Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nazo olsun canım işler bitincede rahata kavuşursun inşallah

inşallah valla odamin biri iptaldi kardeşim kaldığı için onun eşyaları var valla rahatlayacak oda
rutubet var odada ama heryerde bişey var kaldırıp temizlemekte işkence valla evim bi düzene girecek ona seviniyorum

ciddimisin adetten sonraydıı acayip midem bulanıyordu halsizlik felan babaanne dediki göbeğin düşmüş olabilir
sabah aç karnına halının üstüne yatırdı evet dedi yerinde yok iyice bir çekti :18::18::18:

ozelde ne konusuonz benı ezıklednzzz
yok kız ne eziklicez paşanın neden gelmediğini yazdı...
haahhayy kız uyutursam nasıl yapacam
bizim çocuğumuz yok diyede bize bu kadar güveniliyor gibime geliyor,bu durumu hiç sevmiyorum..

hayırlı olsun kardeşinin evide..
sen ne ezikleniyon ablanın face si yok
özel bişe dicektim msj attım
sanada faceden yazmıyokmu

ıyıym nazom pazartesı 2. asılmam oldu umutluyum bu seferrr.. cook ozledık senı ıslerını tamamen bıtırde gel artk :)

hadi inşallah bu sefer olur test ne zaman
valla haftaya pazartesi taşınınca evde bi temizlik yaparım köşe bucak sonra rahat rahat gelirim

oda ezıklıyo sevnc ablya solms bı :) saka bı yana onu da cook ozledımmn

walla kızzz.....

iyi etmiş adetten sonra çekmekle ay hadi inşaallah sevinç sanada sebep olur,keşke daha önce yaptıraydın..

hoşgeldin canım

kızlar bi yemek yedim geldim döktürmüşsünüz okuyamıyorum yavaş konuşun haftaya perşembe son inşallah sonra bl bol konuşuruz olurmu
neyse ben şimdi çıkıyorum biraz karnım ağrıyo bugün sıcak bi kahve içeyim
görüşürüüüüzzz

kızzzzzzzzzzzzzzzz ne kahvesi içecek başka bişey bulamadınmııı

hadi kolay gelsin haftaya dinlenirsin bol,bol..

walla kızzz.....

iyi etmiş adetten sonra çekmekle ay hadi inşaallah sevinç sanada sebep olur,keşke daha önce yaptıraydın..
:18: bilmiyordum kiiiii hayırlısı canım

ne yedinde geldin dobişşş
ben kahve içecek olsam üstüme saldırırsınız beydağlıyla bir olup
üstelik sen hamilesin

boncugummm dıkkat et kendınee cok sevılıyosunnn

olabilir
sağol canım inşallah hayırlı olur

hoşbuldum canım
sen hamile halinle kahvemi içiyorsundikkat et kendine vitaminli şeyler tüket

:18: bilmiyordum kiiiii hayırlısı canım

ne yedinde geldin dobişşş
ben kahve içecek olsam üstüme saldırırsınız beydağlıyla bir olup
üstelik sen hamilesin

içmeyin şu zıkkım neskahveyi türküz bizz duman hanım birde bize kızıyordun kaçak çay içiyoz diyee...

sende içme oda içmesinn uleynnnn dağıtırım bu dopikiii zaten hastayım dellendirmeyin beni hem belki senin içerdede kazı çalışmaları vardır guççük sevinç yerleşiyordur biyerlereee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…