Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

amin canım her düşükten sonra bi daha denemeyeceğim diyorum ama zaman geçince fikirler değişiyo

ewet muco cum bende öyle diyordum ama 7 kez hamile kaldım biliyosun zaten...ne yapalım nasıl bir arzu ve istekse bu insan o kadar acı çekmesine rağmen yinede vazgeçemiyor..

bu arada hoşgeldin topikimize...

ilacın varsa içseydin bari...
Yok kalmadi limonlu cay ictim balli sut felan
amin canım her düşükten sonra bi daha denemeyeceğim diyorum ama zaman geçince fikirler değişiyo
Aynen yenilen guresci gurese doymaz misali
kımse okumadı abla adet olunca okumadım kaldıgım yerden devam edıyorum ben oyle bılmıyodum kabul olmaz mı

Aaaa olurmu kesintisiz olacak guvendigin biri okuyacak bilsem okurdum ara vermek yok acta arastir bak

etmem mıı abla edıyorumm..
sağol canımmmm
Yok kalmadi limonlu cay ictim balli sut felan

Aynen yenilen guresci gurese doymaz misali

Aaaa olurmu kesintisiz olacak guvendigin biri okuyacak bilsem okurdum ara vermek yok acta arastir bak

zencefilde çok iyi geliyormuş boğaza,gerçi sen çok ilaç yada bitki falan içme ne olur ne olmaz

ewet muco cum bende öyle diyordum ama 7 kez hamile kaldım biliyosun zaten...ne yapalım nasıl bir arzu ve istekse bu insan o kadar acı çekmesine rağmen yinede vazgeçemiyor..

bu arada hoşgeldin topikimize...

hoşbulduk canım evet benki iğneyi görünce bayılan bir insandım şimdi kendi kendime iğne vuruyorum evlat için insanın altına giremeyeceği yük yok rabbim isteyen herkse tattırsın bu yolda arattırmasın

okudum yazdıklarını ewet ben senin ablan yaşındayım bebeamm,sevindim düğün tarihini erken düşünmenize,hadi evlende bebişlerin olsun

Iciyom valla napim ya olscaksa olur yoksada sabahlar olmasin bu sogukta ona bile useniyom zatende

Ne agliyon sen devam et rabbim kabul eder insallah

vallahı bılmıyodm ben neyse 41 e tamamlıyım tekrar baslarım en bastan o zamn ya

ıstıhareye yatmayı netten baktım ıyıce onuda yanlıs yapmıyım gece namazı kılar ıstıhare duamı eder kuran okuyup yatarm ınsallah ruya gorurum

amin canım....o iğneleri bebeğin mamaları olarak düşün,bende çok korkardım ama hamile kaldığımda önceleri eşim yapıyordu sonra iş başa düşünce hep kendim yapmıştım hoş bir işe yaramadı ama kısmet ne yapalım..
Iciyom valla napim ya olscaksa olur yoksada sabahlar olmasin bu sogukta ona bile useniyom zatende

Ne agliyon sen devam et rabbim kabul eder insallah

he zabahlar olmasın bu soğukta ona değilde insan banyoya üşeniyor kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…