Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bence belkıde yapmıom dıe bebegm olmuyo

aBoo başak bu yaparmı yapar kız hep merak ettik seniii
hürrem doğurdu bugün saranında test günü ama ses yok daha
ikizleri tutmuştur inşallah sen neler yaptın niye yoktunki:26:

valla yaparmı dersinnumaram var onda ama o telefonuda sürekli açık tutamıyorum bozuk kendi kendine kapanıp açılıyor şarjı bitiyor bende arada kapatıyorum lazım olduğunda açıyorum diğer nomuda vereyim ben başağa
aa ne güzel ALLAH analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah
sara da özel mesaj atmış bana bende şimdi açınca gördüm inşallah pozitiftir

diğer safada anlatmıştım yokluğumu bayağı yoğundu ama hafta sonu yine yoğun olacAK
ABLAM GELECEK KARDEŞİMİN EVİNİ BOYA TEMİZLİK YAPILACAK bende evde yemekti falan uğraşmaktan yine gelemem

istesen kandırırsın sende de iş yokkk
:101: kanmayacak erkek nerdekiiii
inşallahhhh kaçakkk olurda şoka girersinizzz

delüüüüüüü

he kız istesem nasıl kandırırım hemde ama ahhhh sevinç inan bana çok korkuyorum..ama şu belimi çektirdikten sonra bakarsın yollarım içeriye kaçakları

delüüüüüüü

he kız istesem nasıl kandırırım hemde ama ahhhh sevinç inan bana çok korkuyorum..ama şu belimi çektirdikten sonra bakarsın yollarım içeriye kaçakları

ayyyyyyyyyyyyyy inşallahhhh kızzzzzzzzzzzzz
benimde göbeğim kaymış bimem bilirmisin hafta sonu eşimin babaannesi çekti
valla yerine geldi canım ya

içki içmezki kız benimki,aslında bende korkuyom bir şekilde kandırırdım yoksa,acabaa kandırabilirmiyimkii:44:

ozaman uyku hapı at içeceğine

walla ALLAH yardımcın olsun kuzum ,bayağı yorulmuşsundur..

evet hemde nasıl anca kendime geliyorum ama hafta sonu yine yoğun ama olsun en azından artık kardeşim ev buldu

nazoss hosgeldın bıtanem

hoşbuldum canım
ne bu karamsarlık silkelen kendine gel hem yeni evlisiniz hem gençsiniz çok takma bukadar

tamam abla ):) soguk karı olmucam :)
tamam kuzummm..
beydağlı özele bakk
baktımmm..
ayyyyyyyyyyyyyy inşallahhhh kızzzzzzzzzzzzz
benimde göbeğim kaymış bimem bilirmisin hafta sonu eşimin babaannesi çekti
valla yerine geldi canım ya

he kız biliyorum duydum yani benim eltimin göbeğini kaynanam çekmişti gerçektende o ay hamile kaldı..ilk çocuğundan sonra 7 ay denedi olmadı meğerse bundan tutmuyormuş,yaptırınca o ay kaldı inşaallah sende hemen kalırsın..
sen ne zaman çektirdin adetten hemen sonra çektireydin bari..

ıyıym nazom pazartesı 2. asılmam oldu umutluyum bu seferrr.. cook ozledık senı ıslerını tamamen bıtırde gel artk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…