nazo olsun canım işler bitincede rahata kavuşursun inşallah
tamam kuzummm..
baktımmm..
he kız biliyorum duydum yani benim eltimin göbeğini kaynanam çekmişti gerçektende o ay hamile kaldı..ilk çocuğundan sonra 7 ay denedi olmadı meğerse bundan tutmuyormuş,yaptırınca o ay kaldı inşaallah sende hemen kalırsın..
sen ne zaman çektirdin adetten hemen sonra çektireydin bari..
yok kız ne eziklicez paşanın neden gelmediğini yazdı...ozelde ne konusuonz benı ezıklednzzz
haahhayy kız uyutursam nasıl yapacamozaman uyku hapı at içeceğine
evet hemde nasıl anca kendime geliyorum ama hafta sonu yine yoğun ama olsun en azından artık kardeşim ev buldu
hoşbuldum canım
ne bu karamsarlık silkelen kendine gel hem yeni evlisiniz hem gençsiniz çok takma bukadar
sen ne ezikleniyon ablanın face si yok
özel bişe dicektim msj attım
sanada faceden yazmıyokmu
ciddimisin adetten sonraydıı acayip midem bulanıyordu halsizlik felan babaanne dediki göbeğin düşmüş olabilir
sabah aç karnına halının üstüne yatırdı evet dedi yerinde yok iyice bir çekti :18::18::18:
naber nasılsın yazıon ne yazıonn :):
inşallah valla odamin biri iptaldi kardeşim kaldığı için onun eşyaları var valla rahatlayacak oda
rutubet var odada ama heryerde bişey var kaldırıp temizlemekte işkence valla evim bi düzene girecek ona seviniyorum
ıyıym nazom pazartesı 2. asılmam oldu umutluyum bu seferrr.. cook ozledık senı ıslerını tamamen bıtırde gel artk :)
yok kız ne eziklicez paşanın neden gelmediğini yazdı...
haahhayy kız uyutursam nasıl yapacam
bizim çocuğumuz yok diyede bize bu kadar güveniliyor gibime geliyor,bu durumu hiç sevmiyorum..
hayırlı olsun kardeşinin evide..
ciddimisin adetten sonraydıı acayip midem bulanıyordu halsizlik felan babaanne dediki göbeğin düşmüş olabilir
sabah aç karnına halının üstüne yatırdı evet dedi yerinde yok iyice bir çekti :18::18::18:
inşallah canım Allahım kimsenin düzenini bozmasın
inşallah valla odamin biri iptaldi kardeşim kaldığı için onun eşyaları var valla rahatlayacak oda
rutubet var odada ama heryerde bişey var kaldırıp temizlemekte işkence valla evim bi düzene girecek ona seviniyorum
yok kızzzz sabun la masaj yapıp göbek deliğine doğuru topluyor sanki ne acımasıacımadımı anammmmmm cekerkenn
oda ezıklıyo sevnc ablya solms bı :) saka bı yana onu da cook ozledımmn
yok kızzzz sabun la masaj yapıp göbek deliğine doğuru topluyor sanki ne acıması
ne warrrr bu kadar kıskanç olmayalım belki yaşın tutmuyor senin
hoşgeldin canım
kızlar bi yemek yedim geldim döktürmüşsünüzokuyamıyorum yavaş konuşun haftaya perşembe son inşallah sonra bl bol konuşuruz olurmu
neyse ben şimdi çıkıyorum biraz karnım ağrıyo bugün sıcak bi kahve içeyim
görüşürüüüüzzz
:18: bilmiyordum kiiiii hayırlısı canımwalla kızzz.....
iyi etmiş adetten sonra çekmekle ay hadi inşaallah sevinç sanada sebep olur,keşke daha önce yaptıraydın..
hoşgeldin canım
kızlar bi yemek yedim geldim döktürmüşsünüzokuyamıyorum yavaş konuşun haftaya perşembe son inşallah sonra bl bol konuşuruz olurmu
görüşürüüüüzzz
hoşgeldin canım
görüşürüüüüzzz
boncugummm dıkkat et kendınee cok sevılıyosunnn
yok kız ne eziklicez paşanın neden gelmediğini yazdı...
haahhayy kız uyutursam nasıl yapacam
bizim çocuğumuz yok diyede bize bu kadar güveniliyor gibime geliyor,bu durumu hiç sevmiyorum..
hayırlı olsun kardeşinin evide..
hoşgeldin canım
görüşürüüüüzzz
:18: bilmiyordum kiiiii hayırlısı canım
ne yedinde geldin dobişşş
ben kahve içecek olsam üstüme saldırırsınız beydağlıyla bir olup
üstelik sen hamilesin
bak bak laflara bak o benim boncukum bi kerem
kıskanırım senı ben herkesden benımsın sennn :)) yasım tamda 23 olcak ocak 28 de :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?