Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tovbe :)))) ben dun carpıstım 26 gun sonra ahahaa :) ama bugun carpısamam doktor salı carsamba dedıydı ama agrıdan oldum valla.. erkana 1 ay gıder ahahahaha DD

kızzz valla akşam benimkiside yanaştı etti ama dişimin ağrısı başıma vurmuş boğazıma vurmuş avucunu yaladı
bugün kurtuluşum yok sanırım

senın kalbın temız allaha sıgınıyosun rabbım senı korur ablacm

tabiki karakteri oturmamış hiç bir konuda bir fikri olmaz kim ne yaparsa aynısını yapmaya çalışırlar
Allah öyle insanların şerrinden korusun yarabbim. kendine bol bol felak nas oku kocanada okut

ayy evett sevinç okudum ve çok sevindim kıvırcıkta çok çekmişti walla,ama pıhtılı arkadaşların bebekleri hep hasta oldu yaa üzülüyorum neden acaba ilaçlarlamı alakası var bilemedim..

sağol canım duaların için inşaallah sende haftaya hayırlı haberleri alırsın bakarsın tek atışta tutmuştur inşaallah..

kızzz valla akşam benimkiside yanaştı etti ama dişimin ağrısı başıma vurmuş boğazıma vurmuş avucunu yaladı

yazık adamlara valla :) napak agrımız vardı bıde moralım bozuktu allah bılıyo ya sırf doktor dedı dıye yaptım yoksa on yıl gelmez aklıma ne bıcım karıyım ben ya soguk soguk :)

bencede yokturr
senın kalbın temız allaha sıgınıyosun rabbım senı korur ablacm
inşaallah canım....
tabiki karakteri oturmamış hiç bir konuda bir fikri olmaz kim ne yaparsa aynısını yapmaya çalışırlar
Allah öyle insanların şerrinden korusun yarabbim. kendine bol bol felak nas oku kocanada okut

amin... tamam kız okuyordumda kocama okutmak aklıma gelmedi hiçç..

canım tesadüf oldu bu bebeklerin hastalanması bence ne pıhtılılar var üstelik normal doğurdular çatır çatır sapasağlam
Allahım esirgesin yarabbimm. Hakkımızda hayırlısını diliyorum en doğru zamanda gelsin inşallah.
sanada dua ediyom inşallah kaçak olur diyeeee

ay hiç gülesim yoktu ALLAH iyiliğini versin adınada kaçak bebek deriz

anam adam sızdırmıyokii...

Son düzenleme:
yazık adamlara valla :) napak agrımız vardı bıde moralım bozuktu allah bılıyo ya sırf doktor dedı dıye yaptım yoksa on yıl gelmez aklıma ne bıcım karıyım ben ya soguk soguk :)
üşenenin çocuğu olmazmış bebek bu yolla yapılıyor üşenirsen nasıl olacak
bencede yokturr

inşaallah canım....

amin... tamam kız okuyordumda kocama okutmak aklıma gelmedi hiçç..

aa okut kocişe ben hep okuturum başkasının okuduğu daha etkili
gece yatamadımya dön Allah dön bana diyorki 3 kulfu bir elham okuda yatak
niye sen bilmiyonmu dedim ben okudum sanada diyorum dedi

selamlar
işe girişmeden bakayım dedim yoksa sonra fırsatım olmuyor
yeğenin birini gönderdim okula biride yarım saat sonra gelir bende bu arada bakayım dedim
nasılsınız bakalım bi yaramazlık yoktur inşallah geçmişe bakamadım
bu arada rüyamda başağı gördüm ben kk ya girmiyorum diye merak etmiş diğer cep numaramı bulup beni arıyor sonrada bi bakıyorum köyde annemin evine geliyor

ay hiç gülesim yoktu ALLAH iyiliğini versin adınada kaçak bebek deriz

anam adam sızdırmıyokii...

anaaam ne herifmiş o iradeli maaşallahhhh ben herife güvensem hergün hamile kalırım
sızar inşallahhh hem en kaliteli sperm kaygan halde gelen varya ilk başta orda varmış
iyice edepsiz oldum haaaaa

tamam bebammmm:2:

hoşgeldin canım özledik seni,ewet başak sormuştu seni..

aBoo başak bu yaparmı yapar kız hep merak ettik seniii
hürrem doğurdu bugün saranında test günü ama ses yok daha
ikizleri tutmuştur inşallah sen neler yaptın niye yoktunki:26:

nazoooooooooooooooooooooooooooooo
çok şükür nerelerdesin yaaaa meraktan öldükkkk

merhaba canım biliyorsun annemler vardı onlar gitti temizlik falan derken giremedim
temizlik bitmeden ablam geldi cuma günü pazar akşamı gitti ablam gitti misafirim geldi pazar günü
pazartesi eşim evdeydi sonra kardeşime ev tuttuk onlarla görüştük derken fırsatım olmadı
yani kardeşime sonunda ev buldukhaftaya pazartesi taşınacak hafta sonuda boya temizlik falan yapılacak
yani benden haberler böyle

anaaam ne herifmiş o iradeli maaşallahhhh ben herife güvensem hergün hamile kalırım
sızar inşallahhh hem en kaliteli sperm kaygan halde gelen varya ilk başta orda varmış
he kız çok iradeli bu konudaaa,beni düşünüyormuş...bakalım ileryenleyen günlerde neler olacak:2:
yok canım sen doğruyu söylüyon kız bu edepsizlik olmaz

ayy gözünüz aydın canımmmmm hayırlısıyla taşınırlar inşallah yakınmı bari :26:

kız sevinç yazacaktın bana güya paşamda önemli birşey yok dimii gelmedi hala..

bunu bende duymuştum

tamam bebammmm:2:

hoşgeldin canım özledik seni,ewet başak sormuştu seni..

hoşbuldum canım geçmişe bakamadım bende özledim ama benim ev yol geçen hanı gibiydi son zamanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…