seninkidemi tekrar hortluyo aman dikkat et ne biçim bişeymiş bu yaa sabaha kadar uyutmadı beni öksürükte başladı sesim borozan gibi...
Sorma bacim sabah kalktim yutkunamiyoooommm
Allahim sabir versin bizde 2, 5 yasindaydi oglum karar verdik ama kismet olmadi
Hayirlisi Allah beterinden esirgesin amin.
kımse okumadı abla adet olunca okumadım kaldıgım yerden devam edıyorum ben oyle bılmıyodum kabul olmaz mıKiz sen adetliyken kim okudu meryem sureni kesintisiz okunmali haberin ola
Tefriciye baslayinca haber et yardim ederim
Kiz sen adetliyken kim okudu meryem sureni kesintisiz okunmali haberin ola
Tefriciye baslayinca haber et yardim ederim
etmem mıı abla edıyorumm..begüm banada dua et kıssssALLAH kabul etsin canım..
amin canım her düşükten sonra bi daha denemeyeceğim diyorum ama zaman geçince fikirler değişiyo
Yok kalmadi limonlu cay ictim balli sut felanilacın varsa içseydin bari...
Aynen yenilen guresci gurese doymaz misaliamin canım her düşükten sonra bi daha denemeyeceğim diyorum ama zaman geçince fikirler değişiyo
kımse okumadı abla adet olunca okumadım kaldıgım yerden devam edıyorum ben oyle bılmıyodum kabul olmaz mı
41 keremi okunuyor meryem suresi
sağol canımmmmetmem mıı abla edıyorumm..
Yok kalmadi limonlu cay ictim balli sut felan
Aynen yenilen guresci gurese doymaz misali
Aaaa olurmu kesintisiz olacak guvendigin biri okuyacak bilsem okurdum ara vermek yok acta arastir bak
Yok kalmadi limonlu cay ictim balli sut felan
Aynen yenilen guresci gurese doymaz misali
Aaaa olurmu kesintisiz olacak guvendigin biri okuyacak bilsem okurdum ara vermek yok acta arastir bak
ewet muco cum bende öyle diyordum ama 7 kez hamile kaldım biliyosun zaten...ne yapalım nasıl bir arzu ve istekse bu insan o kadar acı çekmesine rağmen yinede vazgeçemiyor..
bu arada hoşgeldin topikimize...
Iciyom valla napim ya olscaksa olur yoksada sabahlar olmasin bu sogukta ona bile useniyom zatendesağol canımmmm
zencefilde çok iyi geliyormuş boğaza,gerçi sen çok ilaç yada bitki falan içme ne olur ne olmaz
ee benım dualarm nolcak aglıcam smdı
hoşbulduk canım evet benki iğneyi görünce bayılan bir insandım şimdi kendi kendime iğne vuruyorum evlat için insanın altına giremeyeceği yük yok rabbim isteyen herkse tattırsın bu yolda arattırmasın
Iciyom valla napim ya olscaksa olur yoksada sabahlar olmasin bu sogukta ona bile useniyom zatende
Ne agliyon sen devam et rabbim kabul eder insallah
amin canım....o iğneleri bebeğin mamaları olarak düşün,bende çok korkardım ama hamile kaldığımda önceleri eşim yapıyordu sonra iş başa düşünce hep kendim yapmıştım hoş bir işe yaramadı ama kısmet ne yapalım..hoşbulduk canım evet benki iğneyi görünce bayılan bir insandım şimdi kendi kendime iğne vuruyorum evlat için insanın altına giremeyeceği yük yok rabbim isteyen herkse tattırsın bu yolda arattırmasın
Iciyom valla napim ya olscaksa olur yoksada sabahlar olmasin bu sogukta ona bile useniyom zatende
Ne agliyon sen devam et rabbim kabul eder insallah
beydağlı sevinç kaç yaşındasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?