde gece dişim ağrımasınmıı gece 3 den 5,30 a kadar yatakda debelendimmm
sağlıktan önemli hiç bişe yok . Rabbim annenede şifa versin benim annemde yanımda yok olsa bana bakardı
rezil oldum hastayken Allahtan kocam çok ilgilendi akşamları Allah razı olsun herkesin evladı herkese ucuz
ana gibi yar olmaz işte

abboowww çok geçmiş olsun canımmmmm ishal olunca tehlikeliiii mikrop felanmı kaptın nedir Allah şifa versin
saradan henüz haber yok hürrem bugün doğuracaktı çoktan doğurmuştur
anammm hürrem bugünmü doğuracaktı ay ne güzel sıra dumanımda inşaallah...
ayy inşaallah mikrop falan yoktur yaa hiçte doktora gitmek istemiyorum yaaa..
ablam allah herkese saglık sıhhat versın basta sana canımsn kıyamam bı ıyıles artık belınde agrıyodu off off canım ablam nazar degms sana

evet abla haftaya cuma olmadan kanda baktrcam

amin begümcüm sağolasın....kız haftasonu kaynoşa gittim sözde beni çok seven bir eltimde alt katta oturuyor onlara geçtik bize kahve yaptıı herkese dağıtırken bu fincanı sakın almayın bu beydaglinin dedi,hatta eşim kaıma bişeymi yaptın dedi şakayla bende hiç kötü düşünüp inanam öyle şeylere diye içtim..o günden beri hastayım psikolojikmidir nedir:2:

canım inşaallah haftaya güzel ve hayırlı sonuç alırsın..

aBBooo olurmu olur kimseye güven olmaz valla niye sana özelmiş ben olsam içmezdim kıllanırdım :18:
elti eltiyi severmi hiç hikaye bunlar

valla ben ınsanlara hıc guvenmıyorum gunahını almayalım ama ıcınden kotu bısey bıle gecırse nazarı dokunur ablacım..22 yasndaym ama oyle kotulukler gordumkı ınsanlarrdan tıksınıyorum korkuyorm her an bısey yapcaklarmı dıye.. senın kalbın temız ya nazar da cabuk deger kıyamam sana ablam allahım sana sıfa versın bır an evvel ıyıles..

kız begoo haftaya cuma benimde bat haa
gebe kalırsam meryem ana gibi gebe kalmış olurum
çarpışmadan

Ne güzel olur valla yaaaa
bu kez sen ne hissediyosun

Canımmmm hoşgeldin
hoşbulduk kuzum....

abowww diş ağrısıda çok zor canım sanada geçmiş olsun...kız ben bu hamilelikler ve kürtajlardan sonra daha çok hasta oluyorum sanki yaa...mahvettiler beni..neyse bunada hamdolsun..neler var biz halimize şükredelim..

iyiki kocalarımızda iyi sevinç benimkide bakar sağolsun..doğru söylüyorsun,ana gibi yar olmaz..

Son düzenleme:
beydağlı bizim kıvırcık vardı ya pıhtılı topikinde 8 düşük birde dış gebeliği vardı ve hamileydii
doğum yaptı şükürler olsun sanada çok dua ettim bak olmaz diye bişe yok vakti zamanı gelmiş
hayırlısıyla kavuştu bebeğine

aBBooo olurmu olur kimseye güven olmaz valla niye sana özelmiş ben olsam içmezdim kıllanırdım :18:
elti eltiyi severmi hiç hikaye bunlar

herşeyimi kıskanır zaten saçımı boyattım diye hemen gidip oda boyatmış bana göre böyle insanların karakteri oturmamış...benim eltilerde görümcelerin biride böyle,ama ne bileyim içtim işte...ben RABBİM e sığınıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…