tovbe :)))) ben dun carpıstım 26 gun sonra ahahaa :) ama bugun carpısamam doktor salı carsamba dedıydı ama agrıdan oldum valla.. erkana 1 ay gıder ahahahahaDD
herşeyimi kıskanır zaten saçımı boyattım diye hemen gidip oda boyatmış bana göre böyle insanların karakteri oturmamış...benim eltilerde görümcelerin biride böyle,ama ne bileyim içtim işte...ben RABBİM e sığınıyorum..
herşeyimi kıskanır zaten saçımı boyattım diye hemen gidip oda boyatmış bana göre böyle insanların karakteri oturmamış...benim eltilerde görümcelerin biride böyle,ama ne bileyim içtim işte...ben RABBİM e sığınıyorum..
beydağlı bizim kıvırcık vardı ya pıhtılı topikinde 8 düşük birde dış gebeliği vardı ve hamileydii
doğum yaptı şükürler olsun sanada çok dua ettim bak olmaz diye bişe yok vakti zamanı gelmiş
hayırlısıyla kavuştu bebeğine
kızzz valla akşam benimkiside yanaştı etti ama dişimin ağrısı başıma vurmuş boğazıma vurmuş avucunu yaladı
bugün kurtuluşum yok sanırım
bencede yokturrkızzz valla akşam benimkiside yanaştı etti ama dişimin ağrısı başıma vurmuş boğazıma vurmuş avucunu yaladı
bugün kurtuluşum yok sanırım
inşaallah canım....senın kalbın temız allaha sıgınıyosun rabbım senı korur ablacm
tabiki karakteri oturmamış hiç bir konuda bir fikri olmaz kim ne yaparsa aynısını yapmaya çalışırlar
Allah öyle insanların şerrinden korusun yarabbim. kendine bol bol felak nas oku kocanada okut
ayy evett sevinç okudum ve çok sevindim kıvırcıkta çok çekmişti walla,ama pıhtılı arkadaşların bebekleri hep hasta oldu yaa üzülüyorum neden acaba ilaçlarlamı alakası var bilemedim..
sağol canım duaların için inşaallah sende haftaya hayırlı haberleri alırsın bakarsın tek atışta tutmuştur inşaallah..
canım tesadüf oldu bu bebeklerin hastalanması bence ne pıhtılılar var üstelik normal doğurdular çatır çatır sapasağlam
Allahım esirgesin yarabbimm. Hakkımızda hayırlısını diliyorum en doğru zamanda gelsin inşallah.
sanada dua ediyom inşallah kaçak olur diyeeee
üşenenin çocuğu olmazmış bebek bu yolla yapılıyor üşenirsen nasıl olacakyazık adamlara valla :) napak agrımız vardı bıde moralım bozuktu allah bılıyo ya sırf doktor dedı dıye yaptım yoksa on yıl gelmez aklıma ne bıcım karıyım ben ya soguk soguk :)
bencede yokturr
inşaallah canım....
amin... tamam kız okuyordumda kocama okutmak aklıma gelmedi hiçç..
ay hiç gülesim yoktu ALLAH iyiliğini versin adınada kaçak bebek deriz
anam adam sızdırmıyokii...
tamam bebammmmüşenenin çocuğu olmazmış bebek bu yolla yapılıyor üşenirsen nasıl olacak
aa okut kocişe ben hep okuturum başkasının okuduğu daha etkili
gece yatamadımya dön Allah dön bana diyorki 3 kulfu bir elham okuda yatak
niye sen bilmiyonmu dedim ben okudum sanada diyorum dedi
selamlar
işe girişmeden bakayım dedim yoksa sonra fırsatım olmuyor
yeğenin birini gönderdim okula biride yarım saat sonra gelir bende bu arada bakayım dedim
nasılsınız bakalım bi yaramazlık yoktur inşallah geçmişe bakamadım
bu arada rüyamda başağı gördüm ben kk ya girmiyorum diye merak etmiş diğer cep numaramı bulup beni arıyor sonrada bi bakıyorum köyde annemin evine geliyor
selamlar
işe girişmeden bakayım dedim yoksa sonra fırsatım olmuyor
yeğenin birini gönderdim okula biride yarım saat sonra gelir bende bu arada bakayım dedim
nasılsınız bakalım bi yaramazlık yoktur inşallah geçmişe bakamadım
bu arada rüyamda başağı gördüm ben kk ya girmiyorum diye merak etmiş diğer cep numaramı bulup beni arıyor sonrada bi bakıyorum köyde annemin evine geliyor
nazoooooooooooooooooooooooooooooo
çok şükür nerelerdesin yaaaa meraktan öldükkkk
he kız çok iradeli bu konudaaa,beni düşünüyormuş...bakalım ileryenleyen günlerde neler olacak:2:anaaam ne herifmiş o iradeli maaşallahhhh ben herife güvensem hergün hamile kalırım
sızar inşallahhhhem en kaliteli sperm kaygan halde gelen varya ilk başta orda varmış
iyice edepsiz oldum haaaaa
merhaba canım biliyorsun annemler vardı onlar gitti temizlik falan derken giremedim
temizlik bitmeden ablam geldi cuma günü pazar akşamı gitti ablam gitti misafirim geldi pazar günü
pazartesi eşim evdeydi sonra kardeşime ev tuttuk onlarla görüştük derken fırsatım olmadı
yani kardeşime sonunda ev buldukhaftaya pazartesi taşınacak hafta sonuda boya temizlik falan yapılacak
yani benden haberler böyle
he kız çok iradeli bu konudaaa,beni düşünüyormuş...bakalım ileryenleyen günlerde neler olacak:2:
yok canım sen doğruyu söylüyon kız bu edepsizlik olmaz
anaaam ne herifmiş o iradeli maaşallahhhh ben herife güvensem hergün hamile kalırım
sızar inşallahhhhem en kaliteli sperm kaygan halde gelen varya ilk başta orda varmış
iyice edepsiz oldum haaaaa
tamam bebammmm:2:
hoşgeldin canım özledik seni,ewet başak sormuştu seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?